Heb je een verlangen om te verkennen uw creativiteit, maar ook een angst voor noemt jezelf een “kunstenaar”? U wenst dat u meer creatief werden vervuld maar nalaten te nemen van de tijd voor jezelf gewoon maken? Zijn er emotionele kwesties blokkeren uw creatieve kant? Haak kan helpen! Dit eenvoudige en easy-to-learn vaartuig kan worden gebruikt op een unieke manier om in contact met je innerlijke artiest, verkennen en uitroeiing van uw diepste creatieve angsten en herstel van het evenwicht in je persoonlijke leven.

Houd rekening met het helpen van me met mijn enkel-gelanceerd crowdsourced campagne voor mijn volgende boekproject financiering, die omvat multimedia componenten zoals online klassen en gepersonaliseerde e-mail coaching. Hier zijn de details … of u kunt check it out op Indiegogo.

Over het Project

In mijn populaire boek Haak mijn leven gered Ik gedeelde informatie over de voordelen voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid van haak. Nu wil ik om het te nemen naar het volgende niveau door het helpen van mensen leren hoe om te genezen met haak, hun dagelijkse creativiteit verbeteren en verhogen van hun totale kwaliteit van het leven. Dit zal gebeuren via een nieuw boek van creativiteit oefeningen, alsmede de ontwikkeling van online klassen en creatieve e-mailsteun.

Meer Details

Haak te genezen met zijn drie kernproducten alle komen 2013:

 • Creativiteit oefeningen boek. Mijn volgende boek, gevolg van 10/1/2013 is een boek van creativiteit oefeningen voor crocheters. Het zal tonen hoe haak kan worden gebruikt om mindfulness, release artistieke angst, duwen naar het volgende niveau van creativiteit, vieren leven en meer. Vele onderwerpen van creativiteit zal worden onderzocht in dit boek dat daag u uit om het vinden van nieuwe manieren om jezelf ambacht Wellness.
 • 12 Week Online creativiteit klassen. Begin in de herfst ik zullen ook de lancering online creativiteit klassen. Deze zullen wekelijkse lessen met chat / video-onderdelen die gedetailleerde lessen en begeleiding bieden verkennen kern ideeën in de haak te helen boek.
 • One-on-one e-mailsteun voor haak creativiteit. I 'm going to nemen de lessen dat ik heb geleerd over het gebruik van haak om dieper in uw creatieve zelf. Ik zal uw persoonlijke creatieve haak gewapend met haken om u naar de volgende fase van uw persoonlijke groei te helpen.

Haak om te helen is een uitgebreid programma voor mensen die bewerken gebruiken willen om hun leven beter. Echter, elk van de drie delen zullen beschikbaar zijn op hun eigen zijn zodat u niet hoeft in te zetten voor het totale plan als u niet wilt.

Een zelf-gepubliceerd Project

Toen schreef ik mijn laatste boek, Haak mijn leven gered, Heb ik besloten dat het juiste ding om te doen was om zelf-te publiceren en ik zo blij was dat ik deed. Dit heeft veroorloofd mij voor het boek beschikbaar maken voor meer mensen in meer opmaak dan kan geweest zijn beschikbaar met een traditionele uitgever. Ik wil doorgaan zelf-publiceert omdat ik denk dat het helpt me het meest terug te geven aan mijn haak / creatieve gemeenschap. Echter, zelf-publiceert is duur en dat is waarom ik nodig financiering om te helpen krijgen haak te genezen van de grond.

Ik moet eerlijk over $10000 om volledig volledige dit project en ik zal het verkennen van verschillende bronnen voor die financiering maar ik vraag voor een bescheiden $2000 van deze campagne om dingen begonnen te krijgen. Hier is wat het geld zal worden gebruikt voor:

 • De tijd die nodig is om te voltooien Voltooi het boek en de lesplannen voor de online klassen. Ik heb voor zelfstandigen over 10 jaar en dit project doen betekent te laten vallen andere tijdrovende projecten die de rekeningen te betalen.
 • Fotograaf vergoedingen. Dit gaat om een foto-rijke, creatief inspirerende boek en dat vereist een professionele fotograaf.
 • Publiceren vergoedingen. Self-Publishing middelen blussen van wat geld aan de voorkant om exemplaren van het boek klaar (plus het vooraf publiceren editor vergoedingen, enz.)
 • Web / Tech vergoedingen. Ik ben vrij web-savvy, maar ik kan het niet allemaal op dat mijn eigen dus een aantal van de tech/website details worden overhandigd aan mijn awesome tech consultant die verdient te worden betaald voor zijn werk!
 • Onderwijs voor het onderwijs online klassen. Ik moet ofwel huren van een videograaf of neem klassen die helpen me ervoor te zorgen zullen dat ik van de hoogste kwaliteit online klassen leveren kan. Één van beide manier, een vergoeding is betrokken.

