BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Het is de tweede week van mijn nieuwe serie Dit jaar, Vorig jaar, Het jaar daarvoor in haak. Laten we eens kijken haak nieuws van januari 7 – Januari 13.

Deze Week in 2011 Haak

Haak wellust werd geboren op januari 15, 2011 dus ik heb niet een 2011 Nieuws selectie voor u deze week, maar die zal aftrap in aanstaande zondag editie van deze serie.

Deze Week in 2012 Haak

2012 Foto door Erin Cecil van haak kunst door Adrian Kershaw

De haak-kunstenaar die ik tijdens deze datums in geprofileerd 2012 was Adrian Kershaw. Zij neemt oude VHS-band en recycleert het in sculpturale kunstwerk door haak. Helaas in mei 2012 een van haar stukken was vernield. Uiteraard weerhouden dit niet haar op haar werkzaamheden voortzetten. In augustus 2012 Boise kunst en geschiedenis Blog heeft een groot artikel over haar proces. Bent dat u geïnteresseerd in gerecycleerd VHS haak? Er is een tutorial van gevlekte Gazelle.

Een andere geweldige Haak kunst exposeren gebeurt tijdens deze week in 2012 was de "stokken, Haken en de Mobius: Gebreide en gehaakte gaan cerebrale"vertonen in Pennsylvania. Het omvatte de conische gehaakt stuk door Kathleen Greco Jelly garens Ga naar boven, die werd geïnspireerd door koraal, evenals andere wetenschap en wiskunde gebaseerde haak. Ik schreef een stuk over wiskundige en wetenschappelijke haak in de gehele 2012; misschien mijn favoriet was de Haak wolken door Ciro Najle.

Tot slot tijdens deze week vorig jaar schreef ik over de toen-nieuwe social networking site Hobzy speciaal ontworpen voor mensen die geïnteresseerd zijn in de hobby's en ambachten laat (zoals haak) hun belang met elkaar delen. Uiteindelijk heb ik nooit krijgen actief in Hobzy zelf. Er zijn gewoon veel te veel sociale netwerken om toe te treden! (Onlangs werd ik opgenomen in Sulia als hun haak expert, bijvoorbeeld). Ik begrijp uit een kijkje op de site vandaag, Hoewel, die zijn er mensen gebruiken en veel van hen zijn ook geïnteresseerd in de haak zodat kan het controlerend de moeite waard.

Haak nieuws 2013

De drie meest interessante haak nieuws items zag ik dit afgelopen week waren:

1. Michael van namen 2013 Ambachtelijke Trends. Deze grote ambachtelijke winkel genaamd vier trends voor het jaar in het bewerken van:

  • Nostalgie en vintage
  • EcoChic
  • Gebruik van onverwachte materialen
  • Personalisatie van alledaagse voorwerpen met behulp van crafting crafting.

Hoe u deze nieuwe manier van kijken naar de recente geschiedenis van haak smaak?

2. De bovenste Needlecrafters Moreland is een groep van oudere leden haak Afghanen voor degenen die in hospice zorg. Hier is het nieuws video over hen:

3. Teen leert haak voor Girl Scout Award

Ik hou van het zien van tieners die haak en het is zelfs beter als ze het ambacht aan anderen leren. Kate Rosenberg heeft geweest Haakvideo voor tien jaar en wilde ter ere van het vaartuig om haar Girl Scout Gold Award. “De Gold Award wordt verdiend door Girl Scouts die aantonen 80 uur van creatieve, gerichte dienstverlening in hun gemeenschap. Rosenberg van project opgenomen schrijven een haak handboek gevuld met patronen van het ontwerp en de instructies naast het helpen van mensen geïnteresseerd in het leren van de eerste hand.” Wow.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie