Dit interview was oorspronkelijk van 2012; Ik ben opnieuw te publiceren om te delen met een publiek dat het misschien gemist hebben de eerste keer!

Vandaag interviewen we Lenore, de haak ontwerper bij StrawberryCouture.

Innovatieve haak hoeden

Gehaakte hoed

Lenore van StrawberryCouture verschillende accessoires ontwerpt, maar is het best bekend voor haar innovatieve haak hoeden. Het is geen verrassing dan dat ze was deel van mijn roundup van de 100 De meeste unieke haak hoeden. Een van mijn favoriete hoeden van haar is de sparkly gehaakte cloche muts hierboven gezien. Ze legde me in haar interview dat haar doel is om ongewone, niet maken “dubbeltje een dozijn” patronen maar te produceren echt iets origineels en opgemerkt dat wat meest inspireert haar hoed maken wiskundige ontwerpen met gedraaide en ongebruikelijke vormen.

Etsy haak Interview

gehaakte tulband hat_2

Ik vroeg Lenore eerst over hoe ze geleerd haak. Ze zei:

“Mijn laat grootmoeder, Louise Couture mij geleerd hoe haak toen ik een kind was. Ze was een gepensioneerde leraar die haakwerk non-stop. We vervaardigd samen: ze haakwerk Afghanen. Ik klink verslaafd tapijten.”

Ja, u leest dat recht; haar oma's achternaam was echt couture. Eigenlijk, de naam van haar winkel komt gedeeltelijk uit ter ere van haar grootmoeder. De rest van de winkelnaam komt ook uit Lenore de naam; haar meisjesnaam was Berry en ze was dus de aardbei bijnaam door kinderen op school. Daar heb je het: Aardbei Couture.

Volgende ik Lenore gevraagd over hoe kwam ze naar het beginnen doen wiskundig-geïnspireerde haak in plaats van gewone oude haak. Zij deelde:

“Ideeën komen mij tussen slapen en wakker. Ik ben voortdurend experimenteren met nieuwe dingen. Voor mij, ook lineaire is te saai. Ik wil graag dingen ongebruikelijke, Wat betekent dat mijn dingen niet een dubbeltje zijn een dozijn. Oma leerde me haak in de ronde bij het maken van hoeden. Ze zou altijd gehaakte baret hoeden. Ik begon te hoeden en sjaals – hoeden wordt de cirkel en sjaals wordt de lange rechthoeken. Ik de shapes onder de knie. Ik begon te zien dat deze enige loog platte. Ik wilde nemen een inkeping. Mij wilden voor wekken een driedimensionale vorm die is draagbaar zonder te kijken buitensporige.

Ik zoeken voortdurend op het Internet op zoek naar verschillende technieken haak. Hyperbolische haak is een driedimensionale vorm waar niet alles raakt het oppervlak. Met andere woorden, het is een niet-vlakke oppervlakte scrunchy sculptuur. Ik werd snel geïnspireerd door kat Bordhi breien van de Mobius strip. Ik leerde hoe te breien het. Omdat breien duurt langer dan haak, Ik geleerd hoe je haak de Mobius strip. Het is een eenzijdige oppervlak met een oneven aantal wendingen.”
En hier is de rest van het interview:

Q: Is er een bijzondere reden die u hebt gekozen om zich te concentreren op haak hoeden in plaats van andere objecten? (Ik weet dat je sommige andere accessoires maar hoeden lijken te zijn de belangrijkste, recht?)

“Toen ik begon mijn Etsy winkel, Ik wilde iets maken dat vergt een korte hoeveelheid tijd om te maken. Ik had mijn etalagepop hoofd en vervolgens geëxperimenteerd met hoeden. Ik haak sjaals, Poncho 's, shrugs, arm warmers, enz., maar hoeden zijn de primaire focus. Het is een van de meest opvallende accessoires die frames het gezicht goed.”

