Haak link liefde

Deze blog biedt meestal op zaterdag Link liefde, een roundup van mijn favoriete haak-gerelateerde posten van rond het web gedurende de week.

Deze week dat ik moet overslaan link liefde, omdat ik heb weg alle week op mijn jaarlijkse intensieve grad school retraite. Dat betekent dat ik heb in klassen twaalf uur per dag (met inbegrip van vandaag eigenlijk) en heb geen tijd om te controleren op elk van de andere grote haak blogs die er.

Link liefde zal volgende week terug. In de tussentijd, Ik dacht dat ik zou geven u een beetje informatie over waarom ik denk dat is het zo belangrijk dat ik erin de tijd elke week.

Wij zijn een Gemeenschap

Eerst en vooral, Ik denk dat de Link liefde is iets die samen een aantal verschillende crocheters op één plaats banden, nadruk op hoeveel van een Gemeenschap kunnen we hier online. Ik ben van mening dat we alle elkaar helpen moeten zo veel als we kunnen, ondersteuning van elkaar in het werk dat we doen, en een manier dat ik kan dat doen is doordat aandacht aan al het grote haak werk dat is out there.

Vieren haak als inspiratie

En ja, Er is een heleboel geweldige haak werk daar! Haak door afronding van zo vele grote kunst, patronen en ideeën elke week ben ik in staat om voortdurend verblijf geïnspireerd over haak. Het vreugdevolle voor mij om te vieren haak op deze manier is en ik hoop dat de posten anderen elke week ook inspireren.

Het betalen vooruit

rood haken hart

Ik vind ook dit een manier dat ik “het vooruit betalen”. Toen ik voor het eerst begon deze blog, Er waren mensen die me geholpen langs de weg, mensen gevestigde in haak die zich aansluit bij wat ik deed. Nu dat haak wellust gevestigde is, ontvangen meer dan 200,000 unieke maandelijkse pageviews, Ik kan helpen anderen krijgen oogballen op hun grote haak werk. Dus ik betalen toekomen op deze manier, en ik hoop dat anderen dat ook zullen doen.

Ik hou van haak

De bottom line is dat ik hou van haak. Ik hou van de verbazingwekkende dingen die gebeuren in haak in alle sectoren met inbegrip van kunst, mode, Design en schrijven. En ik hou van curating die in een wekelijkse digest van de selecties voor anderen om te genieten van. Ik hoop dat u love it te.

U kunt wel een link liefde sponsor voor alleen $10 en uw advertentie in elke week bericht krijgen!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

7 Opmerkingen

  1. Pingback: Link liefde voor beste haak patronen, Ideeën en nieuws — haak wellust

  2. Pingback: Link liefde voor beste haak patronen, Ideeën en nieuws — haak wellust

  3. Pingback: 2015 Haak Link liefde |

  4. Pingback: 5 Awesome haak Bloggers |

  5. Pingback: 5 Awesome haak Bloggers |

  6. Pingback: Link liefde voor beste haak patronen, Ideeën en nieuws |

Schrijf een reactie