Ik dacht dat ik zou delen een korte roundup van een aantal van de kleine items die ik onlangs heb haakwerk en nog niet had gepronkt op de blog.

Haak jongleren ballen

Haak jongleren ballen

Mijn zus gegoocheld en ze maakt deel uit van een jongleren club zodat ze weet dat een heleboel mensen die jongleren. Ik gebruikte een gratis haak patroon uit de moeite waard een brei als de basis voor deze jongleren ballen.

Haak wijn Cosies

Haak wijn Cosies

Ik heb een heleboel wijn Cosies haakwerk in de afgelopen paar maanden. Deze is gemaakt met behulp van een omvangrijk zilveren haak garen. Het is een verzameling van enkele worden, het centrum is dubbele wordt en vervolgens een andere set van sc met slechts een paar meer rondes van v aan de bovenkant.

Haak hart Appliques

crochet heart appliques

Ik haakwerk een heleboel hart appliques met behulp van de Mini harten gratis haak patroon van haak vandaag. Ik deed een guest post op hun blog tonen van verschillende manieren aan te passen een patroon gemakkelijk om te maken het uw eigen (zoals het wijzigen van de kleur garen, dat is wat ik deed voor de harten hier weergegeven).

Nieuwheid garen Gehaakte sjaal

nieuwheid garen sjaal

Ik had deze omvangrijke harige noviteit garen dat ik hdc 'd in een korte sjaal. Gezellige!

Haak kat Bed (FAIL)

In December was ik petsitting de leukste kat ooit, Lotus:

kitten

Ik wilde haar een huisdier bed haak, met behulp van de Nest patroon van Eilan Tein. Ze T-shirt garens gebruikt voor Hare. Ik dacht dat als ik double-stranded omvangrijk acryl garen dat deed het zou sterk genoeg.

pet bed crochet

Echter, ongeveer halverwege door realiseerde ik me het was niet van plan te staan goed en zou alleen komen crashen omlaag op kitty's hoofd. Ik zal moeten om plannen te maken haar dat bed op een bepaald punt te maken, Hoewel, omdat ze houdt van wordt warm en gezellig kader dekens en ik denk dat graag ze echt het.

Wat heb je geweest Haakvideo laatste tijd?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

 1. Ik heb al Haakvideo een draak sjaal OHW (Er zijn foto 's), stash monster speelgoed, en een converteerbare cowl (WIP, nog geen pix). Zie mijn project pagina's op Raverly onder Pandastamper.

 2. CrochetWithCris Antwoord

  Ik ben gekwetst dat u niet mijn patroon gebruiken voor dat huisdier bed LOL (Grapje!) Eigenlijk, katten liefde dingen die politiewagens omlaag rond hen maken weinig holen – Ik denk dat kitty graag het bed dat u voor haar maakte.
  Wat hebben ik maken… Ugh – dezelfde dingen als 2 weken geleden LOL voornamelijk een gebreide OORWARMER (die ik hard nodig om te voltooien uit pure noodzaak van functie) en een wrap voor mijn dochter.

  • CrochetBlogger Antwoord

   @CrochetWithCris Bedankt voor de tip over wat kitties liefde. Misschien zal ik proberen uw huisdier bed patroon volgende!!

Schrijf een reactie