Normaal plaatsen ik brei stuff hier niet op de site omdat het een haak-alleen blog. Echter, Ik ben achter op het verkrijgen van posten voor de week (Als gevolg van een stressgerelateerde situatie hier die eindigde in een slechte koude en vereist mij voor tijd opstijgen). Dus, Ik dacht dat ik zou gaan en vandaag gebruiken om te post enkele foto's van de over-the-top mannen breigoed die BROER OF ZUS gemaakt voor London Fashion Week 2013. Dan zet ik hem u … Wat vind je van dit spul?

Mannen Knitwear

mens knit clothing

mens breit

mens knitwear

mens shoulder snood

Zuster door broer of zus

Het merk gelanceerd zus door Sibling evenals, die had ook enkele unieke ontwerpen:

sister sibling fashion

womens knitwear

Dus, gedachten?

 

Foto credits:

Mannen beelden: Fotografie door Christopher Dadey via Business Insider

Vrouwen beelden via Amelia's Magazine

 

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

  1. Different and super sized. I like it but it’s not very realistic seems like it would be very heavy. make them a bit smaller and really sell them!!!

  2. I see some nice-looking patterning, but it looks to be overcome by the huge-ness of it all. Maar, attention-getting, if that’s what they are going for. I would never suspect items like that on a runway, but then I’m sort of a practical perfectionist. To each their own, Denk ik!!

  3. Pingback: Haak: 2011, 2012, 2013 (3/11 – 3/17) — Haak wellust

  4. These look knit to meor was it done in tunisian?

    Één van beide manier…..niet…I just can’t! Ja, they’re attention getting, but not in a good way! These bulky, loose, gaping hole sweaters and gigundous mittens look like something someone’s grandmother with the skills of a 3 year old made! Nobody would wear these without being paid a lot of money….like models. They’ll wear anything! LOL

Schrijf een reactie