Dit jaar heb ik de dagelijkse haak vraag van de dag dat ik deed sporadisch via sociale netwerken vorig jaar hervat. Ik ben meer georganiseerd over het dit jaar, Hoewel, dus elke dag zult u kunnen vinden de vraag (en beantwoorden als u wenst) via meerdere kanalen, waaronder Facebook, G en Twitter. De eenvoudigste manier om gelijke tred houden met de dagelijkse vragen is waarschijnlijk te volgen en controleren de Vraag van de dag van bestuur haak dat ik het opzetten van. Aan het einde van elke maand ben ik doen een roundup van alle van de vragen en enkele van de beste antwoorden die ik heb ontvangen plus! Hier is januari de roundup.

Wat zijn uw 2013 Haak doelen?

Ik vroeg, “Wat zijn uw crafty plannen / doelen / hoopt / dromen voor 2013?” Ik besprak mijn Haak doelen en mijn Haak bloggen doelen hier op haak wellust. Sommige van de beste antwoorden die anderen gaf waren:

Rebecca Huben zei: “Ik wilde leren haak uitsluitend voor amigurumi / speelgoed. Nu dat ik heb de fundamentele steken naar beneden ik denk dat ik wil proberen een kledingstuk van een soort. Ik heb gedaan 2 rookkanalen en ik heb een deken in vooruitgang. Nog steeds geen speelgoed?! :)”

Vrij kleine zelfgemaakte dingen zei: “Ik ben van plan om te leren een aantal van de nieuwe steken die ik houden gevestigd op Pinterest”.

Zie alle Pinterest antwoorden op de vraag van de doelstellingen Hier. Alles laten zien Facebook antwoorden hier.

Wat Is uw favoriete haak steek?

puff stitch crochet

Ik zei: “Mijn favoriet om naar te kijken is de bullion alleen omdat het zo verschillend is maar het is niet dat leuk om te doen met de meeste garen typen” en ik heb toegevoegd dat ook ik hdc en post steken.

Mia zei: “Dit is een harde vraag om te beantwoorden. Ik hou van ze allemaal, elk is groot in sommige bepaald aspect. Als ik moest kiezen, Ik denk dat ik zou zeggen de shell steek. Het is mijn ga naar, snelle, gemakkelijk, geen mislukken manier toe te voegen een beetje flair aan bijna alles.”

Threadcrafts had enkele goede suggesties: “weef onder degene omvangrijk en Trelly, schelpen en ventilatoren voor degene die ingewikkelde”.

Alles laten zien Pinterest antwoorden en Facebook antwoorden.

Hoe noem je jezelf?

Ik heb altijd liefde deze vraag! Ik vroeg: “Noem je jezelf een crocheter, een kunstenaar, een kunstenaar, een vezel kunstenaar, een crafter, een maker, een Schepper, de eigenaar van een klein bedrijf... of iets anders?” Verschillende mensen zeiden “Hooker” of een variatie daarvan. Andere grote antwoorden opgenomen:

Irene Lundgaard zei: “Crocheter eerst en vooral, Faclitator altijd haak en soms Master Crocheter – en kleine bedrijfseigenaar ook.”

Kristine Full zei op Pinterest: “Mijn zoon zegt dat ik ben een crocheter (uitgesproken fonetisch).”

Danielle Branch zei: “Ik ben het maken van producten voor mijn vrienden winkel haak. Ze bedoeld om zo een kunstenaar te maken! Daar hou ik van!”

En Betty Jean Philippi grapte: “U wil niet te horen wat ik noem mezelf wanneer ik heb vervuild van een patroon! @&$^%#!!!”

Er waren veel meer antwoorden op Facebook!

Wat is uw haak bedoeling?

Ik vroeg: “Wat is een bedoeling die u voor uw haak werk instellen kunt? Mijne, zoals beschreven in is hedendaagse post op mijn persoonlijke haak crafting doelen voor dit jaar: “Haak is een manier om mezelf en anderen te genezen. Ik zal altijd komen om het met een creatieve en open geest en een verlangen om het te gebruiken om goed te doen in een kleine manier.”

Niet te veel mensen waren moedig genoeg zijn om antwoord op dit één maar Catherine C Reed Slim zei: “Ik maak gebruik van de volledige vrijheid om gekke dingen.”

Hoe wil je leren haak?

Hoe haak bezemsteel lace

Ik vroeg: “Verkiest u patronen die zijn geschreven, visuele symbool grafieken of video-instructies?”

Mensen had een veel te zeggen over deze een, vooral op Facebook. Het was zeker gemengd, maar ik was verrast om te zien dat een heleboel mensen waren net als ik en liever schriftelijke patronen!

Shannon Lewis zei: “Geschreven, maar dat is waarschijnlijk oorzaak thats wat ik geleerd op en hebben gebruikt meer dan iets anders. Video's helpen voor de lastige dingen.”

En Diane Sherman zei: “Ik denk dat symbolen zijn van de kat pyjama 's! Maar ik zal slog via geschreven als ik moet. Ik denk dat ik begon Haakvideo voordat er symbolen waren (is dat mogelijk,lol!) en ik moeite om te begrijpen schriftelijke. Dus toen ik symbolen ontdekte, na een patroon werd een fluitje van een cent.”

Het @BarbieCat1 op Twitter zei: “Ik gebruik vaak van beide, een te dwingen opnieuw de andere. Sommige instructies zijn duidelijker… Soms zal een grafiek beter zijn.”

En Ondergrondse Crafter een groot punt gemaakt: “Het hangt af van waar ik ben Haakvideo. Ik vind veel symbool grafieken, maar ze moeilijker te volgen bij het woon-werkverkeer vinden. Dus voor een metro-project, schriftelijke patronen zijn veel beter! Ik hou niet echt van video patronen – Ik ben veel te ongeduldig. Ik zal kijken naar een video om te leren een techniek, maar kan niet gaan zitten door een uur om iets te maken.”

Wat tijdperk van haak je het meest interesseert

Haak broek en vest

Gezegd dat ik echt zoals de jaren 1970 haak kunst, die ik heb gegroeid geïnteresseerd in meer en meer als heb ik onderzocht het tijdperk.

Worden Ganacias zei: “Alle … Ik hou van de oudere dingen, maar er zijn nieuwe innovaties die net mij verbazen.”

Stephanie Jennings zei: “Ik hou van de haak uit de 70s en 80s. Ik werd geboren in de vroege jaren 80 en begon Haakvideo 88. Hoewel ik voor die generatie jonge kan zijn is het nog iets dat ik als een leven lang favoriete kijken.”

Andere Facebook antwoorden hier.

Wat denk je over Granny pleinen?

Gehaakte oma-vierkanten

Danielle Branch zegt: “Ik knippen mijn haak tanden op oma-vierkanten; Ik heb genoeg gedaan om te maken het naar de maan en terug! Ik heb onlangs ontdekt dat mijn probleem met oma vierkantjes eigenlijk de verschillende kleur combo is. Een Gehaakte oma-vierkanten met twee of drie verschillende kleuren is op het meest ok!”

Zie meer van de beste antwoorden op deze vraag in de post heb ik op 20 Dingen die je met een Gehaakte oma-vierkanten doen kunt. Of alles laten zien Facebook antwoorden hier.

Die in je leven vind je het leukste Haakvideo items voor?

Ik hield van dat er een heleboel mensen die beantwoord “me” omdat zo veel crocheters niet genoeg tijd nemen om haak alleen voor zichzelf! het @gingerbreadbun op Twitter zei: “Ik zie zo veel dingen voor mij die ik kon niet mogelijk niet haak voor mij!”

Veel mensen werden geïnspireerd door kinderen in hun leven. Veel mensen zei specifiek ze willen best Haakvideo voor de mensen die ze kennen zal zich opwaarderen op met inbegrip van andere hobbyisten.

Julie A. Rogers zei: “Ik hou gewoon van te haken en breien en als ik iemand vinden die wil het item, dat is wie ik geniet van het doen het voor.”

Op G Sabrina Benton zei: “Wie waardeert wat ze krijgen, Ik denk niet dat ik heb een favoriete muze op dit moment. Het is allemaal over wie ik ben in de stemming om iets te maken voor die dag.”

Op Twitter @Soxymamma zei: “Mijn BFF! Alles ik FAB ziet er op haar! Is het omdat ik haar zo goed ken?”

