If you saw the announcement last week about my next book then you know that the book is not just a book but a comprehensive project designed to help others unleash their creative selves using just hook and yarn. One of the things that this includes is that later this year I will begin offering online creativity coaching through email. Learn more about how to sign up for the support now; services begin in the fall.

Over het Project

In mijn populaire boek Haak mijn leven gered Ik gedeelde informatie over de voordelen voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid van haak. Nu wil ik om het te nemen naar het volgende niveau door het helpen van mensen leren hoe om te genezen met haak, hun dagelijkse creativiteit verbeteren en verhogen van hun totale kwaliteit van het leven. Dit zal gebeuren via een nieuw boek van creativiteit oefeningen, alsmede de ontwikkeling van online klassen en creatieve e-mailsteun. The new project is called Haak om te genezen.

Who This is For

If the following paragraph resonates with you at all, then this is for you:

Do you have a desire to explore your creativity but also a fear of calling yourself an “artist”? U wenst dat u meer creatief werden vervuld maar nalaten te nemen van de tijd voor jezelf gewoon maken? Zijn er emotionele kwesties blokkeren uw creatieve kant? Haak kan helpen! Dit eenvoudige en easy-to-learn vaartuig kan worden gebruikt op een unieke manier om in contact met je innerlijke artiest, verkennen en uitroeiing van uw diepste creatieve angsten en herstel van het evenwicht in je persoonlijke leven.

Any level of crocheter is welcome. Note that this is not an online class for how to crochet, although I’m happy to help you with the basics and some questions that you may run into.

You have to have access to email, Natuurlijk, since the support will be offered through that format.

Email Support

I 'm going to nemen de lessen dat ik heb geleerd over het gebruik van haak om dieper in uw creatieve zelf. I’ll be your personal creative coach armed with hooks to help you get to the next stage of your personal growth. The support sessions may include:

  • I will provide you with tools and suggestions for exploring your creativity through crochet. Some will be general but most will be catered to your own situation.
  • I will ask questions and be an email-based sounding board that will help you figure out what some of the challenges are that block creativity.
  • I will offer social support. Note that I am not a certified counselor. I do have some background in psychology but it is limited and I am not a therapist. What I will offer is peer support.
  • I will offer endless encourage and enthusiasm for the work that you are producing but more importantly for the journey that you are on as you use crochet to heal yourself.

En meer … I look forward to building a personal relationship with my new clients and each experience will be tailored to be unique to that relationship.

Sign Up Now to Jumpstart My Project

The online support will be available beginning this all 2013, coinciding with the release of my next book. Echter, you can sign up now and get one month of email support at a big discount. Donors who offer a contribution of $100 to my fundraising campaign will get one month of creativity support this autumn. These donors also get their choice of the digital or print copy of my new creativity exercises crochet book at that same time. Check it out and get your spot now. Note that you can also use your donation to gift someone else in your life with this email support program.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie