Haak Health Survey Logo

Dank u zo veel aan iedereen die heeft genomen, Tweeted, gekoppeld aan of anders deelgenomen aan mijn Haak gezondheidsenquête. Zijn er meer dan 46oo reacties tot nu toe en ik ben blij! Ik wilde geven u een kleine update vandaag over de enquête, waarom ik ben bezig met het, waar het geblogd over het is geweest en hoe u kunt blijven helpen.

Haak gezondheidsenquête FAQ:

Hoe lang zal het omhoog?

Deze haak gezondheidsenquête zullen live tot ten minste het einde van juli en mogelijk langer. Ik wil om te krijgen zo veel media-aandacht voor het mogelijk, zodat ik de breedste waaier van respondenten beschikbaar bereiken kan.

Wat is het punt?

Ik ben het verzamelen van informatie uit deze enquête om te leren over hoe haak is helpen van mensen met de ziekte alsook met de verbetering van de kwaliteit van het leven. Ik zal publiceren informatie uit de resultaten van de enquête om alle mensen beter te begrijpen hoe haak gebruiken om te helpen zichzelf en anderen te helpen. Het is mijn hoop dat deze brede studie een geloofwaardige verwijzing die partijen belanghebbende zullen kan gebruiken om steun te krijgen van de haak programma's in diverse instellingen, waaronder verpleeghuizen opgericht te verwerven, scholen, gevangenissen, ziekenhuizen en therapie centers.

Wat moet ik doen als ik heb moeite met de enquêtetool op vragen 11 en 12?

Ik hae is gewezen op zijn er twee vragen over de enquête die niet goed voor sommige mensen werken. De vragen zijn #11 en #12, die vragen u sommige dingen in volgorde gerangschikt. Er lijkt te zijn een eigenaardigheid dat maakt het werk ten onrechte op sommige browsers. Als u vindt dat het niet voor u werkt, Gelieve enkel deze twee vragen overslaan en vooruit met de enquête. Ik heb een opmerking toegevoegd aan de enquête iedereen te laten weten dat ik ben me bewust van het probleem. Ik zal worden rekening houdend met dat wanneer ik de resultaten bekijken. Mijn excuses voor de tech-probleem!

Waar kan ik meer informatie?

Van Dit persbericht en via de onderstaande links.

Luisteren naar de Podcast:

Haak opgeslagen mijn leven podcast

Terug in 2012 Ik had de eer van het doen van een podcast interview met Diane van Craftypod alles over mijn boek Haak mijn leven gered. Natuurlijk, het geeft een heleboel informatie over haak gezondheid en dus is relevant voor het onderwerp van deze enquête. Om te helpen me bevorderen de enquête, Diane deze podcast ter beschikking heeft gesteld voor gratis een maand zo u kunt luisteren naar het!

Haak enquête gastposten:

Ik heb de volgende gastposten meer voorlichting over de enquête gedeeld:

Bovendien, Ik werd geïnterviewd voor een bericht door Poëzie in garen die vroeg me over mijn haak geschiedenis, waarom ik haak om te genezen en wat de enquête is alles over.

Ook geblogd op:

Haak gezondheid

Deze prachtige mensen hebben ook geblogd over de enquête:

 • Nero's Post en Patch Wie schrijft: Als je wilt, Kathryn van studie en onderzoek en uw eigen ervaringen over haak delen. Het heeft geholpen u door sommige moeilijke periodes in je leven? Voel je dat het is een therapie in uw drukke eveyday leven? Je heb gevonden uit als haak heeft zijn genezing u?”
 • Haak Kween Gwen Wie schrijft: Kathryn Vercillo bekend als de #crochetblogger op Haak wellust is hard op weg de expert als het gaat om de gezondheidsvoordelen van haak zoals ze studeert om te worden van een psycholoog.”
 • Sarah Sweethearts die wordt toegevoegd: Ik geloof dat de kunst van Haakvideo of breien, net als elke andere vreedzame, repetitieve hobby, is rustgevend. Ik weet het zeker kalmeert me.”
 • Hallo Jenny Brown Wie zei vriendelijk: “Hoe ik samenvatten Kathryn Van Haak wellust? Ze is zo vriendelijk, Ze heeft een schommelstoel Blog (met afbeeldingen die herinneren me aan vervlogen dagen ontwikkeling van echte film negatieven – en ja, Ik ben oud), Ze heeft een groot instagram diervoeders, en ze is een geweldige schrijver.”
 • Moogly Wie schrijft: “Als u haak, u ziet waarschijnlijk een soort van voordeel van uw tijd met de haak! Voor velen is het ontspanning, voor anderen is het geestelijke stimulatie- en wanneer het is echt goed, het is een combo van de twee! U kan haak om geld te verdienen, of te houden je handen lenig ondanks medische problemen. Wat ook de redenen – is deze enquête voor u!”

En meer!

Dank aan iedereen voor de geweldige steun.

Wat u kunt doen om te helpen:

 • Deelnemen aan de enquête
 • Delen van het onderzoek op alle van uw sociale mediakanalen met inbegrip van uw Ravelry-groepen
 • Stuur een e-mail blast om mensen te vragen naar deelnemen aan de enquête
 • Een blogpost of nieuwsbrief een artikel over de enquête
 • Praten over het – Hoe meer mensen weten, Hoe meer zullen we allemaal leren!
Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

 1. Ik heb uw persbericht en enquête Gepost op mijn blog: http://writingplacesblog.blogspot.com/2014/07/Popular-Crochet-Author-performs.html

  Veel succes met het!

 2. Ik ben dol op haak. Soms heeft 10 minuten, soms een paar uur.Alles gaat naar het goede doel of als een geschenk. Haak is een grote stress reliever. Het houdt mijn geest en handen drukke.

 3. Pingback: Link liefde voor beste haak patronen, Ideeën en nieuws — haak wellust

 4. Pingback: 2014 in haak: Mijn haak en haak in mijn wereld |

Schrijf een reactie