Ik hou van Pinterest. Ik heb gebruikt het aangezien het is te vroeg en ik denk dat het biedt veel verschillende coole functies die zwaarder wegen dan elke negatieven dat ik heb gemerkt. Maar vandaag wil ik praten over een van de dingen die ik niet zo blij ben te zien over Pinterest … en daag u uit om iets te doen over het nu!

Het probleem: Niet genoeg haak op Pinterest van populaire pagina

Wanneer ik ga naar mijn eigen pagina Pinterest, Ik zie meestal haak dingen omdat bijna elke Raad die ik volg is een board haak-gerelateerde. Echter, Wanneer ik zak rond de rest van de site, Ik zie niet een haak als zijnde vrij zo populair er. Als u naar de belangrijkste Raad van bestuur voor DIY en ambachten, je ziet meestal dat een klein percentage van de haak objecten vastgemaakt er temidden van een zee van andere haak. Teleurstellender is het feit dat ik zeer zelden zien haak objecten vastgemaakt overal waarmee u gemakkelijker naar de populaire pagina.

Ik zou graag zien dit veranderde. Er zijn zo, zo veel geweldige haak items te vinden op Pinterest. En ik weet dat er een heleboel haak liefhebbers op Pinterest zijn omdat ik ton van hen volgen! Plus ik ben een deel van de verschillende communautaire haak platen op Pinterest. Dus het zou geweldig zijn als onze stem meer kreeg gehoord en de enige manier om dat te bereiken is voor ons allemaal om te worden vastgehouden meer haak, repinning haak en wens haak met Pinterest.

En meer: Boeken en geestelijke gezondheid ook ondervertegenwoordigd

Ik heb ook gemerkt dat twee van mijn andere favoriete onderwerpen zijn ondervertegenwoordigd op de populaire pagina Pinterest. De eerste is boeken. Er zijn een heleboel mensen vastzetten boeken op Pinterest. Ik persoonlijk heb een bord voor boeken in het algemeen, Haak boeken en “haken en boeken“. En volg ik een paar boeken planken van andere mensen, maar nogmaals ik zelden zie boeken maken de populaire pagina van Pinterest.

Het andere ondervertegenwoordigde onderwerp dat is belangrijk voor mij is geestelijke gezondheid, specifiek depressie. Ik realiseer me dat dit een zware dobber voor Pinterest is. Beelden rond deze thema's de neiging om te donker. En er is niet zo veel moeten bijeen te voegen van deze artikelen, omdat er mogelijk voor mensen die proberen om een huis re-design van plan of stash projecten haak. Niettemin, Pinterest is dergelijke een hot spot dat ik denk dat het zou geweldig om te zien een positieve, informatieve benadering van geestelijke gezondheid nieuws delen met mensen hier.

Laten we eraan

Dus kunnen wat we doen om haak, en misschien deze andere onderwerpen, meer vertegenwoordigd op de populaire pagina van Pinterest? Ik daag u uit om te gaan nu en pin de onderstaande afbeelding aan ten minste één van uw planken. Het is het beeld van de omslag van mijn boek, Haak mijn leven gered. (Lees hieronder om te zien waarom dit is niet volledig zelf-promotie!) Haak opgeslagen mijn leven is over de geestelijke gezondheidsvoordelen van haak, met name (maar niet helemaal) haak voor depressie, angst en chronische ziekte.

haak mijn leven gered

Wanneer u de bovenstaande afbeelding pin, Voeg je eigen commentaar toe aan het, vooral als u wilt dat mensen te laten weten dat je het delen wilt met het oog op het verspreiden van het woord over haak, de voordelen voor de gezondheid van crafting of een specifieke gezondheidsprobleem voor u van belang. Gebruik hashtags als #crochet #book en #health. Dan vragen iedereen die je kent om het beeld om te helpen het naar de populaire pagina van repin Pinterest!

En om het voor u gunstiger te maken, Ik moedig u om een reactie achterlaten op dit bericht met een link aan uw Pinterest profiel tonen dat u hebt deelgenomen. Dit zal anderen om mee te doen en zal ook helpen verspreid het woord over uw eigen Pinterest activiteiten. Ik zal op al deze links opvolgen en ervoor te zorgen dat ik ben nadat u op Pinterest als ik niet al was!

