Ik denk altijd dat het leuk is om te controleren wat er gebeurt op de start- en landingsbanen, het zien van de mode die het oog trekt van de wereld. Veel van de mode-ontwerper is niet praktisch, maar het is zeker leuk en soms zijn er voorbeelden van kleding op de baan dat de gewone mensen zeker kon dragen. Ik denk dat dit Sonya Rykiel gehaakte jurk is zeker draagbaar, trendy en mooi.

Sonia Rykiel 2018 toevlucht haak

Het ontwerp is van het Resort 2018 verzamelingen, een collectie die is gevuld met fu knikt naar de jaren 1970 verhoogde een beetje met moderne gevoeligheid. Ik hou van de kleur hier blokkering en de uitvoering van een van mijn favoriete technieken – multi-stranded haak, een patroon in elke kleur geblokkeerde sectie creĆ«ren. Ik hou van het gebruik van verschillende steken in elke sectie. En ik hou van de details op de mouwen (of het ontbreken daarvan) – dergelijke flatterende vorm zijn.

sonia rykiel franje jurk

Ik hou ook van deze geweldige kleurrijke franje jurk uit dezelfde collectie. Misschien niet zo draagbaar voor de alledaagse persoon, maar zo leuk! Ik kan niet zeggen als dat breien of haken in het middengedeelte, maar het ziet er geweldig uit in beide richtingen.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

Schrijf een reactie