BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Gelukkig februari! Hoe heeft het crafty jaar begon voor u? Januari was een beetje van een doozy voor mij in mijn persoonlijke leven met tonnen dingen gebeurt die waren zowel goed als slecht. Ik had veel ter, bleef erg druk, kreeg veel te benadrukt, laat mijn persoonlijke grenzen krijgen een beetje ook vertrapt, ziek en vervolgens nam de tijd om de haak, genezen en mijn centrum van persoonlijke welzijn te herstellen. En tijdens dat alles, Ik hield op bloggen!

Ik heb vandaag uw roundup van alles dat op deze blog haak in januari was in het geval u geen berichten de eerste keer rond gemist.

Het grote nieuws

hook to heal crafting fundraiser

Het meest opwindende ding dat er deze maand is gebeurd was dat ik de fundraising campagne gelanceerd voor mijn volgende boek en multi-media project, die heet Haak om te genezen.

Natuurlijk, Ik deelde verschillende berichten in verband met dit op de blog:

Sommige meer grote nieuws van de maand was dat ik liep een speciale gratis-op-Kindle promotie van haak opgeslagen mijn leven voor een lang weekend en vervolgens daalde de prijs permanent uit de voormalige prijs van $9.99 aan de nieuwe Kindle prijs van gewoon $2.99.

En ten slotte, Afgegeven ik een uitdaging om te proberen om haak vertegenwoordigd meer op Pinterest. Wie gespeld van mijn boek cover afbeelding en links me een opmerking met hun Pinterest handvat was iemand die ik zou gaan volgen en pin items voor. U kunt nog steeds dit doen!

Haak sjaals

Een van de thema's van deze maand was haak sjaals. De posten in verband met die, Ik hoop dat je gevonden inspirerende, waren:

100-unieke-haak-sjaals

100 Unieke haak Sjaals

Haak patroon ontwerpers

10 Geweldig Gehaakte sjaal ontwerpers en hun Top patronen

hoe een sjaal haak

Hoe een sjaal haak: De ultieme Resource Guide

1930s haak

Deze maand lanceerde ik mijn nieuwe serie genaamd 50 Jaar van de haak geschiedenis. Ik ben het nemen van een jaar op een moment, beginnen 1930, en zien wat ik kan leren over de haak patronen, Haak boeken, Haak stijlen, Haak nieuws en zelfs haak octrooien vanaf dat jaar. De posten tot nu toe:

1930 Gehaakte hoed

Haak in 1930

1931 gehaakte petticoat top

Haak in 1931

1932 Haak baret

Haak in 1932

Haak kunst en kunstenaars

gehaakte deken van math

10 Mooie voorbeelden van Math in haak Kunst

regenboog Haak kleedje

Haak kunstenaar Update: Asimina Chremos

Haak bakstenen muur

Nederland haak kunstenaar Lauriane Lasselin

Haak stenen oorbellen

Draad haak Jewelry Artist Miriam Chor Freitas

gehaakte hoofddeksel

Haak kunstenaar Karin Kempf

YarnBombing-donatie

Helpen bij de financiering een Grote haak kunst Project

Haak inspiratie

oma vierkante klok

20 Dingen die je met doen kunt een Gehaakte oma-vierkanten

Gehaakte hoed

Ik deelde het werk van lezer Pamela die ook bood ons een gratis gehaakte hoed patroon. Er waren enkele eigenaardigheden met het patroon en dat gaf me een geweldige kans om te schrijven een bericht waarin wordt uitgelegd Hoe kan een ervaren crocheter veronderstellingen uit een patroon dat niet helemaal het maken van gevoel te werken.

crochet turban hat_2

Interview met innovatieve Gehaakte hoed Designer Aardbei Couture

mumbles mummy photo

Interview met een Crocheter: Mumbles Mummy

twitter_question_mark

Ik samengesteld uw antwoorden op de dagelijkse Haak vragen van de dag. Dan heb ik mijn eigen antwoorden gedeeld.

Haak mode

crochet bracelet fair trade

Nieuwe Limited Edition Armband uit dezelfde hemel (Fair Trade haak)

sister sibling fashion

De broer of zus Over-the-top Knitwear

vintage Balmain kanten jurk

Ontwerper haak Project: Pierre Balmain

Haak poiret jas

Ontwerper haak Project: Paul Poiret

Haak en gezondheid

Haak gezondheid

Voordelen van genezing Visualiseren en voltooiing van een Project

Mindfulness haak

Procedures Haak voor Mindfulness en rekening te houden in haak

meer bamboe haaknaalden

Haak voor tiener jongens in Misbruik van de substantie Recovery

Haakvideo handen

Haak als een Go-To Therapie techniek

En meer

Superzachte garen

Alles wat die je ooit weten wilde over Garens van wol

2012 Haak breien trends

Haak is Trendier dan breien in Online zoeken

Mijn leven in haak

Gehaakte sjaal

Ik draaide mijn kleine Gehaakte sjaal in een grote haak cowl

Haak 2011 2012 2013

Ik heb een nieuwe serie over de blog genaamd gelanceerd Haak: 2011, 2012, 2013

crafty-book-challenge_3

Ik heb me aangemeld tot deel uitmaken van de Crafty boek uitdaging gehost door Anastacia Knits

crochet wine bottle cozies

Ik haakwerk veel nieuwe kleine items

Schermafdruk 2012-12-25 bij 9.14.54 AM

Ik deelde mijn persoonlijke crafting doelen, mijn inzet haak bloggen en een aantal van mijn Haak blog doelen.

puppy with crochet blanket

En ik een foto van Hudson gedeeld op mijn gehaakte deken :)

En uit de Blog

Ik heb gedaan gastposten voor haak vandaag:

Haak wellust onlangs zijn 2de verjaardag gevierd. Dank aan iedereen die het lezen van langs!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie