Wat als ik je vertelde dat je een streng garen aan een goed doel dakloze kinderen leren hoe doneren kan haak te helpen en in ruil zou u uw naam vermeld in de bevestigingen van een haak-voor-creativiteit-letterboek door een gepubliceerde auteur? Het is waar!

Het begint met My Project

Zoals u wellicht weet dat ik momenteel op zoek naar donaties aan mijn volgende project te financieren, Haak om te genezen. Dit gaat om een ​​boek van creativiteit oefeningen voor crocheters zijn. De oefeningen helpen de lezers leren hoe te haken gebruiken om hun innerlijke kunstenaar te voeden, de tijd nemen voor zelfzorg, het verbeteren van hun relaties, terug te geven aan hun gemeenschappen en nog veel meer. In aanvulling op het boek (die beschikbaar is in zowel orint en digitale formaten zal zijn) Haak om te genezen zullen online klassen en e-mail diensten aan te bieden als onderdeel van het programma.

Lesgeven Homeless kinderen om Haak

In andere (maar al snel zul je zien hoe het daarmee samenhangende) Nieuws, Haak Kitten Ook het starten van een spannend nieuw project. Ze zal worden vrijwilligerswerk bij een lokale dakloze centrum onderwijs haak, in het bijzonder onderwijs haken aan kinderen. Toen ze hoorde over Hook om te genezen, Ze was enthousiast en zei:: “De creativiteit oefeningen zou perfect zijn om te delen met de kinderen zijn–een geweldige manier om hun energie te richten op positieve dingen.”

Ik ben het absoluut mee eens dat haar werk lesgeven aan kinderen om te haken een geweldige manier om hen te helpen iets positiefs in een tijd doen als het leven moeilijk voor hen zou zijn. Ik kan zien hoe haak zou kunnen helpen deze kinderen:

  • herwinnen, bouwen en onderhouden van eigenwaarde
  • Geniet van een creatieve activiteit die ook betaalbaar en toegankelijk
  • Maak items om hun familieleden te geven tijdens de vakantie, hoewel hun familie geen geld kunnen hebben
  • Vind schoonheid in eenvoudige dingen
  • Ontdek een interne gevoel van macht in wat kan voelen als een tijd van chaos en instabiliteit

Terugkomend op Hook om te genezen

Dus wat doen deze twee projecten gemeen hebben anders dan het feit dat zowel Haak Kitten en ik wil haken gebruiken om mensen te helpen verbeteren van hun innerlijke en uiterlijke werelden? Goed, de twee van ons hebben de handen ineengeslagen, zodat u ons beiden kan helpen in een keer ter ondersteuning van deze twee projecten.

Haak Kitten moet garen in staat zijn om te delen met de kinderen op de daklozenopvang toen ze leert haar lessen. Ze is op zoek naar donaties van garen ondersteuning en iedereen kan een streng doneren.

Ik ben het inzamelen van geld om zelf te publiceren Hook om te genezen met behulp van een Indiegogo fundraiser. Iedereen die net doneert $1 krijgt hun naam vermeld in het dankwoord van het boek. CrochetKitten en ik hebben afgesproken dat zij zal schenken $1 in de naam van elke persoon die een bol van wollen gewicht garen stuurt om haar voor de daklozen kinderen. Dit wordt uw naam in het boek.

Dus om samen te vatten, u een streng wollen gewicht garen te sturen naar Crochet Kitten (adres hieronder). Ze zal het garen te gebruiken om kinderen in een tehuis voor daklozen te leren hoe om te haken. Ze zal ook doneren $1 mijn Indiegogo fundraiser en dat zal je naam vermeld in het boek als het uitkomt.

Garen moet worden verzonden naar: Haak Kitten, PO Box 4832, Manassas, VA 20108. Vermeld uw naam als u wilt dat in mijn boek vermeld en zorg ervoor om haar te laten weten dat Hook te genezen u gezonden!

Natuurlijk, u kunt altijd doneren direct naar mijn fundraiser; perks omvatten vooraf exemplaren van het boek, e-mail ondersteuning sessies en meer.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

1 Commentaar

  1. Pingback: Speciale dank voor mijn januari Supporters — haak wellust

Schrijf een reactie