Gratis Haak Patroon van het hart om fondsen te werven voor Cancer Care

Dit leuke rode en blauwe gehaakte hart is een gratis patroon speciaal gemaakt voor het doel van donatie aan de Dorset Cancer Care Foundation (DCCF). Het werd ontworpen als onderdeel van een project door Ali van Get Hooked on Haak in reactie op haar eigen ervaring van het leven door middel van hoofd-halskanker. Ik ben geïnspireerd door haar kracht en schoonheid als ik keek haar door haar eigen reis online. Laat me u alles vertellen over hoe u kunt helpen …

Haak Heart Pins voor DCCF

U kunt het vinden gratis haak hart patroon op de website van Ali's; er rekening mee dat de instructies zijn in het Verenigd Koninkrijk termen. Het idee is dat je haak een of meer harten en bevestig tac pins / broche pinnen om hen. De voltooide pennen wordt dan verkocht als onderdeel van een fundraiser voor DCCF. U kunt haken zoveel hart pinnen als je wilt en er is geen specifieke termijn voor hen om te worden verzonden.

Over de Pins

Ali is bereid om tac te bieden / broche pinnen behoefte. U kunt contact met haar met het nummer dat u nodig heeft en ze sturen ze aan u. Ze zal geen broche pinnen toe te voegen op zichzelf, dus je moet om dit deel te doen als u wilt dat uw hart broche pinnen. ECHTER, zij zal tac pinnen toe te voegen op zichzelf dus je hoeft de optie van alleen het verzenden van haar uw hart en met haar toe te voegen aan de tac pinnen.

Stuur ze voor DCCF Fundraiser

Wanneer u uw haken harten te sturen naar Ali, ze zal ze doneren aan de DCCF. Zij zullen verkopen dan de harten tijdens hun volgende fundraiser. Ze zal de opbrengst te houden om te helpen met hun zaak. En wat is hun zaak? U kunt er alles over lezen DCCF hier maar in het kort, “Als non-profit organisatie, alle netto-opbrengsten worden enkel gebruikt om de financiële steun aan individuen en / of kanker groepen zijn, organisaties, hospices en ziekenhuizen in Dorset.”

Host je eigen Fundraiser

Als je gemotiveerd bent om dat te doen, wordt u uitgenodigd om uw eigen fundraiser te organiseren in plaats van het verzenden van het hart voor de DCCF Fundraiser, met als doel dat alle opbrengsten nog steeds zal naar DCCF. U kunt een kleine vergoeding voor het hart pinnen die je hebt gemaakt (suggereerde £ 1 – £ 2) en stuur vervolgens al het geld verhoogd tot Ali via PayPal die op zijn beurt haar donatie zal maken door haar Alleen het geven van Pagina. (U kunt Ali's eigen verhaal over haar kankerdiagnose op die pagina ook lezen.)

Meer info

Informatie over waar te verzenden van uw harten is beschikbaar op dezelfde pagina als de vrije haak hart patroon. U kunt ook contact opnemen met Ali via haar website met vragen.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie