Dezelfde Sky één van de fair trade-organisaties haak die ik geschreven heb over in het verleden die met ambachtslieden in andere landen werkt maken originele haak sieraden is verkocht in ontwikkelde landen prijzen hoger-end, het aanbieden van een duurzame het leven door crafting crafting.

Nieuwe haak Armband-Set uit dezelfde hemel

crochet bracelet fair trade

Ze hebben zojuist een nieuwe limited edition "one-size-fits-all" haak armband ingesteld genaamd de “Hematiet” Ooh La La, Welvaart Set. De set beschikt over drie unieke haak technieken: 3-Kraal spiraal, Polka Dot, Willekeurige gesponnen. Ik hou van het zien van deze verschillende haak sieraden technieken die worden gebruikt in een luxe-stijl item dat ziet er zo anders uit wat mensen normaal als haak denken.

Van hun website:

same sky fair trade crochet jewelry

Meer over dezelfde Sky

detail of crocheted fair trade bracelet

Dezelfde Sky werd opgericht in 2008. Het werkt specifiek om te helpen HIV vrouwen en vrouwen met AIDS die overlevenden van de genocide waren. Deze vrouwen werden blootgesteld aan AIDS als een direct effect van de seksueel geweld die zij tijdens de periode van genocide ervaren. Gedurende deze tijd verloren ze ook hun echtgenoten en andere mannelijke familieleden, waardoor ze was geconfronteerd met armoede eens de genocide over. Dezelfde Sky doelen om deze situatie te keren, de vrouwen teruggeven hun waardigheid en hun gevoel van eigenwaarde met gehaakte gebaseerde ondernemerschap.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

  1. Pingback: New Harmony collectie van dezelfde Sky Fair Trade haak — haak wellust

Schrijf een reactie