Dit is een bewerkte fragment uit mijn boek Haak mijn leven gered, dat is ongeveer alles wat van de voordelen voor de gezondheid van de haak en bewerken. Dit gedeelte gaat over hoe het proces van visualiseren en voltooiing van een project haak gunstig voor mensen omgaan met depressie is.

Haak kan helpen met verschillende soorten depressie

Depressie is een complexe aandoening met een aantal verschillende mogelijke oorzaken. Persoon A wellicht depressie vooral geworteld in problematische serotonineniveaus. Persoon B wellicht depressie veroorzaakt door hormonale onevenwichtigheden. En er zijn verschillende oorzaken voor personen C-Z. Artsen en onderzoekers zijn gekomen een zeer lange weg identificeren, begrijpen en behandeling van depressie in de afgelopen jaren, maar de waarheid van de zaak is dat we nog steeds zijn niet helemaal zeker wat de oorzaken zijn en daarom hoeft niet eenmalige kuren dat kunnen iedereen helpen. In plaats daarvan, depressie varieert van persoon tot persoon en dus de kuren en behandelingen alsmede moeten variëren. Echter, omdat haak zo'n brede voordelen en functies heeft, het kan helpen mensen die depressie geworteld in uiteenlopende oorzaken hebben. Mijn depressie kan afwijken van uw depressie en nog we kunnen beide behandelen de symptomen van de depressie met haak.

Bijvoorbeeld, niet iedereen heeft serotonine problemen of een hersenen-probleem waardoor de depressie. Veel mensen voelen (terecht) dat hun depressie situationeel is en dat ze gewoon nodig om te leren hoe te leven en anders over denken om te verlichten de symptomen van hun depressie. Dit is de reden dat mensen omgaan met depressie kiezen kan om te lossen het met een drastische leven te veranderen of door middel van praten therapie ontworpen om meer inzicht in de gevoelens van de persoon en niet door het nemen van medicatie. Zo kan u niet het gevoel dat het voordelen u kunt verhogen van uw serotonineniveaus door de repetitieve wet van haak maar haak u nog steeds met dit soort situationeel depressie kunt. Dit is te wijten aan het feit dat haak leert u hoe een project visualiseren en vul het gedeeltelijk, opnieuw stimuleren uw creativiteit en verbeelding in een omgeving die u om te slagen toestaat terwijl ook het bouwen van je eigen gevoel van eigenwaarde.

Een nieuw Project helpt visualiseren

Er zijn twee delen aan dit proces en zowel een even belangrijke rol spelen, hoewel sommige mensen vindt enerzijds meer genezing voor hen dan de andere. Het eerste deel is het leren om te visualiseren van het project, krijgen de geest gestimuleerd en handelen creatief, planning voor de toekomst in de zin van het maken van het project. Het tweede deel is eigenlijk beëindiging van het project tot voltooiing, dat brengt zijn eigen depressie hijs voordeel voor veel mensen die krijgen een impuls van eigenwaarde en een gevoel van beloning van na afloop van het project.

Iets wat ik heb meegemaakt in mijn eigen contacten met depressie en die ik heb gezien is vaak genoemd een mislukking te visualiseren dingen op een positieve manier. U krijgen geworteld in een negatieve manier van denken en daarna hebt u echt een moeilijke tijd verbeelden dat dingen ooit zou anders dan ze zijn. U zitten met net die dag werkelijkheid staren je in het gezicht en die realiteit is niet aangenaam zo dit gevoelens van hopeloosheid roert. Wanneer je leert om te visualiseren opnieuw, zelfs in een kleine weg, u toestaan uw verbeelding om te werken en dit opent u tot nieuwe mogelijkheden, roeren hoop in plaats van hopeloosheid.

