Laten we eens kijken haak nieuws van februari 11 – 17… niet alleen vanuit dit jaar maar in herziening van de afgelopen twee jaar alsmede. Het is recente haak geschiedenis bijgewerkt en het beste van deze week haak nieuws alle gewikkeld in een.

Deze Week in haak 2011

Eerste laten we eens kijken wat op de blog tijdens was deze datums in 2011.

Haak geluidskunst

De Haak kunstenaar Ik was geprofileerde twee jaar geleden Robere Mertens. Deze kunstenaar combineert haak met geluid toe-eigening en samenstelling in unieke installaties die grote verklaringen afleggen. Hij heeft een nieuwe kunst website dat ik me herinner niet zien de eerste keer dat ik keek hem op. Het beeld hierboven zijn Post-Apocalyptic heiligdom stuk gemaakt vorig jaar.

Pittsburgh brei- en haak

Tijdens deze week in 2011 het was de tijd van de 7th jaarlijkse Pittsburgh brei- en haak Festival. In 2013 We zijn in de 9e jaar maar de datums zijn een beetje later. De Festival gaat om het weekend van 15 maart. En wat denk je? Mijn boek, Haak mijn leven gered, Er zal in beperkte exemplaren via de verse steken-stand beschikbaar zijn! Het is ook de tijd van het jaar voor De Portland garen verkenning, Trouwens. Het is de weekend van 28 februari,

Haak handen

Foster oma haakpennen wanten voor kindergarteners in nood. Ik blijf liefdesverhalen zoals deze over gewone mensen die haak!

Deze Week in haak 2012

Nu laten we eens kijken wat op de blog tijdens was deze datums in 2012.

Jocelyn picard haak

Ik keek naar een heleboel haak in mode op dit moment vorig jaar. Er werd Picard haak, Dries van Noten haak en de Dolce and Gabbana Gehaakte oma-vierkanten tas. De afbeelding hierboven is van de nieuwste in Jocelyn Picard haak.

purple crochet toms shoes

Ik schreef ook over de populaire TOMS haak schoenen, die waren dat seizoen als een nieuw ding beschikbaar in zilver. De nieuwste kleuren die ik ken zijn Marine haak TOMS, citroen haak TOMS en de paarse haak TOMS hierboven.

Haak teardrops

Ik deelde de Haak kunst van Odia Reimer, die echt raakte me. De tentoonstelling schreef ik over vervolgens functies stukken die Odia en haar vader gemaakt in het geheugen van Odia de zuster die werd vermoord op haar weg naar huis van school bijna dertig jaar geleden maar waarvan moordenaar was slechts veroordeeld een paar jaar geleden.

In nieuws over mensen Haakvideo in 2012, deze week gehouden info op vrouwen in India die waren Haakvideo om een leven te maken en ook ongedocumenteerde studenten in Amerika Haakvideo om zich door middel van college. De man van het laatste verhaal (Jose Luis Zelaya) lijkt te hebben een lege Etsy opslaan op het moment, maar ik ben niet zeker als dat tijdelijke.

2013 Haak nieuws

En nu het nieuws van deze week, Dit jaar …

Haak plarn dakloze

1. Tieners haak Plarn matten voor daklozen. East Forsyth High School & Welborn Academie van wetenschap en technologie studenten proberen te helpen de daklozen Gemeenschappen. Oost-Forsyth HS, studenten zijn Haakvideo bedroll matten en het gebruik van garen uit kunststof boodschappenzakken. De matten zal mensen hebben een warme plaats om te leggen hun hoofd toestaan.

gratis vintage haak patronen

2. Gratis Vintage haak Website bereikt mijlpaal; 2000 Vintage haak patronen nu gratis aangeboden op de Site. “Gratis Vintage haak, een website die is gewijd aan het verstrekken van fans van haak met een enorme verscheidenheid aan patronen zonder kosten, heeft net een zeer indrukwekkende mijlpaal bereikt. Tweeduizend vintage, hand hersteld gratis haak patronen zijn nu beschikbaar voor het publiek.”

man haakt voor borstkanker bewustzijn

3. Oudere Man haakpennen om de bewustwording voor kanker van de borst. Awesome. Het artikel begint”: “Fairview Assisted Living resident Randy Helser is op een missie van het verspreiden van het woord over kanker van de borst bewustzijn, alsmede het belang van het helpen van degenen die zijn gediagnosticeerd met het. Randy ontdekt een manier om te verspreiden het woord was door een hobby die hij heeft genoten voor 30 jaar – het ambacht van Haakvideo, die werd onderwezen aan hem door zijn overleden vrouw, Beatrice.” Foto krediet: Deb Hutmire van de Tribune

Terug volgende zondag voor meer haak geschiedenis updates en nieuws in haak controleren!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie