Gedurende de hele maand vroeg ik een verscheidenheid van verschillende soorten haak-gerelateerde vragen op verschillende sites, met inbegrip van Facebook, G en Twitter. Ik afgeronde up van al de beste antwoorden in een post op deze blog eerder vandaag, maar wat ik heb niet gedeeld zijn mijn eigen antwoorden op deze zelfde vragen. Beter te leren kennen me door te leren wat mijn reacties zijn aan de #crochetquestionoftheday van februari.

Er zijn vele verschillende stijlen van de haak kunst van gemengd-media abstracte kunst aan de draagbare mode kunst. Wat vind je leuk in de haak kunst?

Takino Suzuran Nationaal Park, Japan

Dit is een zware dobber voor mij om te beantwoorden omdat Haak kunst is waarschijnlijk mijn favoriete aspect van de gehaakte en ik hou zo veel verschillende delen van het. Sommige van mijn favoriete soorten van haak kunst omvatten:

Als u naar een item voor een goed doel vandaag haak, Wat zou u doen en wat oorzaak zou het voor?

Ik gebruikte om te doen een heleboel werk met pleegkinderen en de laatste tijd ik heb nagedacht over het feit dat ik zou willen krijgen opnieuw deelnemen die op een bepaalde manier. Een van de dingen die ik te over het doen denken ben is het vinden van een manier te bieden kinderen haak genezing te bevorderen als een onderdeel van de liefdadigheid van mijn Haak aan Heal project. Ik ben niet zeker wat ik zou maken; dat is iets wat die ik zou hebben om na te denken meer over.

Kansen die al bestaan voor Haakvideo voor kinderen in pleegzorg omvatten Geven een Hoot (Haak uilen voor foster kinderen), Een klein beetje van Comfort en de Rode sjaal Project.

Hoe voelt u over weven in uiteinden?

oma vierkant weefpatroon einden deken

Ik haat het. Het is de reden waarom die ik niet een heleboel motief gebaseerde projecten of projecten met een heleboel garen kleurwijzigingen.

Ik denk dat er iets echt nuttig om te leren om te werken door middel van deze. Ik heb gezien sommige zowaar tof houdingen over hoe dit is slechts een deel van het proces. Wat kan ik zeggen, Als iemand op het pad naar verlichting haak ben ik mezelf een Work In Progress.

Wat denk je van in termen van stijl als het gaat om haak? Boheemse? Hedendaagse? Vrouwelijke? Welk woord zou u gebruiken?

zus door broer of zus haken fashion

Ik ben altijd op zoek op haak op de baan en ontwerper haak dus ik denk eigenlijk werkelijk dat van hoe haak kan worden gedragen in hoge stijl. Als ik denk haak, Geloof ik “unieke chique”. Binnen die, Natuurlijk, Er kunnen tal van andere stijl termen die van toepassing zijn.

Naam van uw top drie favoriete haak blogs!

Haak link liefde

Can't do it! Ik heb gelezen te veel van hen. Dit is de hele reden dat elke zaterdag hier op de blog publiceer ik Haak Link liefde alle delen van mijn favoriete haak-gerelateerde links van vele blogs rond het web. Dus ga ik om te slaan deze onmogelijk vraag!

Wat denkt u dat u meer geld-verkoop uw objecten klaar haak of verkopen uw originele patroon zou maken(s)?

(Deze vraag was eigenlijk gesteld in een post over op CraftGossip.com.)

Ik eigenlijk dacht dat op een gegeven moment over het doen van beide dingen. Uiteindelijk realiseerde ik me dat wat ik te bieden hebben is mijn schrijven en dat uiteindelijk wat zal niet alleen make me geld, maar ook maakt me gelukkig, is zich te concentreren op het schrijven werk dat ik kan doen in haak met inbegrip van het schrijven van deze blog, het schrijven van haak magazine artikelen en het schrijven van mijn boeken.

Dat gezegd, Ik weet uit gesprekken met een heleboel verschillende haak ontwerpers dat de beste manier om geld te verdienen is om te diversifiëren uw inkomstenstroom en verkopen van beide haak patronen en gehaakte artikelen eindigde, Balancing uit uw tijd als nodig is om beide zo winstgevend mogelijk.

Wat gemengde media of ambachtelijke artikelen (zoals knoppen, linten, enz.) gaan goed met uw haak?

kunst aan de muur

Op dit moment ik ben echt geïnteresseerd in het combineren van haak met collage, dus ik ben uitzoeken hoe om te zetten 3D-haak op doek en complimenteren die met papier, fotografie, tijdschrift uitsparingen, weefsel, enz. om te creëren mixed mediakunst.

Zoveel andere ambachtelijke artikelen toe te voegen aan mijn draagbare haak, Ik houd het simpel omdat ik niet echt naaien maar ik zou graag om te verkennen meer creatief gebruik van cool knoppen.

Voltooien van de zin … Ik hou van haak omdat …

Ik hou van haak omdat op zoveel manieren het bespaart mijn leven.

U hebt ooit een pop haakwerk of gevuld dier? Delen van het verhaal over het hier!

