Een van de dingen die ik schreef over in mijn boek Haak mijn leven gered was hoe haak is een ambacht dat vaak in misbruik van de substantie centra wordt gebruikt. JD over op ambachtelijke Gossip onlangs gewag van haar ervaring van het zien van dit uit de eerste hand.

Tiener jongens haak in herstel

JD gedeeld in haar post:

“In mijn eigen ervaring werken met tieners in middelenmisbruik herstel, Ik leerde veel van hen haak. Iedereen een van hen (meestal jongens) snel geleerd en waren bijna onmiddellijk kalmeerde in een situatie die voorheen chaotisch was. Als deze eenvoudige ambacht dat veel invloed heeft, we echt nodig hebben om het woord te verspreiden.”

Voordelen van de haak voor misbruik van de substantie

JD vermeldt het belangrijke punt dat haak een onmiddellijk kalmerende activiteit is, waardoor het grote voor iemand gaan door verslavingszorg. Dit is een chaotische situatie tijdens een spannende tijd voor alle patiënten en het is enorm handig om te zoeken naar manieren om te kalmeren te werken via de kwesties tijdens terugtrekking en zelf-verbetering en herstel.

Sommige van de andere voordelen van haak in een misbruik van de substantie herstel instelling omvatten:

  • Biedt een positieve vaardigheid om te helpen omgaan met alledaagse stressoren.
  • Verhoogt eigenwaarde door het maken van iets.
  • Biedt een afleiding te helpen houden de geest gericht op iets anders dan verlangen naar de verslavende stof.
  • Leert de vaardigheid van visualiseren en voltooiing van een project, laat om te leren visualiseren van een betere toekomst.
  • Creëert een gevoel van Gemeenschap binnen de groep, zoals de deelnemers elkaar met het vaartuig helpen. Meer informatie over dit door het lezen van Haak als therapie vs. haak in therapie.

Haak om te genezen

De reden dat JD werd geïnspireerd om te vermelden dit onderwerp op haar blog was eigenlijk omdat ze was vriendelijk met anderen delen van de informatie over mijn nieuwe project, Haak om te genezen. Ze zegt dat ze persoonlijk voorstander van het project is en gedeelde sommige echt super vriendelijke woorden die ik wilde delen met u hier vandaag:

“Ik denk dat Kathryn heeft aangeraakt op de essentie van dat alles is beste in haak. Het is creatief. Het is rustgevend. Het is centreren. Het is meditatieve. Het is een rustig, artistieke inspanning dat de voordelen van zowel de crocheter als de ontvanger van het werk van onze handen.”

Bedankt JD, niet alleen voor de vriendelijke woorden, maar voor wat u te bieden aan crocheters en wat je gaf in het werken met jongens in dat misbruik van de substantie programma!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. Pingback: De helende schoonheid van een Crafty leven met ontwerper Lise Solvang — haak wellust

  2. Pingback: Link liefde voor beste haak patronen, Ideeën en nieuws — haak wellust

  3. Pingback: Alles wat die je wilt misschien weten over hoe haak mensen geneest |

Schrijf een reactie