BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

wol en de bende katoenen garen

Ik hou van het ontvangen van garen uit Wol en de bende om mee te spelen. Ik heb gewerkt met hun Glanzende Gelukkig Cotton garen voor en vond het geweldig, dus ik was opgewonden om hetzelfde garen ontvangen in hun nieuwe “Out of Space geverfde garen” kleuren. Na het nemen van tijd om te spelen met een aantal verschillende opties, Ik besloot wat ik wilde doen met het garen, en ik gebruikte het te haken mezelf een mooie vlechtwerk steek tank top dat ik ben absoluut liefdevolle. Hier is die reis …

Out of Space geverfde garen

ruimtekadet haak V detail

Shiny Gelukkig Katoen is 100% Pima Cotton Yarn. Out of Space geverfde garen is hun reeks nieuwe kleuren; terwijl hun effen kleuren zijn geweldig, het is een stuk leuker om te spelen met deze bonte garen. Ik heb twee verschillende kleuren: Breathing Space Blue and Space Cadet Kleuren en ik heb echt genoten van de kleurencombinaties van beiden.

ruimtekadet haak met H detail

Dit garen wordt beschouwd als een wollen gewicht garen en het bedrijf raadt een haak grootte tussen 5 en 8 mm. Ik had eerder gebruikte een maat H (5 mm) haak met dit garen maar voordat aan de slag willen om te spelen met wat verschillende maten eruit zou zien. Ik checkte uit hoe het eruit ziet in F, H, en K haakmaten en ik kon zien met een van deze om verschillende redenen.

ruimtekadet haak K detail

Ik speelde ook met dubbele stranding, via een streng van elk van de twee kleuren om een ​​nog brutaler geschakeerd garen maken. Ik hield van het effect.

doublestrand gehaakte katoen

dubbele streng gehaakte katoen

Hoe kan ik Haak Wattle Stitch

Ik heb onlangs geleerd hoe je horde steek haken, dat is een heel eenvoudige steek patroon dat een of andere manier had ik in het verleden over het hoofd gezien. Ik besloot dat dit de steek die ik wilde gebruiken met dit garen. Hier is hoe horde steek haken:

hoe horde steek haken - keten

Haak een ketting. De lengte moet een veelvoud zijn van 3.

hoe horde steek stap haak 1

In de 3e keten van de haak werk 1 SC, CH 1, 1 DC

hoe horde steek haken - rij 1

Sla twee ketens. In de volgende chain, weer aan het werk 1 SC, CH 1, 1 DC.

Herhaal de vorige stap over de nld.

Eindig met een enkele haak in de laatste steek.

Chain één te draaien.

hoe horde steek de ruimte in te haken

Werk in de eerste keten ruimte (gecreëerd tussen de dc en sc van de volgende rij): 1 SC, CH 1, 1 DC

hoe horde steek haken

Blijven werken in elke keten sp, werkend 1 SC, CH 1, 1 v in elke.

Eindig met sc in de draaiende keten steek.

Herhaal de vorige vier stappen door te gaan met rijen.

gehaakte horde steek stof

Het maken van een Haak Tank Top

gehaakte katoen tank

Ik gebruikte dit garen om mezelf een gehaakte tank top. Hoewel ik hield van de dubbelstrengs kleureffect, het voelde te zwaar voor de zomer overhemd ik wilde maken, dus ik gebruik gemaakt van een enkele aanpak streng plaats. Ik maakte vlechtwerk steek rechthoeken, één in elk van de twee kleuren (Breathing Space Blue and Space Cadet Kleuren) een tank bovenkant die kan worden gedragen weerszijden naar de voorkant creëren.

gehaakte stapel acacia Borduurstof

Hierboven ziet u de twee rechthoeken elkaar in tweeën gevouwen. Ze zijn elk net iets breder dan ik over en ik gehaakt ze tot een lengte dat ongeveer covers van mijn oksels tot net onder mijn taille. Ik naad de twee rechthoeken samen aan de zijkanten om het lichaam van de tank te creëren. Vervolgens heb ik toegevoegd bandjes te geven “armen” en maak de tanktop vorm. Ik heb gebruik je dubbele stranding om de banden voor de tanktop creëren, het toevoegen van extra kracht om de banden, terwijl het krijgen van een kans om dat detail dat ik hield zo veel te nemen.

hengsels van dubbelstrengs crochetJPG

Tot slot heb ik nog eens verder naar de top, tussen de riemen, op zowel de voorzijde en terug naar een meer vierkante geven, meer decoratieve hals om deze haak tank top.

horde steek gehaakte katoen tank top

BONUS: Ovenwant FREE haakpatroon

Ik had extra garen overblijft van dit project, die ik heb gebruikt om een ​​te maken vrije ovenwant haakpatroon die gevonden kunnen worden in op The Spruce.

Haak ovenwant Patroon

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

  1. Wat een koele tank top! Ik had nog nooit gehoord van de horde steek. Ik denk dat ik het snel proberen.

Schrijf een reactie