Wist u dat u gemakkelijk op haak wellust nu adverteren kunt? Druk op de “sponsor” tabblad op de bovenkant van de blog home pagina en u krijgt de details. Wat ik ben hier om u te vertellen vandaag is dat je eigenlijk kunt krijgen vrije reclame voor een hele maand als je bijdragen aan mijn Haak om te genezen fundraiser deze week.

Sponsor advertenties

Haak wellust krijgt over 165,000 bezoekers per maand met over 315,000 bekeken pagina 's. Dat is een heleboel ogen op uw advertentie als u wilt Sponsor deze blog.

Sponsors krijgen:

 • Inleidende post tijdens de maand mensen te laten weten over u en een link naar uw site / shop
 • Optie om te doen een gratis giveaway op de blog tijdens de maand
 • Vermelden in de haak wellust maandelijkse nieuwsbrief
 • Aandelen van uw link op sociale media in de hele maand
 • De kennis dat bij het verkrijgen van uw eigen advertentie daar u ook een indie-Auteur steunen bent!

Vandaag bied ik dit alles kostenloos aan mensen die een bijdrage leveren aan mijn Hook to Heal fundraiser deze week.

Wat is de haak te genezen?

Haak om te genezen is mijn volgende boekproject voor crocheters die willen ontdekken hun eigen innerlijke creativiteit, eren de kunstenaar binnen, herstellen van verschillende problemen in het leven en hun ambachtelijke nemen naar het volgende niveau. Het zal ook optionele online klassen en e-mail coaching.

I 'm trying to Hook to Heal gebeuren om geld in te zamelen en ik ben met behulp van Indiegogo zodat mensen die bijdragen gemakkelijk extraatjes krijgen kunnen. Bijvoorbeeld, Wanneer u alleen doneren $1 aan de campagne, u krijgt uw naam vermeld in de bevestigingen van het boek. Wanneer u doneren $30 krijg je een kopie van het nieuwe boek na vrijlating plus een kopie van mijn andere boek, Haak mijn leven gered.

Krijg vrije reclame!

Ter stimulering van dit komt broodnodige financiering inspanning als de fondsenwerving ronde tot een einde, Ik ben het aanbieden van gratis reclame op deze site naast de extraatjes die u als donateur selecteert.

Hier is hoe het werkt:

 • U maakt een bijdrage deze week (Details over bedragen hieronder).
 • Je e-mail me en laat me weten dat u de donatie gedaan en willen adverteren gratis op mijn site.
 • Ik stuur je een couponcode, die u kunt uploaden samen met uw advertentie op mijn site.
 • U krijgt één maand gratis reclame nu. U krijgt ook de extraatjes die u hebt geselecteerd bij te dragen aan de campagne.

Er zijn drie verschillende advertentieformaten op haak wellust, dus ik zal bieden elk kostenloos op verschillende donor bedragen:

 • Als u doneren $10 de campagne deze week krijg je een digitale kopie van het nieuwe boek op haar vrijlating PLUS een kortingscode voor een gratis 300×100 advertentie waard $50.
 • Als u doneren $30 aan de campagne deze week, krijg je een kopie van het gedrukte boek op haar vrijlating, een kopie van Haak mijn leven gered nu PLUS een kortingscode voor een gratis 300×300 advertentie waard $100.
 • Als u doneren $100 aan de campagne deze week, u krijgt één maand van one-on-one e-mail coaching ondersteuning om uw creativiteit haak, uw keuze van de digitale of gedrukte versie van het boek op haar vrijlating PLUS een kortingscode voor een vrij grote 300×500 advertentie waard $200.

Wat als u al hebt geschonken? Deze deal is alleen open voor nieuwe campagne donoren. ECHTER, Ik waardeer alle van mijn aanhang dus ik deze bieden zal: Wie al eens heeft gedoneerd en doneert een extra $15 deze week kunnen ook profiteren van de gratis reclame deal te krijgen een gratis 300×300 advertentie op de site. Zorg de nieuwe donatie, email me erover en ik stuur je de code.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

 1. Pingback: Krijgen een $50 Blog Ad plus een digitale haak boek voor slechts $10! — Haak wellust

 2. Ik was het lezen van @CrochetBlogger “Haak gered mijn leven” vandaag. It's awesome! Ik wou dat ik had meer geld, dus ik meer om uw volgende project geven kon

  • CrochetBlogger Antwoord

   @coracalliope aw, Bedankt!! Elk beetje verspreiden van het woord aan anderen ook helpt ton, evenals geweldige reacties van steun als dit.

 3. Pingback: 75 Geweldige mensen die ik ben Loving nu! — Haak wellust

  • CrochetBlogger Antwoord

   @n0rthernlitegurl n0rthernlitegurl merci!! U zult eigenlijk uploaden de advertentie zelf, maar moet u e-mail me om de couponcode. Ik probeerde vinden uw e-mail adres online maar kan niet vind het zo gewoon schieten mij een nota aan kathryn.vercillo (op gmail) en ik geef je de rest van de info!

Schrijf een reactie