BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Ik ben zo opgewonden om heb een kort interview voor u vandaag met de geweldige Stacey Trock van @FreshStitches. Ik heb al een fan van Stacey voor een lange tijd, niet alleen omdat ik denk dat ze maakt een grote bijdrage aan de wereld van de haak door haar patronen, boeken en Podcast maar ook omdat ik heb een ware respect voor haar crafty solopreneur bedrijfsbetekenis, die ze deelt door middel van transparantie in haar Haak bloggen. Stacey gaat worden vending en doceert aan de komende Pittsburgh brei- en haak Festival en ik ben vereerd dat ze mijn boek zult vertegenwoordigen, Haak mijn leven gered, terwijl ze er is.

Pittsburgh brei- en haak Festival

freshstitches

De 9de jaarlijkse Pittsburgh brei- en haak Festival Maart gebeurt 15 -17th. Van de website:

“Wat is uitgegroeid tot de jaarlijkse Pittsburgh breien & Haak Festival begonnen in klein 2005, Als een fundraiser voor de Waldorf School van Pittsburgh. Maar het evenement was zo'n succes dat het volgende jaar werd het verplaatst naar een veel grotere locatie, het Parkway Center Mall. Lily Chin was de headliner voor dit tweede festival en een levendige entertainer op de modeshow en Receptie. De komende twee jaar het festival werd gehouden op een nog grotere beurslocatie, het Crowne Plaza in de heuvels van Zuid-, en in het vijfde jaar vond haar permanente thuis de Four Points Sheraton in Mars, PA. Het festival is uitgegroeid tot een drie-daagse evenement om te bieden extra klassen.”

Haak leraren op evenement van dit jaar omvatten Robyn Chachula, Marie Segares, Misty Ledbetter en natuurlijk Stacey zichzelf.

Interview met Stacey

freshstitches crochet

Stacey van super schattig haak dieren in de verse steken stand vorig jaar

Q: Je ging naar de Pittsburgh brei- en haak Festival vorig jaar, recht? U kunt ons een klein beetje vertellen over uw ervaring? Wat maakte u wilt ook dit jaar weer teruggaan?

Stacey: Heb ik gedaan! En het was zo geweldig!

Eigenlijk, de Pittsburgh brei- en haak Festival was mijn eerste evenement als een leverancier (verkoop van mijn boeken & Kits), dus ik echt nerveus was. Er is veel meer set-up die betrokken zijn bij een show doen dan ik had vermoed: bijvoorbeeld, Als u wilt accepteren credit cards, u behoefte aan een machine om het te doen! Dus, Ik bestelde mijn eerste smart phone (!) en kaartlezer voor de gelegenheid. Er is ook een heleboel ' kleine dingen’ om te krijgen: een tafellaken voor uw tabel, een teken voor uw stand & zelfs zakken voor klanten’ aankopen.

Mijn man, Tim, kwam langs om te helpen en we geladen de auto en reed 10 uur om naar Pittsburgh… Zodra de show begon, alle van mijn zenuwen gesmolten weg. Het was de leukste groep van mensen! Hadden we een absolute blast! Vanuit mijn ervaring (en chatten met anderen), de Pittsburgh festival is zeer haak-dichte: dat is … een groot deel van de mensen die komen zijn crocheters. Dat maakt het een fantastische plaats voor ons haak ontwerpers & auteurs als!

Het is grappig, maar ik denk dat Tim zou gehouden hebben van het zelfs meer dan ik. Hij is ongelooflijk voorstander van wat ik doe, maar hij had nooit gezien ' in actie’ voordat (Sinds mijn werk is gedaan online). Hij kon niet krijgen over hoeveel mensen hield mijn ontwerpen! Het maakte hem zo blij.

We hadden zo veel plezier dat we besloten dat we zeker wilden om terug te gaan… Dus hier gaan we!

Q: Ik vind het geweldig dat Tim zo voorstander van uw werk is. Als solo crafty zakenvrouwen die we vaak doen zo veel alleen op is onze eigen maar dat een stuk makkelijker te doen als we de steun van anderen in ons leven. En dat sluit ook aan bij de haak Gemeenschap die je praat over; deze festivals geven ons een kans om echt Verbind met de grotere Gemeenschap en dat steun voor ieders werk bevordert. Spreken van die Gemeenschap, zeker krijg je te zien een aantal van uw online vrienden op het evenement … is er iemand die u kijken vooral uit naar het zien of vergadering?

Elk jaar, Ik ben praktisch springen uit mijn huid om te hangen met Stephanie (@spacecadetyarn) Van Bij Space Cadet creaties. We ontmoetten een jaar op TNNA (het Verdrag van needlearts), en we echt geklikt. Ze kleurstoffen prachtig garen, heeft een briljante zakelijke hoofd op haar schouders en is zo leuk om te praten met.

Ik ben ook echt opgewonden dat Anna van @MochiMochiLand gaat worden er dit jaar! Ik ben een grote fan van haar werk … alles wat die ze maakt is zo schattig! Ik zie haar op een heleboel shows, en elke keer dat ze legt samen iets nieuw en spannend. Ik kan niet wachten om te zien wat het is, Deze keer!

Ik ben ook echt opgewonden dat Robyn Chachula (@crochetbyfaye) ook dit jaar weer zal op het festival worden. Ze is dergelijke een geweldige ontwerper en ook een echte lieverd… Ik hou van ontmoeting met haar!

Q: Het gaat worden zo leuk. Ik wou dat ik kon er worden! U onderwijst een klasse dit jaar, recht? Vertel ons meer!

Het is waar! Ik ben het onderwijzen van een inleiding tot de amigurumi klasse weer, Aangezien het zo populair vorig jaar was! De meeste mensen beseffen niet dat als ze kunnen enkele haak, ze kunnen een knuffeldier maken. In enige 2 uur, We gaan over genoeg tips dat mensen meestal een klein dier zijn afgewerkt.

Het dus de vervulling van mij om te zien studenten, maken amigurumi vond die te hard, walk out met vertrouwen!

Q: En u zult ook worden vending. Wat kunnen we verwachten te vinden in uw beursstand?

diy crochet kit

Ik moet mijn Haak kits alle verbeeldde omhoog in hun schattige kleine pakketten, met inbegrip van de nieuwe 2013 Kits en misschien een nieuwe transactie alleen voor de show (Hint, Hint.) Ik moet ook mijn project zakken (met schattige uilen), die waren zo waanzinnig populair bij hun release dat ik ze kon niet in voorraad houden!

Ik zal ook het accepteren van vroege teken-ups voor mijn club kit. We zijn in het midden van de eerste abonnementsperiode, en mensen zijn loving it! Het is zo spannend, en ik weet dat de volgende 6 maanden gaat worden net zo leuk!

En, Natuurlijk, Ik moet oodles van monsters! Wie kan weerstaan aan een gevulde dier te knuffelen?

En uw boek, Natuurlijk :)

Q: Ja! Ik ben super enthousiast dat ondertekende exemplaren van mijn boek beschikbaar van u op dit evenement zal zijn! U kunt delen een klein beetje over waarom u kochten die haak opgeslagen mijn leven op de stand hebben?

IK Haak opgeslagen mijn leven lezen Wanneer het uit kwam, en ik aanbad het net. Het gecombineerde twee kwesties die me zeer dierbaar: Naaldwerk kunsten en psychische stoornissen. Ik vind het belangrijk dat we gaan voorbij het punt waar een psychische aandoening een stigma is. Het dient te worden gezien als een andere voorwaarde (zoals artritis): iets dat moet worden beheerd, en we moeten aanmoedigen open en productieve gesprekken, tips en ideeën delen. Ik denk dat het is verbazingwekkend dat je had de moed om uw verhaal te delen, en het is een echt krachtige boodschap.

Zelfs voor mensen die een gediagnosticeerde kwestie zijn niet lijden, Ik denk dat het is een geweldig boek dat erop dat haak wijst heeft een rustgevende en kalmerende effect. Het is een geweldige manier om te ontspannen en de stress van de dag afschuiven.

Verspreiden van de liefde van haak altijd als klinkt een goed idee om me!

Giveaway exemplaren van haak gered mijn leven

Afbeelding van de dekking van haak gered mijn leven

Ik hoop om te doen een giveaway van vijf ondertekende exemplaren van haak opgeslagen mijn leven. Als financiering voor mijn volgende boek bereikt $3000 voordat de financieringsperiode eindigt (dat is echt snel!) dan doe ik de giveaway. Meer informatie.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. @CrochetBlogger @freshstitches Oo! Ik ben zo opgewonden dat zul je hier snel Stacey! EN ik kan kopen het gesigneerde boek en een nieuwe Kit @ #PghK

  2. Pingback: Ontdek hoe u 6 Haak Bloggers geleerd om de haak en hoe het helpt ons — haak wellust

  3. undergroundcrafter Antwoord

    Bedankt voor het delen van dit interview. Ik ben het volledig eens met wat Stacey over uw boek zegt (en geestelijke gezondheid). Ik kijk uit naar mijn eerste bezoek aan de Pittsburgh brei- en haak Festival – het is groot te horen dat er zullen zo veel crocheters er!

Schrijf een reactie