Q: I 'm loving uw krantenverkoper hoeden! Iets in het bijzonder die inspireren?

gehaakte krantenjongen hoed

“Mijn krantenverkoper hoeden zijn een van de gewone creaties heb in voorraad. Ik gebruik de Fibonacci nummering techniek wanneer ik haak cirkels. Ik zorg ervoor dat de cirkel maatregelen 13 duim over voordat ik minder. De bovenkant van de rand maatregelen 8 inch in. Ik graag deze meting getallen gebruiken aangezien het een aangenaam effect creëert. Het herinnert me aan de hoed Selena. Ik ben zeer blij dat ik ben in staat om de rand te maken zonder gebruik te maken van alle hardware om de rand opstaan. De hoed krantenverkoper heeft een stijl al zijn eigen.”

Q: Wat heb je gevonden om de voors en tegens van de verkoop van uw items via Etsy?

“Het grootste ding over de verkoop van Etsy is dat het de lood handgemaakte verkochte plaats rond. Het is een hoge verkeer verkoop platform. Het heeft veroorloofd mij voor nationaal en internationaal verkopen. Ik hebben een grotere kans om te verkopen aan een groter publiek dan zou ik op mijn eigen platform. Ik woon in Corpus Christi ,TX. Omdat het een warmer klimaat, mijn hoeden zou niet hier verkopen.

Het enige wat dat ik wil Etsy toegestaan is dat klanten kunnen kopen zonder een profiel Etsy te hebben. Sommige mensen zijn nieuw op Etsy en zij heb alle hulp die ze kunnen krijgen zo tenminste laat dat hen kopen zonder een profiel.

Tip voor anderen verkopen op Etsy: “Investeren in een geweldige camera zoals de FUJIFILM of een hoge resolutie camera die zal grote close-up foto's nemen. Grote foto's is gelijk aan grote resultaten.”

Q: Neigt u om te verkopen meer afgewerkte producten of haak patronen?

beanie muts haakpatroon

“Ik heb onlangs begonnen schrijven en verkoop van patronen van mijn hoeden. Ze verkopen. De laatste tijd al, Ik heb verkocht meer afgewerkte producten dan haak patronen. Misschien tijdens de zomer, de patronen kunnen meer verkopen. Laatste tijd tijdens de drukke vakantieseizoen, Ik heb geen tijd om te schrijven van patronen.”

Q: Als er was een ding dat je zou kunnen maken zeker wist iedereen over haak, Wat zou het zijn?

“U kunt om het even wat dat u snel en efficiënt willen zult. Hoewel ik weet hoe te breien, Ik eindigen altijd terug te gaan naar de haak. Ik graag vaak de haak versie van gebreide artikelen. Alle Haakvideo is trekt lussen door lussen. Denk aan het als dat.”

Q: Wat zouden kunnen wij vervolgens van u zien?

“Ik wil graag oppervlakte topologie samenvoegen met haak: knoop structuren, meer gedraaide vormen, en andere shapes kan ik gebruiken in mijn werk. Het is de vreugde van denken buiten de doos!”

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

 1. Liefde liefde liefde haar spullen en haar manier van bouwen ze. Fibonacci getallen fascineren mij en ze gebruikt die formule. Yay voor haar.

 2. undergroundcrafter Antwoord

  Dit zijn de grote hoeden! Bedankt voor de invoering van mij aardbei Couture!

 3. MississippiHukr Antwoord

  Aardbei Couture hoeden zijn buitengewone! Ik ben ook een liefhebber van Fibonacci en opnemen in mijn werk via strepen. Maar niet je vinden dus voldoen aan te kunnen nemen deze vaardigheid met de haak of breien naald en maken een levende doen iets wat je liefde en grondig geniet van?

 4. Pingback: Haak Blog Roundup: Januari in Review — haak wellust

 5. Ik hou van de News Boy grijze hoed, het heeft een Afrikaans thema om het te, Ik zou graag willen weten wat inspireerde je creativiteit. Uw hoeden herinneren me aan verschillende schilders, whatn ze dop met een borstel je met een haaknaald.

  Stuur mij het patroon voor de sprankelende hoed die lijkt me mysterieuze en de krantenjongen hoed die de Afrikaanse look of Regga stijl heeft. Ik ben ook een kunstenaar, dus ik voorzie kunst anders als het op het creëren en denken out of the box. Bedankt

Schrijf een reactie