Ik was zo blij om een ​​kans om te proberen de nieuwe te krijgen Kollage Plein haaknaalden Van Louet. Deze haaknaalden hebben vierkante houten handvatten die zijn ontworpen om ergonomisch te zijn om te voorkomen of te verminderen met de hand pijn en zorgen voor meer comfortabel haken. Hier zijn de dingen die ik er al snel achter dat ik graag over deze nieuw leven ingeblazen haaknaalden:

Lichtgewicht houten handvat

Ik was verrast om te ontdekken hoe licht deze haaknaalden zijn. Typisch toen ik ergonomische haaknaalden hebben gebruikt ze zijn zwaarder dan basic haaknaalden, en hoewel hun vorm is mooi, Ik hou niet van het extra gewicht. Dat is niet een probleem met de Kollage Plein haaknaalden; krijg je de dikkere handvat zonder enige toegevoegde gewicht.

Vormgeven aan het handvat

Ik heb een aantal ergonomische haaknaalden in het verleden die manier konden voor de grote greep op het handvat, maar had niet de duim rust die fundamentele haaknaalden hebben gevonden. Dit heeft me altijd gehinderd omdat een fout in het ontwerp en het is iets dat de Kollage Plein haaknaalden make-up voor. De houten handvat is het kwadraat, maar er is nog steeds een duimsteun grip aan beide zijden van elke haaknaald. Dit maakt het veel gemakkelijker om te werken met een haaknaald en wordt zeker gewaardeerd.

Opties voor Haaknaald Heads

Er zijn twee basistypen haaknaald heads, bekend als tapse / inline maar ook als afgerond / Wees. Er zijn redenen om een ​​over de ander te kiezen, met name voor specifieke haak, maar meer dan iets anders is het een kwestie van voorkeur. Als u een sterke voorkeur voor een over de ander dan kunt u ervoor kiezen een ergonomische haaknaald die niet hoeft de haak kop die u wilt gebruiken niet te gebruiken. Weer, dit is niet een probleem met de Kollage Plein haaknaalden want ze komen in zowel de ronde en puntige stijl. Ik gebruikte een van elk (G een afgeronde en J gepunte) en voelde alsof ze te vergelijken met de taps toelopende waren / inline haken die ik heb gebruikt in het verleden.

2 Opmerkingen

  1. Deze zien er geweldig! Thank you so much for the review. Ik betwijfel of ik zou ze anders hebben gevonden. Maar een ding – Deze zijn alleen beschikbaar als inline haken. De puntige / afgeronde functie geldt alleen voor het uiteinde van de haak. Inline / geleidelijk verwijst naar de vorm van de keel van de haak. Ze zijn dus niet uitwisselbaar termen. Ik gebruik zowel inline en taps toelopende, maar ik heb liever sterk inline haken, en ik weet dat er anderen zoals ik, die hetzelfde kunnen voelen. Ik ben bang dat je recensie gaf me de verkeerde indruk. Nogmaals bedankt voor ons te laten weten over deze!

    • Kathryn Vercillo Antwoord

      Oh, Bedankt … Ik was niet op de hoogte van dit verschil in terminologie!

Schrijf een reactie