De hoek-tot-hoek haken steek is trending onlangs maar het is niet een nieuwe steek. Zoals met de meeste dingen in het gehaakte, het is al rond voor een lange, lange tijd, hoewel het vroeger beter bekend stond als “box steek”. Eigenlijk, in de inleiding van Box Stitch Haak, auteur Corinne Freeman aandelen, “Mijn interesse in het vak steek begonnen vele jaren geleden, toen, bij een familiebijeenkomst, mijn neef leerde deze steek van onze grootmoeder, die blind was.”

Zowel in het verleden en meer recent deze steek (ook wel C2C) is speciaal gebruikt om te werken van de ene hoek van een vierkant deken naar een andere. Hoewel een paar ontwerpers de steek creatiever gebruik hebben gemaakt, het is niet gebruikelijk om haken accessoires te zien geweest op basis doos steek. Corinne Freeman heeft net gedaan met haar haakboek - Box Stitch Crochet: Gebruik de hoek-tot-hoek Stitch in New Ways to Make 20 Hoeden, Wraps, Sjaals, en accessoires. Dat gedetailleerde ondertitel vertelt je precies wat je van deze haakboek krijgt, dus laat me gewoon ingaan op wat ik het beste vond binnen.

Fotografische Hoofdstukken

Ik waardeer als een inhoudsopgave of index in een haakboek heeft beelden van de haak patronen in plaats van alleen hun titels. Zo kunt u snel en gemakkelijk precies zien wat opties die je hebt te haken in dit boek en waar deze items in de pagina's te vinden. Het toont grote bedachtzaamheid in de vormgeving van het boek.

Gedetailleerde Haak Patronen

De oplettendheid strekt de haak patronen zelf. Elke haakpatroon heeft gedetailleerde instructies dat niet alleen de rij voor rij informatie niet bevatten voor het bewerken van de accessoires, maar hebben ook veel foto's, tekeningen, en extra instructies om het voor u gemakkelijk om te werken met de patronen te maken.

Gedetailleerde Box Stitch Haak Instructions

Natuurlijk, voordat u de patronen kunt volgen, je moet weten hoe je de doos steek haak. Het is een steek patroon dat is gemakkelijk te leren. Op een manier, Het is een variatie op de oma steek; het maakt gebruik van clusters van stokje steken, hoewel ze werkte in een meer creatieve manier dan een oma vierkant. Dat gezegd, er zijn extra dingen die je kunt leren over C2C haken en je ze leren hier van gedetailleerde instructies met foto's. U zult de gemeenschappelijke toe- en afname die een vierkant maakt samen met hoe om deze aan te passen om een ​​rechthoek te maken te leren, hoe je een zachtere afgeschuinde rand toe te voegen, hoe je een klein motief te maken met behulp van de steek, en opties voor het samenvoegen van deze motieven.

 

1 Commentaar

  1. Ik zeer veel waardering voor gehaakte auteurs die de tijd nemen om de thema's van hun boeken volledig te verkennen.
    Het lijkt erop dat dit boek is een geweldig leermiddel als gevolg van de analyse van de doos steek en manieren aan te passen, alsmede blijkt dat het wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Bedankt voor de review, Kathryn. De lokale boekhandels in mijn stad niet veel haken titels altijd bij zich, dus het is altijd leuk om te hebben publicaties onder mijn aandacht gebracht. Nu weet ik wat aan toe te voegen steeds groeiende wens lijst!

Schrijf een reactie