Ik heb al eerder vermeld dat Garens Bombing Los Angeles een enorme haak kunstinstallatie doet, omdat ik was een van de vele mensen die hebben ondertekend om te doneren oma vierkantjes aan het project. Maar wat ik nog niet genoemd, tot nu toe, is dat ze nodig enkele financiering om te helpen trekken van dit ding hebben uit zodat ze op zoek bent naar crowdsourced ondersteuning. U kunt doneren zo weinig als $1 om het project tot leven komen.

Het Project Yarnbombing

oma-vierkanten

Garens Bombing Los Angeles doet een grote haak installatie in een Los Angeles museum dit jaar genoemd CAFAM: Oma kwadraat. Zij verklaren:

“YBLA heeft samen met crocheters over de hele wereld ter dekking van de gevel van de ambachtelijke en Folk Art Museum in Los Angeles, Californië, in oma-vierkanten. Dit zal een openbare kunstproject dat zal een kleurrijke verklaring afleggen en beschikken over het werk van mensen van over de hele wereld, en niet-kunstenaars.”

Ze nodig over 4700 Gehaakte vierkantjes ter dekking van de voorkant van het gebouw en kreeg over 200 van ons om te sturen in donaties. Ik stuurde in een bos van pleinen in de verschillende aangevraagde kleuren die zij nodig; Zie mijn donatie hier.

Crowdsourced financiering nodig

Ze nodig hebben over $15000 totale te trekken dit ding uitgeschakeld maar vragen voor slechts ongeveer de helft van die van crowdsourced financiering. Wat ze het geld voor nodig? Hier verklaren zij:

“We hebben behoefte aan middelen veroorloven aannemers, verzekering, en eventueel bijkomende materiële kosten verbonden met installatie. Installatie vraagt voor het huren van ingenieurs toe op het proces, aannemers om de mechanica, onverwachte kosten zoals Brand vertragend en aansprakelijkheidsverzekering zodat ons project is gebouw-veilig. Bovendien, Wij zouden graag een catalogus en extra print materialen ter herdenking van dit baanbrekende project publiceren. Wij sommige subsidies aangevraagd, maar we moeten ook verhogen ten minste $8,000 om te kunnen betalen van iedereen die betrokken bij de installatie en documentatie is – aannemers, structurele ingenieurs, architecten, fotografen, cineasten, grafisch ontwerpers – voor hun tijd en arbeid. Extra middelen die zullen gaan naar de voltooiing van het gebied van het dak van het gebouw, die is nu geen onderdeel van het legplan.”

Zoals met alle crowdsourced financiering van projecten, donoren krijgen iets in ruil voor wat ze geven. Sommige van de dingen die je kan krijgen, afhankelijk van hoeveel doneren u, omvatten ondertekende kunstenaar trading cards, oma vierkante posters, de gedrukte catalogus, een handgemaakte kussen, Als een object yarnbombed custome van uw keuze.

Donaties moeten vóór 20 februari. De volledige details en info krijgen over Hoe te doneren hier.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. Pingback: 20 Dingen die je met een Gehaakte oma-vierkanten doen kunt — haak wellust

  2. Pingback: 5 Manieren om uit te breiden uw haak wereld — haak wellust

  3. Pingback: Garens Bombing - Een hoed weefgetouw

Schrijf een reactie