Ik was zo opgewonden toen ik zag dat Lion merk garen had geschreven een post over mijn boek, Haak mijn leven gered. Terwijl ik hield van wat zij zei over het boek, wat echt raakte me was wat mensen zei over hun eigen haak / breien gezondheid ervaringen in de commentaren.

Haak geneest

Ik moedig u aan Lees de commentaren zelf, maar hier is een overzicht van de dingen die mensen gesproken over genezing van met de hulp van haken en breien:

 • Miskraam, doodgeboorte en andere zwangerschapscomplicaties
 • Verdriet verband met het verlies van geliefden met inbegrip van moeders en fiancees
 • Kanker diagnose en behandeling
 • Verslaving
 • PTSD en andere voorwaarden van traumagerelateerde
 • Depressie
 • Angst- en paniekaanvallen
 • Chronische ziekte en chronische pijn, met inbegrip van Fibromyalgie
 • Pijn en schade
 • Stress en stress-gerelateerde aandoeningen

Onze haak gezondheid verhalen kwestie

Het was gehoord en het delen van verhalen als dit, dat me trots van het boek in de eerste plaats maakte. Ik ben zo blij dat het boek blijft inspireren mensen om te praten over dit onderwerp. Ik schat deze uitwisselingen op mijn blogs en de blogs van anderen zoals leeuw merk. Wilt delen uw verhaal? Toetreden tot de Haak opgeslagen mijn leven Ravelry groep en zich verbinden met anderen die door middel van yarncrafting genezen.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

 1. Pingback: Als haak om te genezen meer financiering krijgt ik zal weggeven kopieën van haak uitgezonderd mijn leven — haak wellust

 2. Pingback: Speciale dank voor mijn Supporters februari — haak wellust

 3. Pingback: Alles wat die je wilt misschien weten over hoe haak mensen geneest |

Schrijf een reactie