Did you hearmy next book for crochet lovers will be coming out in Fall 2013! You can claim your copy right now by donating $25 to my fundraising campaign and you’ll get the print version of the book one full month before it’s available to anyone else.

Over het boek

In mijn populaire boek Haak mijn leven gered Ik gedeelde informatie over de voordelen voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid van haak. Nu wil ik om het te nemen naar het volgende niveau door het helpen van mensen leren hoe om te genezen met haak, hun dagelijkse creativiteit verbeteren en verhogen van hun totale kwaliteit van het leven. Dit zal gebeuren via een nieuw boek van creativiteit oefeningen, alsmede de ontwikkeling van online klassen en creatieve e-mailsteun.

This next book, gevolg van 10/1/2013 is een boek van creativiteit oefeningen voor crocheters. Het zal tonen hoe haak kan worden gebruikt om mindfulness, release artistieke angst, duwen naar het volgende niveau van creativiteit, vieren leven en meer. Vele onderwerpen van creativiteit zal worden onderzocht in dit boek dat daag u uit om het vinden van nieuwe manieren om jezelf ambacht Wellness.

How To Get Your Advance Copy

Ga naar de Indiegogo fundraising campaign page. Hitcontribute now”. Choose the perk that is available for $25 offering an advance copy of my new creativity book, Haak om te genezen.

Of, voor alleen $5 more you can not only get an advance copy of Hook to Heal this fall but you can also get a signed copy of Haak mijn leven gered Nu onmiddellijk. Choose the $30 donation perk to get both books.

Het is zo makkelijk!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen

  1. Pingback: How to Get Your Ad in Front of Thousands of Crochet Lovers Today — Crochet Concupiscence

Schrijf een reactie