Haak ninja

Ik haakwerk een reeks van ninjas. Het was de enige aangepaste verzoek dat ik ooit geweest ingehuurd om te doen. De les die ik leerde was dat ik niet wil haak objecten te koop, met name aangepaste items. De andere les die ik geleerd is dat zelfs het denken de werkelijke Haakvideo van de onderdelen van de amigurumi was een stuk makkelijker dan ik verwacht dat ik niet geniet van het proces van het maken van de poppen, want ik houd niet vulling, toetreding tot en weven in uiteinden (Zie hierboven!) :)

Wat was het laatste ding dat u hebt gekocht met haak? (Welke garen, welke patroon, welke haken, enz?

Dat is een goede vraag. Ik heb werkelijk zijn werkelijk goed over het niet het toevoegen van iets te mijn stash de laatste tijd dus ik heb niet veel gekocht. Ik ben gelukkig genoeg om te ontvangen van een heleboel verschillende items, Hoewel, soms omdat mensen willen mij om ze te controleren, soms omdat mensen gewoon gul zijn en onlangs als onderdeel van een Gesponsorde post programma.

Enkele van de koele items die ik heb nu dat ik u over in de komende posten vertellen zal omvatten:

  • Een nieuwe Haak ebook van @quinceandco met vijf patronen van ontwerper Rebecca Velasquez (@rebecavelasquez)
  • Een roman van @craftychica dat omvat haak; Dit zal wat ten slotte aftrap van mijn deelname aan de Crafty boek uitdaging Dit jaar gehost door @anastaciaknits
  • Haak pasteien van @sexonastitch; wat een leuk geschenk!
  • Een kopie van de nieuwe Haak hoeden breiboek door @vickiehowell

Waar koopt u uw garen? Wat denkt u dat de voor- en nadelen zijn van het kopen van lokale / indie garen?

Ik koop mijn garen uit een verscheidenheid van bronnen, maar ik denk dat er een heleboel Goede redenen om te kopen van lokale garen.

Wat is het kleinste onderdeel dat u hebben ooit haakwerk?

Toen ik was de Ninja bovengenoemde Haakvideo realiseerde ik me dat een van de armen recht niet werkte. Ik nam wat ik had en het omgezet in een uiterst kleine kleine mand. Ik wou dat ik genomen een foto van die maar helaas dat is verloren tijd.

Wat is het grootste onderdeel dat u hebben ooit haakwerk?

gehaakte deken

Haak dekens zijn de grootste items die ik heb gemaakt tot nu toe. Een van mijn doelen is om een grote schaal haak muur kunstinstallatie dat betrekking heeft op een hele muur in mijn slaapkamer, maar dat is een project dat is momenteel wordt gedroomd van eerder dan gewerkt.

Gebruik je steek markeringen? Wat gebruik je? Voor welke projecten / purpose?

gehaakte steek markers

Ik gebruik geen steek markeringen. Ik brei meestal niet in de rondte, dat is de enige keer dat ik kan zien echt willen om ze te gebruiken. Wanneer ik in de ronde haak, het is meestal een klein project dat ik doe in slechts een vergadering en ik ben meestal comfortabel tellen mijn steken als ik ga, zodat ik niet nodig steek markeringen. Ik zal volledig toegeven, echter, dat ik toegetreden op de verkeerde plaats tot heb wanneer sc in de ronde doen op meer dan één gelegenheid dus ik denk het dat slim is om steek markers te gebruiken, zelfs als ik niet de praktijk wat ik prediken.

Wat haak project hebt u dat u bent het meest trots op?

Haak jurk

Een van de Haak eerst jurken Ik ooit gemaakt zonder met behulp van een haak patroon een erg trots op project voor mij was.

Wat haak boek heb je gevonden de meest uitdagende op een positieve manier?

Op het gebied van techniek zijn er enkele grote geavanceerde haak boeken die ik uitdagende gevonden heb en dat hielp me groeien een beetje als een crafter. Dora Ohrenstein Aangepaste haakwerk truien en Kristin Omdahl Naadloze haak zijn de twee die onmiddellijk te binnen schieten.

Een van mijn favoriete projecten dat ik mezelf uitgedaagd met die opgenomen met behulp van een haak boek moest besteden een hele maand werken via de haak patronen in Sharon Silverman Haak sjaals boek en houden een dagboek terwijl het doen van die.

U haak iets voor iemand anders en ze niet reageren de manier waarop dat u hen wilde te. Hoe voel je je? Wat voor werk doe je? Hoe werkt dit invloed op toekomstige crafting?

Ik stelde deze vraag omdat het is iets dat ik ga ter dekking in meer diepte in een van de hoofdstukken in mijn aankomende boek, Haak om te genezen, die uit dit najaar zal zijn. Het is iets wat die ik nog steeds denken ben over, dus ik ga af te houden op beantwoorden volledig op dit moment maar ik zal terugkomen op de blog en delen meer als ik vollediger gedachten over het vormen!

Delen van de links naar uw eigen sociale media haak-gerelateerde sites.

Als u scroll naar beneden naar de bodem van mijn blog en kijken naar de rechterbenedenhoek ziet u al mijn social media iconen en je kunt vinden me en me te volgen rond het web! U kunt ook aanmelden voor mijn gratis maandelijkse nieuwsbrief van de haak.
Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

Schrijf een reactie