crochet rope jewelry

This post was originally published in 2011. I wanted to bring it up from the archives for people who hadn’t seen it before.

This is an interview with Abigail Coe, bekend als Abinocoe op Etsy. Manon ontwerpt 3D sculpturale haak stukken, met name gouden sieraden, and she sells the patterns. Ik wilde delen met anderen en dacht dat een Etsy interview met de Schepper zou een geweldige manier om dat te doen! Zo gaan we af...

CROCHETBLOGGER: Als u zich herinnert, Wat was het eerste ding dat u ooit haakwerk?

Abinocoe: Het eerste ding dat ik ooit haakwerk (Afgezien van de verplichte praktijk plein) was een baby octopus. Ik zou het patroon tegenkomt op ontwerp * spons, een blog die ik lees regelmatig, dat was het gratis patroon ontworpen door featuring jpolka, een andere etsyer waarvan haak ik bewonder. Eigenlijk, de baby octopus patroon was de reden waarom die ik geleerd mezelf haak; Ik bookmarked het op het moment en het moet hebben al meer dan een jaar later dat ik eindelijk een.

CROCHETBLOGGER: Hoe geweldig wanneer iets je zo veel inspireert dat het sticks met u na verloop van tijd en vraagt om worden gemaakt! Waar krijg je meestal inspiratie voor uw haak?

Abinocoe: Krijg ik inspiratie van overal in de winkel. Iets dat solide en organisch gevormde is een mogelijkheid voor mij om te maken. Gek genoeg, het een ding dat is vrijwel gegarandeerd niet te worden een bron van inspiratie voor mij is haak, met name gehaakte kleding. Ik vind ook een heleboel inspiratie in wiskunde en de manier waarop het kan worden toegepast, bijvoorbeeld in termen van fractals te maken hyperbolische haak. Ik kom van de dingen die solide in iets zijn zacht en opbrengst. In de niet al te verre toekomst zou ik graag een bash bij het maken van sommige anatomisch correcte(ish) Bekijk patronen voor beenderen, en voor vogel vleugels. Ik ben ook bezig met een bereik van 3D-letters.

keten link haak

CROCHETBLOGGER: Uw haak werk is zeer modern en cutting-edge. Zoals u zegt, het is de "antithese van wat mensen veronderstellen haak nog steeds is". Hebt u nog steeds te kijken naar ontwerpen uit het verleden om ideeën op te doen voor uw haak of "oma vierkante haak" niet interesseren u helemaal?

Abinocoe: Een van de dingen die echt gestimuleerd me op toen ik begon haak was de realisatie dat de aard van de manier waarop dat het werkt (met name het feit dat u op een enkel steek in plaats van een rij werkt) betekent dat de mogelijkheden zijn echt grenzeloos in termen van sculpturaal werken, in drie dimensies. Hierdoor, Ik heb niet gedaan een heleboel werken vanuit patronen op alle, en de haak die ik ben geneigd te mager richting is meer recreatie van solide objecten of dingen, in plaats van hoeden en jumpers of oma-vierkanten. Ik veronderstel dat dit is de reden waarom ik heb niet gedaan een heleboel wat mensen de neiging te categoriseren als traditionele haak, Hoewel ik heb een geheime liefde voor doilies, met name echt fancy ingewikkelde multi gelaagde degenen. Ik denk dat mijn liefde van doilies vloeide voort uit het zien van deze geweldige reus kleedje op Ambachtelijke Zine:

Mega kleedje door Dylan Davis en Jean Lee

Ook was echt nuttig op de sculpturale kant van de dingen deze tutorial van jpolka op de SuperNaturale Blog:

Deel van de primer op Supernaturale blog

CROCHETBLOGGER: Wat is uw favoriete haak-item dat u hebt gemaakt?

Abinocoe: Het ding dat ik ben trotst van tot nu toe is het volgende stuk dat ik ben het ontwikkelen in mijn juwelenlijn, Wat is een stoeprand keten link, Hoewel ik heb nog steeds een enorme zwak voor de super lange mobius strip die ik draag als een sjaal, die ik heb gemaakt van een fantastische organic cotton garens een jaar of zo geleden. Hier zijn enkele foto's van de stoeprand keten link die binnenkort naar de winkel …

CROCHETBLOGGER: Ja, Ik zag dat wanneer u onlangs gepost over het voor Brei- en haak Blog Week. Ik vind het heerlijk!

CROCHETBLOGGER: Ik hou van uw gouden touw juwelen. Heb je gedaan dit stuk in alle kleuren dan goud?

Abinocoe: Ik heb nog niet een touw in een andere kleur dan goud, maar net vorige week kocht ik een nieuwe bol van mooie turquoise katoen die gewoon roepen is om te worden gebruikt. Ik denk dat het zou werken echt goed als een lang touw ketting, Hoewel het zal moeten wachten tot ik mijn curb chain patroon genoeg om die lijst in mijn winkel hebt geperfectioneerd. Ik ben echt jeuk te krijgen van een goede spreiding van patronen van.

CROCHETBLOGGER: Op zoek naar die! Wat maakte u besluit om te beginnen een Etsy winkel voor uw werk?

Abinocoe: De Etsy patroon winkel was de logische conclusie na een keten van gebeurtenissen – namelijk:

  • Ontwerpen van een patroon dat ik was echt trots op en iedereen leek om lief te hebben
  • Realiseren dat er te veel werk in één keten voor mij was te kunnen produceren en verkopen van de kettingen zelf
  • Gericht op het ontwerpen van een collectie van sieraden patronen, te publiceren in een boek
  • Erachter te komen dat boek royalty 's, Als ik gelukkig ben, zijn vrij minuscuul
  • En tot slot uitzoeken dat verkopen de patronen afzonderlijk werkt beter voor iedereen, dat wil zeggen. mensen kunnen kiezen en kiezen welke patronen die ze willen, Krijg ik een eerlijke prijs voor mijn werk, en bomen worden opgeslagen hoeft te worden een boek met mijn naam op het.

CROCHETBLOGGER: Ik had niet gedacht over de waarde van Etsy op die manier, maar het maakt perfecte zin.

CROCHETBLOGGER: Wat is een ding over haak die je wilt dat andere mensen om te weten?

Abinocoe: Meer dan om het even wat wil ik dat mensen om te weten dat Haak is echt makkelijk, en meer dan dat., massaal belonen. Ik leerde me alles wat ik weet over haak alleen met behulp van het Internet en een fantastische oude zeventig boek genaamd 'Breien Fashion'. Ik denk dat het derde punt dat ik maakte was zonder een patroon, en ik weet dat ik alleen door mijn fantasie en geduld beperkt ben.

 

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

7 Opmerkingen

  1. W Stephen Gilbert Antwoord

    Ik weet minder dan niets over haak maar een eerlijke beetje over zowel interviewen en geïnterviewd, en voor mijn geld deze ontmoeting is goud (Als in de gouden touw) van start tot finish. Dank u beiden.

  2. OK, dus dit echt een zijde opmerking is…maar ik echt echt echt wilt maken van een gigantische vloer kleedje!!!

  3. Pingback: Totale proces haak kunstenaar Yokoo — Haak wellust

Schrijf een reactie