Andere Facebook-antwoorden.

Hoe heeft uw gezondheid door haak geholpen?

Uiteraard, Dit is een onderwerp dat ik nooit genoeg van praten over, Ik overwegen schreef een boek over het! Maar ik wil niet alleen mijn mening tuit, Ik wil horen van anderen en ik was opgewekt om te zien dit onderwerp opstijgen!

Sommige van mijn favoriete Facebook antwoorden waren:

Lori Wade Miller gezegd dat haak helpt haar weerhouden avond snacking. Ik ben zo blij dat iemand genoemd dit. Ik praten een beetje over dieet als het betrekking heeft op haak in haak opgeslagen mijn leven, maar het is niet een onderwerp algemeen bedekt en ik hou hoorzitting over het meer. Het is gunstig omdat het zowel de geest als de handen bezig houdt. Dit maakt het ook bruikbaar voor het stoppen van verslavend gedrag. Sheriva Scott vermeld dat het helpt haar wegblijven van sigaretten, die zij stoppen met drie jaar geleden.

Jan Carruthers gedeelde de belangrijke punt dat: “Het houdt mijn vingers soepel als ik heb artritis.”

Enkele van mijn favoriete antwoorden van andere sociale media:

Wat is uw mening van merk ontwerpers die haak in hun start-en landingsbaan werk opnemen?

missen van Sicilië Gehaakte tas

Er waren enkele super slim antwoorden op dit belangrijke onderwerp.

Belle Monde handgemaakte zei: “Ik ben er helemaal voor het – het verheft het vaartuig!”

Michelle Goulder een belangrijk punt gemaakt: “Het fab. Zolang ze fatsoenlijke tarieven betalen en niet met behulp van goedkope buitenlandse arbeid om het te produceren.”

En Kelly Holaday Brackett zei: “Ik hou van het feit dat haak, in tegenstelling tot breien, is altijd met de hand gedaan! Wanneer ik zie een gehaakte punt “op het rek”–of het nu in een kleine boutique winkel of in een grote doos te slaan, Ik vraag me af wie gestikt het, wat haar leven is als, heeft ze een familie, welk deel van de wereld leeft ze? Zelfs als “goedkope overzeese arbeidskrachten” wordt gebruikt, dat arbeider werkt om zichzelf en haar gezin beter op een eervolle wijze!” Ik heb gereageerd op dat een: “Er zijn een heleboel goede bedrijven die fair trade lonen betalen aan crocheters in andere landen, zodat ze hun families te onderhouden in goede arbeidsomstandigheden tijdens het beoefenen van een ambacht / vaardigheid. En ja, Er is geen machine die haak dus je weet dat het handgemaakt!”

Andere Facebook antwoorden hier.

Wat is de beste manier om uw haaknaalden organiseren? Hoe u sorteren en ze opslaan?

spiraal haak haak organisator

Ik reeds geworden enkele geweldige ideeën hierover vragen het wilde vorig jaar maar om te horen wat anderen.

Verschillende mensen zei vazen met inbegrip van het @cmouse01 op Twitter die zei: “Ik houd een reizende gewatteerde zaak voor een volledige set van haken in mijn zak, maar de extra's zijn in een vaas.”

En @MrsJCraftypants zei: “mijn leven gewoon in een beetje klei pent pot die ik heb met mijn dochter een lange tijd geleden gemaakt en dat ondanks dat maakte me een zeer mooie kleine boekje houder thingy speciaal voor hen is.”

Op Pinterest Barbara Beck zei: “Degenen die niet in hun roll-up reistas blijven worden geplaatst in een mooie tand elektrode-houder die ik vond op Ross.”

Als u kon nemen een Haak retraite in elke stad van de wereld, waar zou je kiezen?

haak en brei hotelkamer

Er waren zo veel grote antwoorden! Ik hield van het RAS: Grote Sur CA, Aspen, Santorini, Normandië, Florida stranden, Oostenrijk, een platteland …

Irene Lundgaard zei: “Ik neem een haak retraite elke week in de metropool van Tinahely, Co Wicklow, Ierland.”

Nigel John zei: “Peru, Italië, Spanje, Argentinië, Nepal!! Maar mijn 1e stop volgende week NYC is.”

Op Twitter @susanbsnippy zei: “Hoe ongeveer Noord Ierland om te leren van sommige Ierse kant maken?”

En @crochetdynamite zei: “Londen. Grote musea voor inspiratie. Sombere weer dus ik wil te krullen omhoog en werk. Pubs nachts!”

Er is een heleboel math in haak. Hoe voelt u over dat?

Haak hexaflexagon

Zeker een gemengde zak hier, variërend van Michelle Jones Payne gezegde: “NIET een beetje blij mee!!!!” Aan Kristine Mullen gezegde: “Ik hou van math, dus het ontwerpen van mijn eigen patronen feeds 2 verslavingen.”

zei @craftfingers: “Ik voel me creatieve b/c het math/structuur combineert met mooie crafting zodat iets fantastisch. Twee werelden!”

En @Nynaeve2k zei dat het allemaal natuurlijk komt omdat ze een accountant is!

Meer Facebook antwoorden.

U hebben ooit iets die u waren Haakvideo kwalijk? Waarom? Wat je eraan doen?

Marie (@UCrafter) zei op Twitter: “Ja! Wanneer heb ik een project voor iemand anders en/of op termijn verschuldigde & Ontdek ik iets leuks die ik om te beginnen meteen wil!”

Het @CraftyChica op Twitter zei: “Wanneer ik weet dat het komt uit wankel en ik blijf toch…het werkt allemaal uit op het einde, recht?”

DixieCrane had een gripe die ik kan begrijpen: “Ja…meer dan eens heb ik geprobeerd om een paar sokken haak & ze blijken precies dezelfde grootte niet. Het echt bugs me!”

Meer Facebook antwoorden.

Wat voor soort haaknaalden zijn uw favoriet? Aluminium? Staal? Handgemaakt? Specifieke merk?

Haak haken

@CrochetKitten maakte me een beetje lachen met haar antwoord op Twitter: “Ik hou van houten haaknaalden. Helaas, Zo doet de cavia.”

Het @SoxyMamma op Twitter beantwoordt: “Liefde mooie gesneden hout en licht in de hand bamboe maar ik ben een meisje Boye. Ik weet waar en wanneer ik druppel aluminium haken.”

Zei @Crackerbelle2: “Ik hou van Susan bates-omdat ze een beetje puntige op het einde.”

Wat zijn de positieve en negatieve dingen die je tegen jezelf zeggen als u haak?

Worden Ganacias zei met een glimlach: “No... Ik vind niet dat” en “OK … Dat is beter”.

Lorie Hartman humoristische beantwoordt: “1 DC,2 DC,3 DC… wacht dat is niet juist. -1 DC, – 2 DC, -3 DC...”

Maar Angela Glidewell echt gemaakt mijn glimlach meeste door te zeggen: “Ik gebruik een veel van de tijd te bidden. Ik graag luister naar muziek. Ik probeer te vermijden van negatieve gedachten.” We weten allemaal dat ik geloof in de kracht van indachtig haak!

Meer Facebook antwoorden.

Welk stadium van de haak proces heeft u het meest genieten – planning van het project, werken op het of de voltooiing van het?

Ik wist dat iedereen zou hebben verschillende meningen op dit ene! @stitchstory houdt van planning, @elevenhandmade houdt starten, Draad ambachten houdt van “het middengedeelte” en Danielle Branch houdt van voltooiing.

Zei op Twitter @CrochetKitten: “Voltooiing van het als het blijkt dat de manier waarop die ik graag. Zoniet, dan plannen.”

zei @twistnknot: “Ik genieten van de stadia van planning en werken. Ik hou komen met verschillende ontwerpen en testen ze met creatie.”

Meer Facebook antwoorden.

Wat is de #1 manier die haak maakt u voelen creatieve?

Op Twitter @BrookeRocker beantwoord: “De meerdere kleur combo's en veranderen van de grootte van een steek of haak. Tal van manieren om creatieve w / het!!”

Sharon Knight zei: “Ik heb een harde tijd vasthouden aan een patroon, allermeest naar de tijd ga ik af op mijn eigen weg, Ga met mijn verbeelding. Tot nu toe heb ik behoorlijk succesvol. Mijn projecten misschien niet uitzien als de patronen maar zij zijn mijn eigen creaties. Het enige probleem met dat is dat ik niet altijd herinneren hoe ik het deed iets.”

En Jacqui Cahn zei: “Ik droom van textuur en kleur”. Mooie!

Meer antwoorden op Facebook.

Wat zijn uw favoriete Haak boeken?

Op Twitter @GingerbreadBun zei: “Ik hou van De Happy Hooker. Het was mijn eerste boek van de haak en ik nog steeds ga terug naar het.” En Crafting vingers gedeeld: “Ik hou van Jan Eaton Compendium van haak technieken“.

Op Pinterest Melanie Davies’ moeder Dianne beantwoordt: “Favoriete boek moet de Encyclopedie van 300 Haak patronen, Steken, en ontwerpen door Doris M Smith. Het is van onschatbare waarde omdat het toont de VS haaksteken (Ik ben in het Verenigd Koninkrijk).”

Kristine Mullen genoemde twee vrije kunsten boeken die was ik niet vertrouwd zijn met: 99 Post haaksteken en 108 Cluster haaksteken, die zijn zowel door Darla Sims.

En Ona Hawk genoemde twee die je al weet dat ik hou van: Creatieve haak en Ontwerp haak, zowel uit de jaren 1970.

Meer antwoorden op Facebook.

Welke TV-show of film hebt u gezien dat haak daarin heeft?

granny square couch

zei @vickyfully: “Amy Farrah Fowler's oma Afghaanse op haar bank in “Big Bang Theory”.

Nieuwsgierig wat andere shows hebben haak? Bekijk de geweldige antwoorden hier.

Wat voor soort materiaal wil je haak met andere dan garen?

Ik hou van leren over alternatieve materiële haak. Antwoorden opgenomen, tekenreeks, draad, bindgaren, draad, papier, plarn en touw.

Ik hield van hoorzitting van Irene Lundgaard op deze. Ze zei: “Goed, Ik pas geladen foto's van mijn haak met Manila bindgaren en Candlewick katoen. Harde, plezier en sculpturale materialen. Vond het geweldig!”

Stéphane Aurore Koné gewezen dat het is leuk om te werken met alternatieve materialen, maar soms is het moeilijk om erachter te komen welke haak te gebruiken! Zeer waar? Heb je gezien dat de enorme haken dat Ivano Vitali gebruikt om de haak krant?

Meer Facebook antwoorden.

Wat heb je gedaan (Als er iets) om te worden eco-vriendelijke in uw haak werk?

Ik hield van deze antwoorden! Met behulp van gerecycled garen T-shirt, zuinigheid winkel garens en plastic zak garens (plarn) waren hoogste antwoorden.

Stacy Theoharis O'Rear lokaal boerderij-opgeheven vezel heeft gebruikt.

Erin Busby zegt, “Ik over het algemeen kiezen natuurlijke vezels en kleurstoffen over synthetische stoffen.”

En Sue Hilsdon herinnert ons eraan dat zij projecten en hergebruik van het garen is een manier om te worden eco-vriendelijke evenals.

Een patroon die u doorwerkt werkt niet uit. Wat voor werk doe je?

Vicky Greenwood zegt: “het in de zak van verlaten projecten die me achtervolgt Chuck…” waarnaar Lorie Hartman antwoordde:, “O ja, de zak van verlaten projecten…”

Carrie Olin-Dijk zegt: “Ik meestal ongedaan maken en probeer een verschillende garens. Mijn profiel is altijd uitgeschakeld!” Verschillende andere mensen ook genoemd het ongedaan maken en het werken in verschillende creatieve manieren. Sue Hilsdon zei: “negeren van het patroon, gebruik mijn ogen en werkt het een gemakkelijker manier!”

Marinke Slump zegt: “Doe math en repareren, en als dat niet werkt rippen uit, mokken en vergeet mijn pijn door te voeren naar de LYS” :)

Riannon Rodrigues lacht: “Hebben een woedeaanval en dan eten cookies.”

Debbie Shoutz Daugherty een variatie van wat veel mensen gezegd zei: “Vastgelegd voor een tijdje en kom later terug om het.” Dat is waarschijnlijk de slimme manier om het te doen!