Wat je krijgt

Ik zou niet vragen mensen ter ondersteuning van dit project, als ik kon niet geef ze iets in ruil. De mensen die helpen bij de financiering van deze campagne zal worden de eerste om de producten die worden geproduceerd met inbegrip van digitale en gedrukte exemplaren van het boek, inschrijving in de online klassen, persoonlijke e-mailsteun en meer. Plus u kan krijgen reclame voor je eigen spullen via mijn populaire website. Grote donoren kunnen zelfs krijgen een week van one-on-one creativiteit lessen met mij! Of u kunt genereus en anderen cadeau met dit programma. Zie dat de donor extraatjes voor dit project om de specifieke details te krijgen.

De Impact

Ik geleerd van het antwoord dat ik kreeg aan haak opgeslagen mijn leven dat mensen zijn hongerig om te leren hoe gebruik crafting om te helen op manieren zowel kleine als grote. De lessen die ik heb geleerd van deze mensen zijn zo ontroerend, Als ze verhalen met deelt hoe haak heeft geholpen hen door depressie, verdriet, chronische pijn, ernstige psychische ziekte, leeftijdsgebonden geheugenverlies en meer.

Het grote ding over haak is dat het een betaalbare, draagbare, gemakkelijk ambacht dat bijna iedereen kan leren. Ondersteuning van dit project betekent dat u zijn steunen:

 • Een traditionele ambacht
 • Zelf-verbetering door middel van hands-on activiteiten
 • Creatieve groei voor mensen van alle inkomensgroepen
 • Een indie auteur en vrouwelijke ondernemer (dat is me!)

Een doel van Hook to Heal is dat het uiteindelijk zal hebben een non-profit component aanbieden klassen en steun aan mensen in nood met inbegrip van foster jeugd tieners en mensen in de geestelijke gezondheidszorg. Ik hoop dat dit aspect in vroeg starten 2014.

Andere manieren waarop die u kunt helpen

Deze campagne accepteert donaties zo klein als $1 en alle beetjes helpen. Als zelfs dat is te veel nu, Ik begrijp totaal. Sommige mensen niet kunnen gewoon bijdragen contant geld, maar dat betekent niet dat ze kan het niet helpen. Hier is hoe:

 • Verspreid het woord over deze campagne. Gebruik Indiegogo delen hulpmiddelen en het is gemakkelijk! Blog over het, deel het op sociale media , verspreid door woord van mond
 • Vraag iemand die je kent om te sponsoren uw bijdrage. Je weet nooit wie wil kan u helpen verbeteren van uw creatieve leven.
 • Bezoek haak opgeslagen mijn leven om te leren meer over de voordelen voor de gezondheid van crafting.

Dank u wel voor uw vriendelijke ondersteuning!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

10 Opmerkingen

 1. Congrats! Gedeeld op mijn FB pagina – je gevonden via een koppeling op etsy op een blog die geïnterviewd je … Noel de Vintage Books

 2. Liza van Gabli Antwoord

  Bedankt voor het stoppen door mijn blog! Ik ben van een storm aan veel van de mensen die ik werk met praten over uw boek. We begonnen een groep kleine haak op het werk en ik kan niet zeggen genoeg hoe geweldig het is om te genezen door het delen van, door middel van openstelling en doet het via haak!

  • CrochetBlogger Antwoord

   @Liza van Gabli Thanks so much voor het delen van die met mij. Ik hou hoorzitting dat mensen haak genezing werk in actie als deze maken!!!

 3. Ik schonk $25. Ik zou meer hebben geschonken, maar ik ben vastgebonden voor geld op dit moment. Ik ben uber-enthousiast voor uw nieuwe boek te komen!

 4. Pingback: Haak gebaseerde creativiteit Coaching via E-mail — haak wellust

 5. Pingback: Nieuwe lage prijs voor haak uitgezonderd mijn leven op aansteekt — haak wellust

 6. Pingback: Haak Blog Roundup: Januari in Review — haak wellust

 7. Pingback: Nieuw van Kathryn Vercillo: Haak om te genezen | Een van een vriendelijkheid

Schrijf een reactie