Alle mensen die zich abonneren op mij te steunen door middel van Patreon ontvangen een maandelijkse nieuwsbrief met informatie over gezondheid haken samen met extra nieuws, Tutorials, aanbevelingen, enz. Die mensen die de financiering van het $15 of hoger niveau ontvangt ook een tweede nieuwsbrief die gaat over manieren om hun leven door haken verbeteren. Elk thema maandelijkse nieuwsbrief is gevuld met een gehaakte oefeningen, Tips, koppelingen, patronen, journal aanwijzingen en meer – waarvan sommige afkomstig zijn uit mijn boek Hook om te genezen en anderen die zijn gloednieuw.

Drie thema creativiteit nieuwsbrieven voor de prijs van één …

Ik ben het aanbieden van een snelle flits verkoop voor mensen die willen deze thema-nieuwsbrieven eens te proberen. In plaats van één thema nieuwsbrief in augustus, je ontvangt 3. Lees verder om meer te leren …

Aanmelden per 1 augustus

Om te kunnen profiteren van de flitser verkoop vindt, U moet zich aanmelden als een Patreon supporter vóór 1 augustus. Als je dat doet dan zal ik u de links naar twee themanieuwsbrieven in de eerste week van augustus – plus vindt u het thema augustus nieuwsbrief krijgen als het uitkomt. Dit betekent dat voor $15 u zult drie themanieuwsbrieven krijgen. U krijgt ook de reguliere maandelijkse abonnee e-mail (met gezondheid verhalen, Tips en meer) vroeg in augustus.

Creative Haak Themes

Benieuwd wat de thema's zijn voor deze nieuwsbrieven?

Soms zijn ze dezelfde die je in mijn boek Hook vinden om te genezen. Bijvoorbeeld, de eerste die je krijgt is ongeveer “omarmen avontuur”.

Soms zijn ze nieuwe thema's op basis van dingen die ik heb onderzocht en ideeën die ik heb meer recent ontwikkeld dan de publicatie van Hook te genezen. Bijvoorbeeld, de tweede nieuwsbrief die u ontvangt is ongeveer “wabi sabi” (of het vinden van de schoonheid in imperfectie, vergankelijkheid en onvolledigheid).

Het derde thema, coming out in eind augustus, is nog niet bekend, zodat een verrassing zal zijn! Als u besluit op dat punt (of een punt) die u niet wilt dat deze nieuwsbrieven, kunt u eenvoudig uw persoonlijke instellingen wijzigen terug en stop ze te ontvangen.

Hoe inschrijven:

Bezoek mijn pagina op Patreon. Selecteer de “uitgegroeid tot een Patron” knop. Selecteer de “themed ondersteunende e-mail” beloning optie. voortzetten.

Er zijn ook hogere niveaus van financiering voor mensen die een creatieve respons en ondersteunende therapeutische interactie met me willen.

U kunt altijd stoppen of wijzigen van uw sponsoring op elk moment als u besluit dat u een ander plan wilt of niet meer willen om mij te steunen door middel van Patreon.

Hoe kunt u uw persoonlijke instellingen wijzigen:

Als u al een Patreon abonnee maar nog niet over de nieuwsbrief ontvangen, Hier is wat u moet doen:

  • Meld u aan bij Patreon
  • Klik op de menubalk in de rechterbovenhoek (de lijnen rechts van de “huis” icoon)
  • kiezen “uw beloften”
  • Dit zou moeten leiden tot een scherm waarin u zal mijn naam zien (Kathryn) en een optie om “bewerk belofte”
  • U kunt uw belofte bewerken, beloningen of beide in deze paragraaf

Uw steun op Patreon is wat helpt me in staat zijn om mijn werk voort te zetten. Het vermogen om onderzoek haken gezondheid en creatieve groei door middel van haak- en te delen wat ik net zo goed als in het algemeen heb geleerd om mijn blog te houden en sociale media gaand is allemaal gefinancierd door middel van uw genereuze steun. Als je niet kan veroorloven $15 op dit moment of niet willen deze nieuwsbrief krijgen, weten dat zelfs $1 per maand maakt een groot verschil in wat ik kan doen met dit werk.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie