Het is geen geheim dat haak is een geweldige helende therapeutisch instrument. Nog steeds, Ik hou van andere mensen zeggen het horen! Dat is waarom ik wilde delen met u vandaag een fragment uit een boekbespreking van haak opgeslagen mijn leven dat is over precies dat.

Psych centrale Caroline Comeaux Lee gaf onlangs haak opgeslagen mijn leven een positieve recensie, noemde het een moeite waard lezen. In haar evaluatie, Zij deelde ook haar eigen verhaal:

“Ik begon toen ik haak 19. Het was de meest stressvolle punt in mijn leven. Ik had net begonnen met mijn eerste semester van college, was verhuisd naar een andere staat waar ik niemand wist, en naar boven af dat ice cream sundae van leven situaties, Ik was gediagnosticeerd met een niet-werkende hersentumor drie dagen voordat ik naar de school verhuisde.

Zodra ik geleerd de eerste fundamentele steken, Ik was verslaafd (woordspeling). Ik urenlang in mijn slaapzaal Haakvideo sjaals of slechts een enkel steek over en voorbij Haakvideo. Ik zou gaan in een volledig meditatieve staat en zelfs als er muziek of een TV op in de achtergrond was, Ik nooit echt geabsorbeerd wat ik hoorde. Nu, vele jaren later, haak is mijn go-to-therapie. In momenten van stress en angst, mijn vingers beginnen te jeuken voor het gevoel van de haak in de ene hand en het garen in de andere.”

Wist je dat je een kopie van mijn leven gered haak en een kopie van mijn volgende boek krijgen kunt, Haak om te genezen, door bij te dragen $30 naar mijn huidige fundraising campagne?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. Crochet has helped me through chemotherapy for Stage 3 endometrial cancer. It keeps my mind off the side effects of treatment and makes me so happy when I’ve finished something beautiful.

  2. I call my crochetmy beer and cigarettesbecause I don’t drink nor smoke. It is a lot cheaper. It benefits the local nursing home. Also the cancer center and St judes. It makes me happy and others too. It also keeps my hands busy so I am not prone to nibble which isn’t good for me either. So let’s go crochet!

Schrijf een reactie