Een van de dingen die ik echt wil doen meer van op deze blog is het aandeel tips en ideeën voor hoe om te dragen haak in stijlvolle, moderne, creatieve manieren. Mijn bedoeling voor de afgelopen paar weken geweest om verschillende manieren om te dragen een Gehaakte sjaal die ik heb en showcase die manieren vinden op de blog. Hoewel ik met enkele leuke opties komen heb, Ik heb niet heel er zeker geweest wat ik wilde opnemen. Dus vandaag heb ik een stijl suggestie voor u en vervolgens een vraag over hoe verder te gaan.

Haak de sjaal Cape

crochet shawl style

Het item dat ik ben bezig om stijl is deze vintage Gehaakte sjaal. Ik vond het in een tweedehands winkel een tijdje terug, en je hebt eigenlijk gezien het eens eerder wanneer ik droeg het als een jurk. Het ding is dat het een beetje onhandig. Het is groot, het is zwaar, het gemaakt van een niet-zo-kwaliteit garen. Het heeft een mooie steek patroon dat ik hou, maar het moet zorgvuldig worden gedragen om te kijken recht.

Gehaakte sjaal Kaap

Wat ik deed mee in deze foto's is wat ik in het geheim van denken als mijn Little Red Riding Hood-look. Ik heb genomen de omslagdoek en draaide het in een cape. Ik deed dit door het te verpakken rond mijn nek Kaap stijl, vervolgens toe te voegen een rode stof sjaal om de nek om te binden het en bewaar het op plaats als een Kaap. (Ik heb net de sjaal weefde door de gaatjes van het patroon en Bond die in een boog rond mijn nek).

Gehaakte sjaal

Zoals u kunt zien, Ik droeg de Kaap met een vrouwelijke kant-top, een paar van skinny jeans en mijn favoriete rode laarzen. De room van de omslagdoek en boven elkaar vrij nauwkeurig overeenkomt met. Het rood van de laarzen binden met het rood van de stof stropdas (evenals het rood van mijn liptstick). En de skinniness van de jeans helpt nemen enkele van het gewicht uit de look die mogelijk een probleem met deze grote dikke gerafelde sjaal.

crocheted shawl

Wat denk je?

Wat haak stijlen Would You Like to See?

Als u niet hebt opgemerkt, Ik heb een beetje van een eigenzinnige gevoel voor stijl. Ik heb probleem het samenstellen van een aantal verschillende outfits en natuurlijk als ik vooruit met deze stijl posten ik zal altijd het delen van mijn eigen unieke ideeën voor hoe om te dragen haak.

Dat gezegd, Ik zou echt graag willen weten van de soorten opmaakprofielen die u zou willen zien. Boheemse? Professional? Edgy? Comfortabele? Sexy? Hoe gaat u waarschijnlijk om te dragen haak in je leven dat baat het u om te zien meer opties voor?

En ik zou graag willen weten welke stijl problemen u zou graag hulp oplossen. Hebt u moeite uitzoeken wat te dragen met echt kleurrijke haak? U geplakt uitzoeken hoe accessorize haak kleding of haak accessoires gebruiken met andere kleren? Vertel me wat u wilt zien meer van, dus ik kan beter deze stijl posten in iets dat u helpen zal vorm!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

8 Opmerkingen

 1. Ik hou van bohemien stijl. BTW, de advertentie hebt bij de bovenkant van dit voor de die? Ik ga om te zien de met mijn dochter volgend weekend, YAY!!

 2. undergroundcrafter Antwoord

  Dat is een leuke combo. IK, ook, liefde de steek patroon in de sjaal (nu Kaap). Ik heb geen suggesties – Ik neem wat stijl signalen u zorg te bieden ;).

 3. CrochetWithCris Antwoord

  Voor mij, Ik draag normaal haak professioneel als accessoire. Ik heb meer sjaals zijn breien in plaats van gewoon haak omdat haar minder omvangrijk – Ik zou worden op zoek naar andere accessoire items en ideeën.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @CrochetWithCris uitstekende. Ik heb veel haak accessoires dus ik zal dat zeker in gedachten houden!

 4. Leuk is de naam van het spel voor mij dit jaar, dus, gratis pittige, Boheemse, en de hippie-look zijn wat ik zou graag meer van zien. Dit moet uitvoerbaar, recht? Ik kijk uit naar meer van uw ideeën.

 5. JudyPalmertreeKjorvestad Antwoord

  Ik hou van je stijl! Ik ben wel een beetje meer conservatieve. Ik denk dat uw sjaal zou ziet er geweldig uit als een rok over beenkappen met uw blauwe en witte cowboy boots. Houden op het geven van ons wat je hebt…Ik heb voor een, Ik vind het heerlijk!

Schrijf een reactie