Ik ben blij te kunnen aankondigen dat de mandala's gemaakt door de haken gemeenschap voor de Mandala's voor Marinke project zal worden tentoongesteld binnenkort. Het was geweldig om me aan elk van de mandala's te zien zoals ze zijn ingediend en vervolgens om ze te zien groeien samen als een grote groep die pronkt met het werk, inspanningen, talent en liefde van zoveel mensen uit de hele wereld. Het is een droom die uitkomt om eindelijk een ruimte waar anderen ook in staat om ze te zien als een groep zal zijn. Als u niet bekend bent met het project, het is gemaakt ter ere van het werk van Marinke Slump, een gehaakte ontwerper die in door zelfmoord overleden 2015. Het was een grote online project om het bewustzijn over depressie en zelfmoord verhogen; neem de tijd om door te lezen Sommige posten hier.

Healing Circles: Mandala's voor Marinke

Ik ben zo gelukkig geweest om steun te ontvangen voor dit project uit Alyssa en Liz gehaakte kunstenaar team Threadwinners die bij hen brengen vaardigheden in curating shows evenals het onderwijzen van haken aan anderen. De eerste versie van deze installatie, Healing Circles: Mandala's voor Marinke, zal op Grab Bag Studio in de maand november 2017, uitgeven op 11/5 en sluiten 11/26. Mensen kunnen verzoeken om een ​​afspraak te maken om de show tot het sluiten zien, en gij zult vinden specifieke gebeurtenis out datum.

Evenementen (Belangrijke data)

Een deel van de haak mandala's zullen te zien zijn in de voorruit van Grab Bag Studio voor mensen om te zien op elk moment van de dag of nacht; de ramen zullen zo worden verlicht komen op elk gewenst moment.

openingsreceptie

Word lid van Threadwinners voor de openingsreceptie op zondag, November 5, Van 11 a.m. Aan 2 PM. Brunch wordt geserveerd in de galerie onder de haak stukken. Toegang is gratis; donaties worden aangemoedigd. Deze receptie biedt een geweldige kans voor de bezoekers om niet alleen de mandala's van dichtbij te zien, maar om een ​​kans om te communiceren met hen te krijgen – aan te raken en het ervaren van de kleurentherapie en visuele helende kracht zij worden uitgezonden. U bent ook van harte welkom om uw projecten mee te werken. U bent uitgenodigd om te verbinden met anderen in een vriendelijke omgeving, vrij van oordeel en sociale druk, of voor jezelf te houden als je dat liever en gewoon werken op je breiwerk / haak in de gezelligheid van deze genezing ruimte. Merk op dat ik helaas niet in staat om deze openingsreceptie aanwezig zal zijn.

Artist Talk en Workshop

Join me samen met Threadwinners november 18th voor een workshop en praten genaamd Spinning Yarns: Een dialoog via het voertuig van Crochet. Ik zal spreken over de kracht van het verhaal en hoe we ambachtelijke kunnen gebruiken om delen van het verhaal als individuen en gemeenschappen te vergemakkelijken. Threadwinners leidt dan tot een eenvoudige gehaakte mandala workshop waar u de ambachtelijke hands-on kunnen leren en zien hoe het helpt bij de genezing. Deze lezing en workshop zal worden uitgevoerd als een veilige ruimte voor het delen, mededogen, aanvaarding, en mogelijke genezing. Er zullen twee delen tot op de dag en u bent uitgenodigd om één of beide delen te wonen:

 • 11 ben -1 PM: Morning mandala workshop met een korte artist talk, met tafels en stoelen opgezet om te leren hoe je een mandala haken vergemakkelijken
 • 4 PM – sluitend: We zullen het opzetten van verschillende kleine gebieden waar mensen kunnen samenkomen in de gezellige kringen, gezeten op mandala tapijten en kussens, haken / mediteren / mingle / ontspanning. Ik zal nog een korte presentatie geven en zullen we een aantal discussievragen te lezen en na te denken over. Er zullen open ruimtes voor mensen die wensen om hun ervaringen te delen in een veilige omgeving. Mensen die meer comfortabel delen schriftelijk zal een ruimte om dit te doen, met de optie om anoniem. Mensen kunnen deelnemen aan wat mate voelt met nul druk of vonnis.

 

Grab Bag Studio

“Grab Bag Studio is een gedeelde studio en een kunstenaarscollectief in Long Beach, Californië.”Het is een plek die gemeenschap viert en moedigt collectieve welzijn. Dit maakt het de perfecte plek om de mandala voor Marinke kunsttentoonstelling lanceren. De vele mensen uit de hele wereld die hebben deelgenomen aan dit project komen uit zoveel verschillende achtergronden, culturen, geloofssystemen en persoonlijke ideologieën. Wat we gemeen hebben, is dat we geloven in de individuele en collectieve voordelen van de haak en wilde om samen te komen om het bewustzijn over depressie verhogen / zelfmoord met behulp van onze talenten met de ambachtelijke.