The Mind's Eye

In het Stitchlinks gids voor onze theorieën tot nu toe (een document van een organisatie die heeft onderzocht de gezondheidsvoordelen van handwerk) Dit idee wordt aangeduid als Mind's Eye. Dit artikel beschrijft het werkelijke tastbare vermogen om visueel beeld iets dat is niet goed voor je, het verbeelden min of meer hoe het eruit zal zien wanneer het wordt gerealiseerd. Stitchlinks gids Auteur Corkhill zegt, "Ik heb geleerd dat mensen die lijden aan depressie hebben problemen visualiseren. Als breiers en Jamrella verwijst we voortdurend terug naar foto's van het voltooide project, deze visualiseren en verbeelden de lof en de reactie van anderen op het voltooide item. We gebruiken onze verbeelding de allertijden. Zo ontstond de vraag, "Kon breien en binddraad worden ontwaakt ontluikt the Mind's Eye?"en"Is ontwaakt ontluikt op dit vermogen om te visualiseren, en om te kijken stuurt, cruciaal belang voor het herstellen van depressie?”

Er kan niet een specifieke onderzocht antwoord op die vragen over visualisatie en the Mind's Eye maar vele crocheters en breiers zal u vertellen dat hun ambacht helpt hen om te visualiseren datgene recht voor ze zijn niet zit. Ik zou beweren dat er een correlatie tussen kunnend om dit te doen en kunnend denken aan een situatie die uiteindelijk worden anders dan op dit moment, iets dat enorm helpt bij de behandeling van depressie. In mijn eigen leven, Ik dacht dat er nooit zou iets dat ik wil ooit doen ooit weer. In de zeldzame momenten dat ik een leven waarin ik heb genoten van een activiteit kan visualiseren, de depressie opgeheven.

De handeling van het werken aan en voltooiing van een Project helpt ook

Een van de vragen die ik gesteld toen interviewen mensen voor dit boek was welk deel van het proces van de haak ze voelde was het meest helende aspect van het vaartuig. Ik brak het door te vragen hen om na te denken over de anticipatie en opwinding van een nieuw project starten, de werkelijke ervaring van crafting een project en de tevredenheid van het hebben van een eindproduct om trots op te zijn wanneer het project is voltooid. De antwoorden waren voor iedereen anders, maar wat werd mij duidelijk is dat elke fase een rol bij het genezingsproces speelt en het feit dat de haak project vrij eenvoudig is te bereiken zowel voorstellen belangrijk in de rol die het speelt is voor het helpen van mensen genezen van depressie.

Margaret Mills deelde haar verhaal voor het boek en dat ze de volgende gedachte dat helpt dit verklaren gedeeld: "Terwijl alle drie fasen samenwerken, Ik denk dat het deel dat me echt uit negatieve emoties trekt is de planningsfase. Ik kan krijgen geabsorbeerd in de "visie" van wat ik wil maken. Ik kan een patroon of zoeken via boeken maken of zoeken op het Internet voor een patroon en dan ga ik op zoek naar het perfecte garen, enz. Ik denk dat dat het beste deel is omdat het stelt een doel en geeft hoop voor de toekomst. Op hetzelfde moment, het is niet rocket science of het krijgen van een graad; het is een zeer haalbare doelstelling. Ook, de anticipatie wanneer u het maken van een cadeau voor iemand echt liften de geest. Ik ontwierp een "alfabet" Afghaanse voor mijn vier-jaar-oude kleinzoon, een Afghaanse steek deken met het alfabet Kruis gestikt op het, en ik weet zeker dat ik heb meer plezier uit waardoor het dan hij deed in het krijgen van het. Eigenlijk doen het werk is een goede tweede in genezing voor mij. Ik denk dat het werk zelf brengt kalmte en een gevoel van vervulling."

Dit is een fragment uit mijn boek Haak mijn leven gered, dat is ongeveer alles wat van de voordelen voor de gezondheid van de haak en bewerken. U kunt een getekend exemplaar van het boek vandaag, alsmede de volgorde krijgen een voorschot exemplaar van mijn volgende boek door bij te dragen $30 naar mijn Haak aan Heal fundraising campagne.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. Pingback: Haak voor tiener jongens in Substance Abuse herstel — haak wellust

  2. Pingback: Haak Blog Roundup: Januari in Review — haak wellust

  3. Pingback: Alles wat die je wilt misschien weten over hoe haak mensen geneest |

Schrijf een reactie