Zwarte schapen wol garen Haul

Ik deed onlangs een post presentatie mijn bezemsteel kant bijgevuld haak vaatdoeken. In die post gezegd dat ik een kleine gift card had ontvangen wanneer ik genomineerd was de Zwarte schapen wol April blogger van de maand. Het garen die ik voor deze vaatdoeken gebruikte behoorde wat ik gekocht om te proberen met behulp van dat Geschenkenkaart. Ik dacht dat ik zou de rest van mijn zwarte schapen wol garen trek pronken:

Zwarte schapen wol garen Haul

Zwarte schapen wol garen Haul

Zwarte schapen wol garen Haul

Het garen in de bovenste rij hierboven is wat ik gebruikt voor degenen haak vaatdoeken. Het is Sirdar Snuggly Baby spikkels katoen / acryl mix garens. Ik heb het in vier kleuren: blauw, groen, grijs en paars (die allemaal zijn eigenlijk gespikkelde met wit). Onder die (nog steeds in de foto hierboven) u kunt zien dat ik kreeg ook drie verschillende kleurstellingen van Sirdar Montana, die is een mix van 70% acryl, 30% wol. Hier is wat ik heb:

Zwarte schapen wol garen Haul

Zwarte schapen wol garen Haul

Ik heb een kans om te spelen met het allemaal gehad, nog, maar ik zal houden jullie op de hoogte als ik!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

Schrijf een reactie