Mandala's voor Marinke Art Book

Ik weet dat sommigen van jullie niet van plan om in staat zijn om te bezoeken Zuid-Californië om deze show in november te zien. Er zullen andere mogelijkheden om de mandala's in persoon te zien, waaronder een California voorstelling in het begin 2018. Echter, de beste manier om de meerderheid van hen te zien is in de komende Mandala's voor Marinke Art Book. Ondertekende exemplaren van dit boek zal te koop zijn bij de installatie. Het boek zal beschikbaar zijn voor verkoop via Amazon begin november zijn 2017. Alle mandala's kan ook worden gezien hier online; elke post omvat veel meer foto's dan er beschikbaar zijn in het boek samen met de verhalen en gedachten mensen gedeeld en informatie om het bewustzijn over depressie verhogen.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

11 Opmerkingen

  • Kathryn Vercillo Antwoord

   Het gaat om te beginnen in Zuid-Californië en dan ga ik om opnieuw te evalueren van daar te zien wat ik kan doen om het verder te verspreiden.

 1. Jennifer Goodwin Antwoord

  Ik ben zo blij dat u hebt gewerkt aan het boek! Ik zou graag naar Californië om de show te zien, maar kan niet. Maine is te ver weg. Gefeliciteerd met het zien van deze projecten komen samen. Ik weet dat het een hoop werk. Zo geweldig om voor Wink's familie en vrienden om te zien dat ze niet is vergeten en hoeveel ze beïnvloed mensen! Tof job Kathryn.

 2. Great that the Mandala’s for Marinke will be shown for all to see! I really wish I could come over to see them all with my own eyes.
  Depression Awareness is growing, and you and all the participants helped too.
  Let us hope depression can be cured in the future.
  I am glad that the name of Marinke is still mentioned in the crochet world.
  I hope the show will be a big succes, even as the book. I am looking forward to seeing the book with all the colorfull mandalas.

  Thank you for all your work!

  Love from the proud mom of Marinke.

 3. Dit is zo gaaf, Kathryn!
  Wat een perfecte partner die je hebt gevonden met Grab Bag Studio en Threadwinners.

  Bent u het nemen van pre-orders voor het boek? Ik vraag me af of er een groot aantal pre-orders genoeg impuls om meer belangstelling en investeringen Garner om een ​​kleine tour te starten of gewoon ‘de volgende zal verstrekken’ tentoonstelling in een andere plaats om het woord te verspreiden. (Ik heb sterk het gevoel dat er een ‘next’). Wie weet, denken expansief, wat zijn de kansen van de tentoonstelling te zien zijn in Nederland?

  Ik hou echt van de ondersteunende activiteiten in verband met de tentoonstelling, zoals veilige ruimten, waardoor mensen om gewoon vestigen in en ambachtelijke in de ruimte en ook gesprekken. Het beste idee is de workshop om de vaardigheden van de haak te verspreiden zodat iedereen de voordelen van deze eenvoudige ambachtelijke kunnen plukken dat betekent zoveel voor ons. Helemaal geweldig, Kathryn. Goed gedaan.
  Ik wou dat ik kon pop over om het te zien in persoon.

  Knuffels, Jodie xxx

  • Kathryn Vercillo Antwoord

   Thanks Jodie,

   Het boek is nu uit, dus er is geen noodzaak voor pre-orders, maar ik hou van je denken over de richting die dit zou kunnen gaan!

   BEDANKT

   • Kathryn, Ik heb eindelijk in staat om te sparen en te bestellen zijn de mandala voor Marinke boek. Weet u of Amazon heeft elke gesigneerde exemplaren?

 4. Pingback: Mandala's voor Marinke boek | Haak Cabana

 5. Katrijn, geweldig om te weten dat uw project blijft groeien. Mijn kleine bijdrage was in 2015…
  In deze blootstelling zijn alleen bijdragen 2016?, Ik bedoel, hoeveel mandala's je tot nu toe hebt ontvangen?. Het is echt indrukwekkend.
  veel succes, een dikke knuffel dede Chili
  Susana Lobos

 6. Priscilla C Golz Antwoord

  De tentoonstelling van Mandala's voor Marinke heeft mijn hart geraakt. Ik ben het delen van deze informatie met vrienden die zich zorgen maken over het verhogen van het bewustzijn van depressie en zelfmoord, evenals met vrienden zijn die graag om te haken. Dank u voor uw wonderbaarlijke werk! Priscilla Golz

Schrijf een reactie