Ik hield werkelijk van de communautaire geest van Dana Bincer’s antwoord die zei op G : “Zie als een vriend kunt postuur op uiterlijk…Zoniet…het project kikker en maak iets anders!”

En tot slot ben ik echt blij dat die Elf handgemaakte haakpennen gewezen: “Ik zou de ontwerper om hulp vragen – ze zijn zeer nuttig mensen. Ik ben eigenlijk verbaasd dat niemand nog heeft dit antwoord. Dat is het voordeel van het kopen van patronen van indie ontwerpers – u opvragen patroon Help-informatie!”

Meer informatie over Facebook.

Wat zijn uw gedachten over mensen die haak items voor hun huisdieren?

Interessante antwoorden op deze!

Charlotte Clark zei, “Zolang zij niet hun huisdieren in dwaze kostuums zetten. Deze tijd van het jaar hoeven ze iets te houd ze warm (met name de kleine dieren.)” En Debbie Shoutz Daugherty overeengekomen met die, gezegde “Ik een trui voor onze chi haakwerk en het helpt hem om warm te houden, Zo dient het een nuttig doel!”

Mensen over het algemeen leek meer geïnteresseerd in het maken van spullen voor honden dan katten. Echter, Carolin Brief gewezen: “Hangt af van…Ik zou niet mijn katten aankleden in om het even wat. Maar ik denk dat Haakvideo kattenspeelgoed zelf is groot. Ik heb eens een nep muis gevuld met catnip, een kleine klok, en katoen…de katten vond het geweldig.”

Erin Busby zei, “Eerlijk gezegd, Ik heb de zelfde gedachte over dat als ik over de bombardementen op garen: soort awesome, maar niet dicht genoeg in de ontzagwekkende/kostencoëfficiënt voor mij om het te doen, mezelf.”

Marinke Slump zei, “Waarom niet, recht? Hoewel ik zou nooit haak een gevulde speelgoed of iets voor huisdieren; alleen al van hen aan flarden en kleine stukjes van garen krijgen gescheurd maakt me huiveren!”

Op Twitter @twistnknot maakte een punt die ik ben het eens met: “Ik vind het geweldig als uw huisdier houdt van wat u maken. Sommige mensen nemen het overboord en u kan vertellen dat het huisdier is niet gelukkig.”

Meer op Facebook.

Hoeveel haaknaalden doe je eigen? Hoeveel is te veel?

Veel mensen hadden grappige dingen te zeggen over die. Zoals Anne-Marie Rutella wie gesteld, “Omvat dit degene die ik heb neer de Bank verloren?” Ik hoor dat!

Karren Sis Morton zei: “Waarschijnlijk 50. Ik pak ze op werf verkoop,,,maar ik geef ze weg als ik iemand leren haak. Ik gebruik Laurel Hill houten haken voor mezelf,,,Ik heb de hele instellen en houd ze in mijn geval haak te allen tijde … zeer “beschermende” van mijn favoriete haken!!”

Toegegeven, dat mijn favoriete antwoord was omdat het was een persoonlijk antwoord voor mij. Pamela Marshall Ganné zei: “Direct gevolg van eigen u die ik weet 2 kleine zilveren metal degenen, 2 middellange plastic een, en 3 middellange bamboe degenen en ik weet niet hoe haak!!!”

Meer antwoorden vinden op Facebook.

Het is moeilijk komen met nieuwe haak vragen elke dag. Kreeg een zou u me willen om te vragen? Ze delen in de reacties hieronder!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Hou van dit bericht en om te zien zo veel verschillende antwoorden voor elke vragen. Er zijn dus vele aspecten en punten van weergave met haaknld het is leuk om het te zien.

    • CrochetBlogger Antwoord

      in @icrochetinoh liefde dit punt die u hebt aangebracht dat er zoveel zijn uiteenlopende standpunten met het ruimtevaartuig. Ik hoop dat deze vragen blijven mensen een kans te geven aan elk hun eigen unieke ideeën over het te delen!

  2. Pingback: Interview met Kathryn: De januari haak vragen — Haak wellust

  3. undergroundcrafter Antwoord

    Plezier! Bedankt voor het delen van deze ronde omhoog en de links terug naar de vragen.

Schrijf een reactie