Opmerking: U kunt ook gaan naar mijn Pinterest-Pins en opnieuw pin het vanaf daar.

Maar wacht, U zijn niet gewoon proberen om uw eigen boek te bevorderen?

Uiteraard, Ja. Ik ben een indie auteur die voor alle kosten van bloggen betaalt en schrijven op mijn eigen dus elk beetje van promotie echt helpt. Hoe meer mensen weten over dit boek, des te waarschijnlijker het is dat ik zal kunnen blijven schrijven over de haak en gezondheid voor het leven! Maar dat is niet de enige reden om toe te treden deze uitdaging Pinterest.

Hier zijn een aantal redenen die ik denk dat het kan zijn moeite waard om u aan te sluiten de uitdaging en pin dit beeld vandaag:

 • We maken een beetje Pinterest geschiedenis. Als we deze pin naar de populaire pagina op Pinterest krijgen kunnen dan wij zullen het krijgen van aandacht voor haak, boeken en gezondheidsvraagstukken die allemaal in een klap!
 • Het zal helpen uw Pinterest profiel zichtbaarder maken. Hoe meer mensen we krijgen worden vastgehouden en repinning dit, Hoe meer mensen we krijgen zien alle van de profielen van de mensen die pin, Repin en commentaar op de afbeelding! En vergeet niet dat als u het pin en vervolgens een link naar uw profiel Pinterest hier in de commentaren laat dan krijg je meer aandacht voor uw profiel van Pinterest.
 • Het is een gratis en eenvoudige manier ter ondersteuning van een indie-Auteur. U hoeft niet te kopen het boek om uw steun van deze onderwerpen te tonen. Eenvoudig verspreiden van het woord is een gratis en eenvoudige manier mensen te laten weten over de voordelen voor de gezondheid van onze ambachtelijke terwijl ook de ondersteuning van het werk dat ik probeer zo hard te maken beschikbaar aan anderen.
 • Betere verkoop betekent meer mogelijkheden voor het boek om mensen te bereiken. Ik heb meerdere verzoeken om dit boek beschikbaar als een audio-boek en een boek vertaald in andere talen te maken. Als een zelf-gepubliceerd auteur heb ik om te zien van verkoop stijgen genoeg ter ondersteuning van de kosten van het doen van die dingen voordat ik kan maken ze gebeuren. Als dat u interesseert, verspreiden van het woord kan helpen.
 • Het is Pinterest – het is leuk!

Aanvaardt u deze uitdaging?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

52 Opmerkingen

 1. Gespeld …….http://pinterest.com/reggieyoung/my-love-for-crochet/ hope this helps!! :)

  • CrochetBlogger Antwoord

   @dlyrs wat is uw Pinterest link? Ik weet zeker dat ik heb het hier ergens maar ik schuin vondst af het …

    • CrochetBlogger Antwoord

     @dlyrs oh, het lijkt erop dat ik niet al dat wist. Bedankt voor het delen! Ik heb gevolgd je bent nu een Raad van bestuur :)

 2. CrochetBlogger Antwoord

  Dankzij @TamaraKelly @icrochetinoh @LaneLynn @dlyrs @regina … I 'm heading om sommige van uw items nu pin als een dank u!

 3. http://pinterest.com/pin/138274651031139339/ Don’t be depressed, fuck het huishouden, gewoon haak! (Maak je niet druk, dat is niet wat ik schreef) ;P

 4. Fantastisch idee. Ik hoop dat je het niet erg, maar ik heb ook gemaakt een bord voor volkeren favoriete haak patronen zodat we haak aan de forfront krijgen kunnen.

   • CrochetBlogger Antwoord

    @carolmckayau niet zeker over de Raad van bestuur van @susand1408 zoveel Gemeenschap worden vastgehouden, maar ik ben deel van verschillende goede haak Gemeenschap planken met inbegrip van de haak-oholic, Mooi Pattterns haak en twee genaamd haak:

    – http://pinterest.com/hilariafina/Crochet-Holic-Community-pinboard/
    – http://pinterest.com/finecraftguild/Beautiful-Crochet-Patterns/
    – http://pinterest.com/pegasusqueen/crochet/
    – http://pinterest.com/momwithahook/Crochet/

    • @carolmckayau @CrochetBlogger @susand1408 ik heb het bezoeken van al deze sites vorenstaand waaronder naar susand1408 en een paar nieuwe haak items gespeld. Bedankt. Heb ik een plek in mijn e-mail die ik opslaan voor toekomstig gebruik, ook. Ik herinner me niet url-adressen zoals ik gewend, dus ik kan terug gaan en addertje onder het gras wat meer goodies haak in de toekomst, Dank je wel voor deze prachtige nieuwe sites die ik wist niets over. Pamela Westin

    • CrochetBlogger Antwoord

     @PWestin uitstekende! Trouwens, Ik ben begonnen met werken aan een hoed met behulp van uw patroon :)

    • @CrochetBlogger laat me weten als je problemen tegenkomt. Ik denk niet dat u zal, maar ik waardeer uw mening boven alle andere.

 5. Hey Kathryn..Grote uitdaging!
  Hier is mijn profielpagina…http://pinterest.com/tracyann3369/
  Hier is de link naar mijn haak publicaties bestuur waar je boekomslag vastgehouden http is://pinterest.com/tracyann3369/Crochet-Books-and-Publications/

 6. HandmadebyLilli Antwoord

  Hier is de PIN-code op mijn bord haak
  http://pinterest.com/pin/256071928784307437/

  En hier is mijn pinterest pagina
  http://pinterest.com/HandmadebyLilli/

 7. Pingback: Haak uitgezonderd mijn leven vrij op Kindle dit Weekend alleen — haak wellust

 8. SheilaZachariae Antwoord

  https://pinterest.com/handmadeknits/ on Pinterest was very happy to pin your book. IK, ook, gered zijn door handwerk, meer dan een keer in mijn leven! Veel geluk en gelukkig aansluiten!

  Beste,
  Sheila

 9. Oke shamless zelf-promotor :). Ik gespeld je boekomslag. http://pinterest.com/jdquilt/Craft-Inspiration/
  Hoe zit andere blogs u ook bevordering van. Uw uitgever sturen uw boek aan bloggers? Ik heb een suggestie….Pam MacKenzie http://blogs.mycentraljersey.com/institches/. Ik ben klaar voor VKL hier in NYC. Ook al is het Vogue Knittiing, Zij omhelzen dus haak. U wilt getoond wat liefde oostkust! Ik moet misschien ijzer op uw boek ontwerp tot een tee shirt en draag hem op de marktplaats verdieping!

  • CrochetBlogger Antwoord

   @janicedavey ik ben volledig zelf-gepubliceerd zodat alle marketingkosten dergelijks komen uit mijn eigen zak. Ik stuurde uit recensie-exemplaren in het begin aan een selecte groep van mensen en ben altijd op zoek naar meer suggesties over het krijgen van het boek die er. T-shirts zou werken :)

   • @CrochetBlogger lamp over mijn hoofd ahhh nu krijg ik het. Hoe zit een juridische garen bestorming (We kunnen niet zeggen bom hier in de NYC gebied) van sommige openbare schilderachtige plaats daar, door crocheters over de hele wereld die verzenden van stukken voor de weergave om het bewustzijn te brengen wat veroorzaken u beslissen best vertegenwoordigt uw schrijven/boek/passie – Haak, depressie, helende kunst, een liefdadigheid enz. krijg je de foto rechts. Internationale garen bombardementen dag is 11 juni. Als een voorbeeld, Newton, CT crafters overweegt een eerbetoon/gedenkteken voor de slachtoffers van Sandy Hook school shootings. http://pinterest.com/jdquilt/iybd-Ideas-for-Sandy-Hookers/ wat doe je denken? starten in een groep van rav?

    • CrochetBlogger Antwoord

     @janicedavey Yarnbombing om de bewustwording zou een geweldig idee. Ik hoop dat een nieuw boek uit dit najaar dus misschien dat kan ik iets in coördinatie met die. Zal hebben om na te denken over het.

     Één van beide manier, Thanks so much voor het delen van het Sandy Hook-project, als ik niet had gezien dat een nog. Zo krachtig.

