Afgelopen mei gezegd de prachtige kleurrijke Neo-doilies door Asimina Chremos. Ik was onlangs herinnerd aan haar werk zodat kreeg ik in contact met de kunstenaar te zien wat had gaande is voor haar laatste tijd.

Asimina op Etsy Blog

A dankzij Wink van Een creatieve wezen wie vermeldde Asimina aan me op Facebook onlangs, die inspireerde mij om te controleren wat ze van plan was. Wink verbonden me aan een profiel van de Asimina Etsy winkel Silverspace dat was op de blog Etsy in December.

Asimina van Neo-Doilies

Haak kleedje kunst

Wat Asimina doet is opnieuw uitvindt de traditionele kleedje door het veranderen van de vorm in een meer vrije vorm van biologisch geïnspireerde. Ze meestal werkt zeer kleurrijke, Hoewel dat is niet alles wat ze doet. Ik hou van de manier waarop dat ze deze neo-doilies foto's in creatieve manieren. Hoewel ze de kleedje naar moderne kunst verheft, ze frame niet de stukken voor opknoping op de muur omdat ze wil hen gezien worden, aangeraakt en gebruikte in het huis, zoals traditionele doilies.

Neutrale Neo-Doilies in Silverspace

Ik hou van het echt kleurrijke werk dat Asimina doet, maar ze werkt ook wonderen met meer neutrale kleuren, zoals we in Lacewing kleedje in haar Etsy winkel Silverspace zien:

freeform Haak kleedje

We zien het ook in haar duizend-jaar-ei kleedje:

neutral crochet doily

Fun Fact: De naam Silverspace

Ik hou van wat Asimina zei in haar Etsy blogpost over de naam van haar winkel en hoe het correleert met haar werk haak:

“Voor de meeste van mijn leven, Ik heb vastgesteld als danser. Silverspace was de naam van mijn dansstudio, nu is het de naam van mijn Etsy winkel. Wanneer ik overgestapt naar een 9-5 Bureau baan een paar jaar geleden, Heb ik al mijn liefde van vrij verkeer en improvisatie gegoten in mijn hobby haak. Met mijn haak, Kan ik iets doen dat dans niet weergeven, dat is spelen met kleuren.”

Asimina in Boutique winkel

Toen kreeg ik in contact met Asimina om te zien hoe de dingen gaan, Ze zei dat naast het feit dat bezig met het maken van items voor Etsy, Ze heeft ook in geslaagd om een paar doilies met een Philadelphia-Boetiek met een roterende show van kunstenaars binnenkant van een kledingwinkel. Check it out op Sugarcube.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

  1. Ik houd van deze. Bedankt voor de invoering van mij aan deze prachtige kunstenaar.

  2. We geïnterviewd kunstenaar Asimina Chremos voor onze Sugarcube Journal. Enkele kunstenaar kan overstijgen mediums met dergelijke genade. Zijn een grote lezen over haar creatieve inzichten als beweging en beeldend kunstenaar. http://sugarcube.us/interview-with-Asimina-chremos/

  3. CrochetBlogger Antwoord

    Sugarcube zei: We geïnterviewd kunstenaar Asimina Chremos voor onze Sugarcube Journal. Enkele kunstenaar kan overstijgen mediums met dergelijke genade. Zijn een grote lezen over haar creatieve inzichten als beweging en beeldend kunstenaar. http://sugarcube.us/interview-with-Asimina-chremos/

  4. We Asimina Chremos geïnterviewd voor onze Sugarcube Journal. Enkele kunstenaars kunnen overstijgen mediums met dergelijke genade. Zijn een grote lezen over haar creatieve inzichten als een beweging en beeldend kunstenaar.
    http://sugarcube.us/interview-with-Asimina-chremos/

  5. Pingback: Haak Blog Roundup: Januari in Review — haak wellust

Schrijf een reactie