It’s the third week of my new series Dit jaar, Vorig jaar, Het jaar daarvoor in haak. Laten we eens kijken haak nieuws van januari 14 – Januari 20.

Deze Week in 2011 Haak

The big news for this blog during this week of 2011 was … The blog was born! Crochet Concupiscence just celebrated its second birthday on January 15th, 2013. (That’s the very first header this blog had!) I’m excited to still be growing this blog and so appreciative of those who follow me here!

One of the core features of this blog has always been the crochet artist profiles that I do. The very first one, done during these dates in 2011, was a profile of Olek. People knew who she was at this time but her work was nearly as widely known as it is today. Olek is een ongelooflijk productief crocheter met sommige grote grootschalige tentoonstellingen en ik kijk uit naar wat ze te doen in de komende jaren blijft. Sommige van mijn favoriete berichten over haar sinds deze eerste waren de close-ups van haar trekker, de Olek video roundup en notities over haar Londen show.

Ik heb ook mijn eerste ontwerper haak functie op deze site tijdens die eerste week van de lancering van de blog. Het was mensen te laten weten over de Dolce en Gabbana Gehaakte tas die verkoopt voor meer dan $1300. In 2012 Ik deelde een verschillende Dolce en Gabbana Gehaakte tas (de bovenstaande links wordt weergegeven) en dat was een van de meest populaire berichten op deze blog ooit. Ik heb ook gedaan profielen van hun ontwerper haak en dat werk vergeleken met de veel-meer-betaalbare haak aan de Sak (getoond op rechts boven).

Deze Week in 2012 Haak

Nu laten we nemen een kijkje op wat er gebeurd op deze blog tussen januari is 14 en 20 januari in 2012 …

Eerst was er de Stitch berg project: een samenwerking tussen rood hart, Jimmy bonen wol en de VS. Ski en Snowboard Association (USSA) om te helpen voorlichting aan breien en haak onder de ski- en snowboard-industrie brengen.” Kort na die post samengesteld ik een roundup van Moet beschikken over haak Items voor skiërs. In meer recente ski-nieuws, een professionele Canadese skiier was met behulp van de haak om te helpen geld te gaan naar de Olympische spelen in te zamelen. En in recentere Jimmy Beans nieuws ben ik super geïnteresseerd in hun Steek de rode project.

De vezel kunstenaar die ik geprofileerd tijdens deze week vorig jaar was amigurumi kunstenaar Andy Aguilar van de duivels Dope. Hij haakpennen en creatieve tekens breit en vervolgens gebruikt ze in video's en comics. In juli featured ik een van hun video's als beste haak video van de week. Ik onlangs noemde deze kunstenaar opnieuw in mijn roundup van 20 geweldige mannelijke haak kunstenaars.

Ook tijdens deze week in 2012 Ik heb één van de eerste preview posten voor mijn boek Haak mijn leven gered. Het was een Haak gezondheid post over de manieren waarop het vaartuig mensen kan helpen met PTSS om te gaan met angst, flashbacks en andere symptomen. Het boek niet komen tot de zomer, maar ik heb geprobeerd om te delen een heleboel informatie tijdens mijn onderzoek. Ik blijf onderzoek en het delen van dit onderwerp op de blog tot op de dag, Natuurlijk.

Haak nieuws 2013

Nieuws van deze week controlerend de moeite waard …

1. Meisje van de baby gewond met haaknaald. Een een-jaar-oude meisje per ongeluk heb gestoken in de keel met een haaknaald en moest worden genomen naar het ziekenhuis, maar gelukkig ze is oke. Ik zelden denken van mijn haken als gevaarlijk, maar kunnen zij. Zag je de vorige post heb ik op gek haak verwondingen?

2. Er waren twee verschillende mooie verhalen deze week over oudere vrouwen die gebruik maken van hun haak om te helpen van goede doelen. Ten eerste is er Rene die geleerd om haak 90 jaar geleden en onlangs verkocht haar werk om te helpen een kerk fundraiser. En dan is er Josephine DeMassa, een 74--jarige vrouw Wie leerde haak van vele jaren geleden en onlangs bereikt de doel van haken slippers voor elk gezinslid een verpleeghuis die ze voor het project aangenomen.

Haak bikini

Foto krediet: Kit Wise

3. Ze maakte Me shows off haak bikini 's. Chloe Dunlop is het krijgen van aandacht voor de jaren zeventig Goudkust retro inspiratie van haar mode met inbegrip van haar bikini haak zoals degene hierboven. Zeker een ontwerper ik voeg de volgende keer dat ik doen een Haak badmode roundup.

 

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie