Ik was blij onlangs in staat zijn om een ​​van de nieuwe haak kits proberen uit Wool and the Gang, met hun Crazy Sexy Wol, een garen dat ik hou van. Ik eerder gebruikt die garen bij het werken met hun Circle Game Kussen Kit. Hoewel het is geweldig voor een kussen, het is nog beter voor kleding, want hoe super gezellig het is.

Een Oversized Pattern Haak Trui

Als de Rose Cardigan Haak Kit, de dimensionering van de Handy Dandy Jumper is bijzonder oversized. Als je van kleding die is super comfortabel, het soort dat je kunt gewoon lekker jezelf in, dan is dit het soort ding dat u wilt. Ik paste de dimensionering van een beetje voor mezelf, want ik ben vooral petite en het was nog steeds een beetje groot op mij, maar ik vind het leuk om een ​​goede grote trui rond het huis voor kille dagen (het verminderen van de noodzaak om de verwarming van het huis gebruiken) dus ik was blij met de eindresultaten.

Over dit patroon Crochet Sweater

Deze gehaakte trui is gebouwd met behulp stokje steken, zodat het eenvoudig is om Haak, maar ik leerde nog een paar dingen van het werken aan het. Ik hou van de manier waarop ze speelden met de kleur wijzigingen op deze gehaakte trui, hoewel ik eigenlijk eindigde re-werking mij, zodat de kleinste strip van kleur was aan de onderkant van de trui in plaats van de top die bestemd is. Ik hield ook van de bouw op dit ene; het laat zien hoe je vier rechthoeken kunt nemen zonder enige vormgeving en het bevestigen van hen op een manier die zorgt voor een goed gevormde gehaakte trui.

Over deze haakt Patroon Kit

Net als met alle Wool and the Gang haken kits, Deze wordt geleverd met alles wat je nodig hebt in een nette verpakking. U kunt de drie kleuren van het garen dat u wilt, zodat u in staat om de trui die uniek is voor u maakt zijn kiezen. U vindt een ruime hoeveelheid die garen ontvangen, samen met de haakpatroon, een grote haaknaald geschikt voor het garen en het patroon, en maasnaald voor het weven van de uiteinden van deze volumineuze gewicht garen. De haken en naalden zijn een geweldige aanvulling op uw stash van gereedschap. De gehaakte patroon is geschreven voor verschillende formaten.

Herfst-winter collectie

De Handy Dandy Jumper is een onderdeel van de Herfst-winter collectie patronen van Wool and the Gang. Deze collectie omvat 25 patronen, ongeveer een derde van die haak patronen. Ze zijn gemaakt met verschillende garen opties, maar ze zijn allemaal gezellig garens.

Schrijf een reactie