david tutera bridal

Vorige week ik vermeldde dat ik had de kans om te doen wat knutselen met behulp van producten van de David Tutera Bridal collectie. Vandaag heb ik een echt eenvoudige tutorial voor u voor een van deze out-of-the-box producten en personaliseren met een klein beetje van de haak maken een bruiloft tabel centerpiece voor uw bruiloft DIY haak.

David Tutera Bridal LED Branch

david tutera bridal light

Het product dat ik heb in deze tutorial gebruikt is de LED batterijbedreven tak. Het wordt gebruikt als een belangrijkst voorwerp voor tabellen op evenementen zoals bruiloften en gemakkelijk kan worden gepersonaliseerd met haak. Hier is hoe:

Stap 1: Kies een vaas

Dat deel is gemakkelijk … je gaat worden brengen de tak in een vaas, zoals een tabel centerpiece dus kies uw vaas. Ik heb geprobeerd een paar verschillende degenen die ik had hier en eindigde met een hoog vrij dun.

Stap twee: De batterijen met garen verbergen

david tutera bridal light

Deze bruids tak brandt met behulp van een accu, zoals u in de foto hierboven zien kunt. U zult willen verbergen van de battery pack in de vaas, dus het is niet zichtbaar op het display. Welke betere manier om dit te doen voor een haak middelpunt dan om het te doen met garen?

garen scherm

Ik gebruikte een omvangrijk blauwe en paarse garen en de vaas van ongeveer twee derde van de manier om te bestrijken die pak van de batterij en creëren van de basis van het middelpunt gevuld.

Stap drie: Haak motieven aan takken toevoegen

Haak motieven

Nu alles wat je hoeft te doen is nemen een aantal haak motieven en voeg ze toe aan de takken. In steken met mijn paars en blauw thema, Ik koos voor een set van blauwe en witte motieven die ik had rondslingeren.

Haak lichten

Enkele tips:

 • Kleinere motieven zijn beter; ergens tussen 1 en 2.5 centimeter in diameter is goed voor deze grootte middelpunt
 • Ik koos om zomaar een motief op elke tak en eigenlijk te verlaten sommige takken leeg van motieven; dat is omdat ik de minimale kijken maar natuurlijk je moet spelen met wat je voorkeur!
 • Elke haak motief patroon (of vrije vorm) zal werken maar ik denk dat bloemen en frilly cirkels zijn ideaal voor veel DIY bruiloft centerpieces zoals deze

wedding crochet lights

U kunt zien in deze close-up dat het opengewerkte ontwerp van de motieven die ik koos me gewoon slip de haak stuk over de tak mogen. Super eenvoudig! Als u een gesloten ontwerp gebruikt, hebt u te binden de motieven op de takken in plaats van glijden ze over. Hier is wat dat ziet eruit als:

flower crochet motif

Maak het uw eigen: Enkele aanvullende ideeën

Het ding dat maakt een grote DIY bruiloft perfect het feit is dat de bruid haar eigen creatieve ideeën gebruikt te maken van de bruiloft decoraties. Hier zijn enkele andere manieren waarop haak kan worden gebruikt met deze middelpunt idee:

Gebruik een hyperbolische gehaakt stuk in plaats van garen te verbergen de battery pack in het display:

hyperbolische haak

hyperbolische haak

Haak lichten

Vul de vaas met edelstenen (net als de David Tutera Faceted Diamond charmes ik gebruikt) en voeg vervolgens een haak gezellig rond de basis van de vaas:

wedding crafts

crochet on vase

Een kleedje of andere decoratieve motief binnenkant van de vaas voor een betere pop van kleur toevoegen:

crochet on lights

De David Tutera Bridal Collection

david tutera bridal

Er zijn veel verschillende producten in deze crafty bruiloft-collectie. Er zijn andere bruiloft lichten, bellen blazen, slingers van bling, ake Strass, Bridal Haarstukken, tabel instellingen en diverse andere dingen. Ik heb enkele andere ideeën voor tutorials haak met deze items opnemen maar ik zou graag horen van uw ideeën, ook, in de commentaren hieronder! Hoe zou u haak toevoegen aan bestaande ambachtelijke producten aan uw bruiloft display personaliseren?

Om te verbinden met David Tutera en Darice voor meer grote bruiloft volgen ideeën hen op deze sociale mediakanalen:

gesponsorde blog post

Openbaarmaking: Ik schreef deze post als onderdeel van een gesponsorde campagne met Darice en de blauwdruk sociale. De adviezen in deze post zijn mijn eigen.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

7 Opmerkingen

  • CrochetBlogger

   @knotbygranma merci – zo blij dat anderen het smaak!

  • CrochetBlogger

   Bedankt Mimi! Het was echt leuk om te spelen met de bruiloft ambachten en zie hoe ze mee te nemen naar het volgende persoonlijke niveau met behulp van de haak, mijn ambacht van keuze!

 1. Melissa Serendipity

  Zo'n leuk idee! Ik hou van de gehaakte bloemen…het is zo leuk uitchecken wat iedereen heeft gemaakt. Ik ben het delen van deze op Pinterest!

 2. Bruiloft decoraties

  Ik hou van dit mooie DIY bruiloft tabel centerpiece. De stappen samen te stellen het schijnt zeer eenvoudig te zijn en ik zou graag om te proberen en nemen ook bloemen.

 3. Pingback: David Tutera Bridal Collection (Crafty foto 's) | Dagboek van een slimme meid