crochet online class

Hedendaagse uitdaging in de 52 Weken haak bloggen uitdaging door Julie van Red Berry haak was om informatie over het nemen van een klasse online haak te delen. Dat werkt perfect voor mij omdat ik nam onlangs Lily Chin Mix en Match haak Stitch Sampler Online klasse over bij Annie's. Ik won eigenlijk de klasse in een GoCrochet blog giveaway, die gaf me een geweldig excuus om te proberen het uit.

Lily haakpennen zo snel!

Het eerste wat ik zag toen ik begon te kijken naar de klassen was hoe verbazingwekkend snelle Lily Chin haakpennen! Het was fascinerend om naar te kijken. De waarheid is dat ik de neiging om de voorkeur geven aan schriftelijke haak instructies aan video-instructies, maar het was een genot om te krijgen om haar te zien in actie!

Eenvoudige stapsgewijze Info

Lily is gemakkelijk te begrijpen. Ze is duidelijk in haar instructies en de video-informatie vormt een aanvulling op wat ze zegt. Ze heeft een geweldige job samenstellen van deze klasse in de zin dat de informatie is gebaseerd op zelf. U blijven leren als je gaat, dat is wat een goede klasse moet alle over.

Haak blokken

Binnen Info

Wat is groot over deze klasse is dat Lily Chin biedt tips en informatie die worden voor vele verschillende types van projecten gebruikt kan. Dit gaat verder dan de informatie die u van veel van de educatieve haak blog posts en patronen die er krijgen zou. Lily voelt relatable en dat is wat maakt de video klasse leuker dan gewoon een regelmatige schriftelijke set van instructies.

Downloadbare haak patronen geschreven

Dat gezegd, Ik echt volgen werkelijke instructies beter wanneer ik heb ze opgeschreven. Ik ben gewoon niet visuele; Ik ben langdradig. Maar de klasse komt met downloadbare schriftelijke instructies, dus ik was in staat die te gebruiken om te werken door het materiaal. Ik ben niet helemaal klaar om te delen wat ik heb gemaakt, maar het zal worden op de blog in de toekomst!

Meer Online haak klassen

Zou ik een andere online haak klasse te nemen? Misschien. Het is niet mijn voorkeur formaat voor het leren, maar tegelijkertijd biedt het sommige persoonlijkheid en plezier en een andere benadering aan het volgen van een haak patroon. Het is dus een mogelijkheid …

haak blog uitdaging

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie