Laten we eens kijken haak nieuws van februari 4 – 10… niet alleen vanuit dit jaar maar in herziening van de afgelopen twee jaar alsmede. Het is recente haak geschiedenis bijgewerkt en het beste van deze week haak nieuws alle gewikkeld in een.

Deze Week in haak 2011

Eerste laten we eens kijken wat op de blog tijdens was deze datums in 2011.

eerlijke handel haak

Op dit moment in 2011 Ik was een stuk schrijven over Fair Trade haak. Ik schreef een artikel over Bebe Ravi, die werkt met vrouwen in Kenia en helpt een weeshuis voor kinderen waarvan de ouders aan AIDS overleden Fonds. Dit was ook de tijd wanneer ik voor het eerst schreef over Escama Studio, een San Francisco Eerlijke handel organisatie doet pop top haak. Meest recent ik gedeeld hun Gehaakte tas welk mij got evenals hun Haak pop top sieraad tutorial.

Winnie de Poeh haak

De haak-kunstenaar die ik op dit moment in geprofileerd 2011 was Patricia Waller die dit doet griezelig schattig haak dat heeft een soort van ziek gevoel voor humor over het. De juxtapositie van zachte haak tegen donkere beelden is fascinerend. Haar Gebroken Heroes serie echt raakte een snaar bij mij vorig jaar. Ik ben zo benieuwd om te zien wat ze komt uit met in 2013!

Mijn favoriete inspirerende verhaal van deze week in haak 2011 was het verhaal van Barbara Finney, een vrouw die haar vingers verloren en blijven haken!

Haak ipad gezellige

Het was ook op dit moment in 2012 dat deed ik de roundup van 25 Garens en haak Apps. Ik heb nagedacht is het tijd voor mij om te gaan door middel van die lijst, Check de apps, ze bekijken en zien of er een nieuwe degenen die er mensen moet weten over. Is dat een onderwerp die u als een lezer van deze blog interesseren zouden? Interessant, in deze zelfde week van 2012 Ik schreef over een nieuwe Interweave app.

Deze Week in haak 2012

Nu laten we eens kijken wat op de blog tijdens was deze datums in 2012.

regenboog haak mandala

Ik was verbaasd te horen dat het al een jaar geweest is aangezien ik mijn post op samengesteld Haak mandala 's, een van mijn zeer favoriete samen te stellen enkel omdat ze zo leuk om te kijken en laat u inspireren waren door! De bovenste persoon die ik ken van werk in haak mandala's nu is Wink of A Creative Being die biedt een gratis haak mandala patroon voor de bovenstaande mandala.

Haak kleedje kunst

De kunstenaar die ik geprofileerd tijdens deze week vorig jaar werd NeSpoon, Ik hou van een kunstenaar die kleedje kunst neemt en zet het in stedelijke ruimten in een ander nevenschikking. De afbeelding hierboven is een van haar laat 2012 werkt genaamd Muren.

Gehaakte hart tas

Mijn favoriete zoete verhaal in haak nieuws tijdens deze week vorig jaar was het verhaal van een Haak des Champs-Elysées dat was geweest gedragen door bijna 40 baby's in een familie!

Haak kinderen shirt

En tot slot ik dacht dat ik zou toevoegen dat het een jaar is geweest aangezien ik heb mijn interview met Etsy haak ontwerper MissyBDesigns en het lijkt erop dat ze nog steeds sterk op Etsy!

2013 Haak nieuws

En nu het nieuws van deze week, Dit jaar …

Haak baby dekens

Foto door Bob Huffman

1. Tiener worden voor baby 's. “Vijftien-jarige Julianna Peres van Denver bracht meer dan een jaar Haakvideo meer dan 20 baby dekens dat ze gedoneerd aan de faciliteit in medio December.” En een ander soortgelijk verhaal was: Tieners haak voor Warming-Up Amerika. “Over 20 high-scholieren zijn drukke Haakvideo beetje gevulde rode harten die hun klasgenoten kopen voor $2 elke. De crocheters leveren dan de harten met persoonlijke berichten tijdens school op Valentijnsdag. De fundraiser helpt de groep van crocheters kopen meer garens gebruikt bij het maken van de dekens.”

2. Haak Jewelry To Be Featured op Oscaruitreiking. “Los Angeles-based Minabea Jewelry zal hebben haar handtekening "Circle" ketting en earring vastgesteldop tentoongesteld op weergave GBK van luxe Gift Lounge ter ere van de 2013 Genomineerden van de toekenning van de Academie & Presentatoren, terwijl haar 24k goud en zilver "Gouden zon" kettingen deel van de Artisan groep gewilde beroemdheid swag tassen uitmaken zal. ”

Aluminium haaknaalden

3. Leraren Haakvideo dekens voor chemotherapie patiënten. “Met behulp van hun eigen persoonlijke ervaringen met kanker als een katalysator, twee Hatboro-Horsham High School leerkrachten onlangs begonnen met het Project Chemo haak, een initiatief om te maken de chemotherapie proces meer comfortabel en warm voor patiënten.” Zeker inspirerend voor hun leerlingen!!

Terug volgende zondag voor meer haak geschiedenis updates en nieuws in haak controleren!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie