Er was link liefde op mijn blogs vorige week want ik was te druk bezig met persoonlijke leven om blogs te lezen. Echter, Ik ingehaald zodat deze week gevuld met twee weken van de beste posten van rond het web! Geniet van.

Iets speciaals

U hebt waarschijnlijk gehoord door nu dat ik een fundraiser draait ben ter ondersteuning van mijn volgende boek, die is ontworpen om creativiteit en wellness mensen brengen door haak. Maar wist u dat gewoon door het doneren van een streng van garen te @crochetkitten kunt u uw naam in de bevestigingen van dat boek? CrochetKitten gaat om te beginnen met het onderwijzen van haak aan kinderen in een dakloze onderdak, waarvan ik denk dat is verbazingwekkend en prachtige. Ze moet een garen te maken dat gebeuren. Voor elke streng gedoneerd, ze zal doneren $1 in uw naam mijn fundraising campagne en die krijgt uw naam in het boek. Natuurlijk, u kunt altijd Doneer direct aan de campagne evenals.

En een ander iets speciaals

yarn alive crochet knit project

Berroco gedeeld een grote post over Garen levend, gedeeltelijk uit te leggen:

“Er zijn ongeveer 20 vrouwen in garen levend die voldoen aan elke week om te brei- en haak samen. Toen ze voor het eerst begonnen in juni 2011, Ze kregen naalden, haken en paar strengen van garen. Op het eerste, ze gemaakt dekens die waren gedoneerd aan anderen slechter dan zichzelf uitschakelen. Toen hun verhaal uit, het garen bleef komen en de vrouwen vertakt naar alle soorten projecten-hoeden, Slippers, truien-u noemt het.”

Slimme haak berichten

Mooie haak maakt

crochet minis

I 'm loving de minis onlangs haakwerk door Chez Facile Cecile

crochet fruit

Ik ben ook liefdevol de “amigurumi pomme en poire” door Julie aanbidden (wat ik neem aan dat betekent appel- en perenbomen).

crochet valentine

Naai de Ritzy Titzy dit groot hebben gemaakt Haak Valentijnsdag pop

Hoe haak

Haak patronen

Haak breiboek

Nieuw patroon boekje te koop van @CrochetKitten die uitlegt: “Een zeer haak Unbirthday functies 6 populaire patronen al gepubliceerd op CrochetKitten.com, plus twee gloednieuwe patronen nooit eerder gezien, en instructies over hoe om uw eigen partij decoraties haak!”

Haak uil patroon

Bunny Mummy gedeeld een gratis haak uil tutorial

krokodil steek baby slabbetje

Mijn gerecyclede tassen gedeeld een gratis haak patttern voor een krokodil steek baby slabbetje

Gehaakte hoofdband patroon

Geschulpte Gehaakte hoofdband. Een gemakkelijke gratis haak patroon van Walker Whimsy, de eerste in een nieuwe reeks maandelijkse gratis patronen aanbieden op deze blog.

crochet dog mittens

CrochetMe deed een ebook Haak patroon roundup van wanten en handwarmers. Deze getoond zijn de hond ophalen van wanten door Judith L. Swartz.

Haak mason jar

Haak Spot gedeeld een gratis patroon voor een Haak mason jar. Leuk idee voor ambachtelijke liefhebbers!

Haak warm water fles dekking

CreJJtion gedeeld een gratis haak patroon voor een warm water fles cover.

Haak boeken

Haak citaat van de Week

“Zelfs ik, de ongeduldige Crafter, zijn sindsdien verslaafd op haak, het is zo makkelijk, leuk en bevredigend zweep opwaarts sommige warm en gezellig haak ambachten terwijl u TV kijkt of reizen! Als ik het kan doen, iedereen kan, Vertrouw me nou maar.” – Margot Potter, de ongeduldige Crafter

Video

How to Style een rechthoekige Wrap door Lion merk garen

 

Garen

Andere Crafty Stuff

Sommige speciale dank

Gelukkig weekend en gelukkig lezen! Als dit niet genoeg creatieve lezen voor u dan wilt u misschien ook uitchecken de “kunst en smarts” link liefde roundup ik heb gedaan op mijn persoonlijke blog, Dagboek van een slimme meid.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

 1. undergroundcrafter Antwoord

  Ik niet gelezen blogs deze week (snik) want ik zo druk met werk nu ben, dus ik ben blij om te zien alle hoogtepunten! Bedankt voor het delen van de link naar mijn interview met Kim Guzman.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @undergroundcrafter is het niet een beetje raar wanneer je niet de tijd hebt om de achterstand met blogs. Ik eindelijk deed mijn inhaalslag met hen, maar nog niet ingehaald op de paar podcasts die ik luister naar en ik voel me zonder voeling met mijn online vrienden’ werelden! :) Hoop dat die het werk goed voor u gaat!

   • undergroundcrafter Antwoord

    @CrochetBlogger Hahaha, zo waar. Ik zal waarschijnlijk gaan via mijn Google-lezer in een paar dagen en inhalen (maar ik meestal geen commentaar als ik die ver achter in lezing ben!).

Schrijf een reactie