 10. Mijn nieuwe jaar resolutie is om te leren haak. Als iemand met ME / CFS ik hoop dat het zal me helpen.
  Hier is mijn Pinterest pagina: http://pinterest.com/oldfashionedme/
  en hier is waar ik je boek gespeld: http://pinterest.com/oldfashionedme/Crochet-Ideas/

  • CrochetBlogger Antwoord

   @bluenovember geweldig New Year's Resolution! Er zijn vele grote middelen die er en we zijn blij dat u deel uitmaken van onze Gemeenschap. Bent u wellicht geïnteresseerd in mijn fractie Ravelry waar mensen praten over de haak en de gezondheid op één plaats: http://www.ravelry.com/ groepen/haak-opgeslagen-my-life

 11. Pinterest is een geweldige nieuwe manier om alle dingen haak publiceren.

  http://pinterest.com/pin/139541288426226454/

  http://pinterest.com/dars2/

 12. CharlieSaraNavarrete Antwoord

  Ik heb net gepost uw link op Facebook, pintrest, en uw boek op mijn Amazon aansteekt gedownload…hoop dat dit helpt bevorderen je spullen…Bedankt
  @Sara_left_hook_crochet op instagram
  Charlie Sara Navarrete op Facebook
  Sara Navarrete op pintrest

  • CrochetBlogger Antwoord

   @CharlieSaraNavarrete merci zozeer! Ik hoop echt dat u geniet van het boek. Geleid om te controleren uw pinterest nu!

 13. Ik heb het boek op mijn Kindle voor PC. Ik weet dat het zal een goed te lezen. Dank je wel voor het maken van het gratis voor een dag door Kindle!!!!

  • CrochetBlogger Antwoord

   @PWestin ik wist er was Kindle voor PC. Dat maakt me zo opgewonden. Ik ben een Mac meisje en dacht dat het alleen op Macs, maar het feit dat mensen het op PC's lezen kunnen is ook geweldig!!!!

 14. Oh, Ik gespeld het boek, ook. Wij crocheters moeten bij elkaar blijven. Ik weet dat er veel van ons die er. Ik weet niet over u, maar
  Ik ben ziek en moe van het kijken naar hoge hakken op Pinterest en veel zou veel liever kijken haak items haak of door anderen hebben al haakwerk. Oh, Ik ben vandaag de rebel!

  • CrochetBlogger Antwoord

   @PWestin merci. Ik denk dat er is een plek voor elke rente op Pinterest maar ik krijg triest dat er niet meer haak en boeken raken de “populaire pagina” en dat er zo veel zijn berichten er over dieet!

 15. Mijn bestuur is: http://pinterest.com/crochetaddictuk/my-top-favourite-Crochet-pattern/ – het is slechts net begonnen. Als iemand wil een uit te nodigen ze kunnen e-mail me de naam van hun pinterest en ik zal je toevoegen. E-mailen naar susand1408 op gmail dot com
  Kathryn – Net gedownload uw boek. Ik zal beginnen om te lezen het volgende week en adverteren zo veel mogelijk zodra ik het heb gelezen.

  • @LaneLynn liefde uw Blighty tighty(s) http://pinterest.com/PIN/282037995385243318/ :)

   • @carolmckayau ik ben een Brit in blighty en dacht ik om het even wat niet had gespeld en zag ze, zeer Vivienne Westwood ik dacht dat! Ik moet meer pin!!

    • CrochetBlogger Antwoord

     @LaneLynn @carolmckayau ze zijn super schattig! Huis van Holland (die deed de oma vierkante panty's vorig jaar) heeft enkele soortgelijke projecten aan deze degenen die u gespeld.

    • CrochetBlogger Antwoord

     @LaneLynn @carolmckayau ze hebben ook soortgelijke projecten in Amerikaanse en Aussie stijl

 16. Mijn pinterest is niet zeer vol, maar ik heb sommige van mijn cochet goodies op daar! Ik gespeld het boek :) http://pinterest.com/sydneylburke/

 17. Mitzi Trenzs Christian Antwoord

  Dit is wat ik gepost op mijn bord Pinterest “Design inspiratie” haak mijn leven gered. In gesprek met sommige crocheters op FB (Geheugen dekens) over dit boek toen ik de weggeven postte, het lijkt erop dat de haak de zaligheid voor velen van ons is geweest. Leuk om te zien dat een van ons schreef een boek over het. Yay! http://pinterest.com/krikket207/

 18. I’m always very happy to spread the word about the benefits of crocheting and other crafts. Have pinned to three of my boards.

Schrijf een reactie