Have you noticed that there is now asponsorbutton at the top of the Crochet Concupiscence blog? If you look in the sidebar of the blog at this moment you will seven different people who are currently sponsoring the blog. Let me tell you more about themand then read on to find out how you can get a discount if you want to be a Crochet Concupiscence blog sponsor.

7 Awesome Crochet Blog Sponsors

The seven people who are currently sponsors of the Crochet Concupiscence blog are:

1. Een creatieve wezen

a-creatieve-worden - 300 x 150

Marinke Slump, also known as Wink, runs the beautiful A Creative Being blog, which includes free patterns, peeks into her life and lots of crochet. Wink does tons of beautiful crochet work but is especially known right now for her crochet mandalas and command of colorwork in crochet. Ze zegt: “Ik hoop dat ik mensen inspireren om te worden creatieve op een dagelijkse basis, en om te verspreiden dat geluk!”

2. Haak gelukkig

Haak gelukkig

This website, run by Tracy, aggregates crochet information in one place and includes patterns, Haak haak beoordelingen, blog en site aanbevelingen, informatieve gehaakte artikelen, en diverse online hulpmiddelen zoals een stripe-generator. U vindt hier ook artikelen en links naar alle soorten haak hulpbronnen met inbegrip van garen spullen, ontwerper en artisan info en de andere online haak Gemeenschappen. Haak Happy was een van de eerste sites om dit te doen, gestart voordat sites zoals Ravelry en voordat blogs waren gemeenschappelijke dus het was een voorloper en aggregeren haak informatie in één gaan-aan plaats en blijft om te dienen als een plek met een schat aan informatie.

3. Jocelyn Sass

Jocelyn ontwerpen etsy winkel

Jocelyn is a crochet designer whose adorable crochet patterns can be found in her shops Cute Crochet, Too Cute Crochet and the new Jocelyn Designs. Ze zegt: “Ik ben zo gelukkig te hebben is ontwerpen in haak en andere handwerk vormen voor over 23 jaar! Ik heb over 400 haak en handwerk ontwerpen gepubliceerd in boeken en tijdschriften en naast ontwerpen voor publicaties en ik ben nu gelukkig zelf publiceren haak patronen te koop”. Jocelyn Designs is the newest of her Etsy shops and is where you can find pattererns for stylish accessories and designs for women.

4. De Dragonfly Dutchess

DragonflyDutchess

Do you want to see the work of a crocheter who genuinely loves sharing her crochet creations with the world? Look no further than The Dragonfly Dutchess! She makes a variety of different crochet items. She says that her mission isto bring my crochet ‘artto the masses for enjoyment and to share the art of crochet with others that want to learn how!” Ik vind het heerlijk!

5. Mamachee haak patronen

crochetconcupiscenceadd300x100

Tara van Mamachee is een haak Alaska gebaseerde ontwerper die haar prachtige patronen aan de wereld sinds biedt al 2008. Her newest crochet pattern for sale is a gorgeous Brei-look haak cowl dat kan worden verkleind overal van peuter aan volwassen. If you want to cut your teeth on one of her great free crochet patterns then look no further than her newest kruissteek gehaakte hoed patroon.

Opmerking: Crochet Concupiscence is going to be doing a giveaway of some Mamachee Patterns soon. Blijf op de hoogte!

6. Garen cirkel Mentoring programma

yarn circle

This is a crochet business mentoring program so if you’re interested in selling your crochet work and skills then you might be interested in this. Van de site: “be ready for the wealth of business-building information you’ll receive in the form of exclusive videos, interviews, live mentoring calls and bi-weekly newsletters.

7. Anastacia Knits

anastacia

Anastacia Zittel is een Haak blogger, een leraar van het brei- en haak gecertificeerd door de ambachtelijke garen Raad en een onafhankelijke patroon ontwerper. Als een ontwerper Anastacia werken geld voor in te zamelen Ziekte van Alzheimer onderzoek. Ze schenkt aan de Alzheimer's Foundation of America en heeft een door-donatie patroon, Ruth armband, dat is gewijd aan haar grootmoeder Ruth van deze ziekte gestorven.

Bekijk de Crafty boek uitdaging dat Anastacia is dit jaar hosting voor mensen die genieten van het lezen van de haak fictie en non-fictie. Join haar fractie Ravelry for CALs and other hook goodness. Alles laten zien haar modellen op Ravelry. Ik ben persoonlijk loving haar nieuwste gratis haak patroon: De drie driehoeken sjaal.

Want to Sponsor this Crochet Blog?

You can be a Crochet Concupiscence blog sponsor. You can purchase an ad spot directly right here. But if you want to get that ad spot at a discount, you can do so this week only just by donating as little as $10 to my Hook to Heal fundraising campaign, which ends in one week. Details hier.

Sponsors krijgen:

  • Zijbalk advertentie (three sizes to choose from); this is seen by 165,000 visitors per month
  • Inleidende post tijdens de maand mensen te laten weten over u en een link naar uw site / shop
  • Optie om te doen een gratis giveaway op de blog tijdens de maand
  • Vermelden in de haak wellust maandelijkse nieuwsbrief
  • Aandelen van uw link op sociale media in de hele maand
  • De kennis dat bij het verkrijgen van uw eigen advertentie daar u ook een indie-Auteur steunen bent!

Thanks again to this month’s crochet blog sponsors!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Februari in Review — haak wellust

  2. Pingback: Speciale dank voor mijn Supporters februari — haak wellust

  3. Pingback: Speciale dank voor mijn Supporters februari — haak wellust

Schrijf een reactie