Ik houd van wanneer de lezers van wellust haak hun werk met mij delen. Het biedt mij de gelegenheid om te zien haak werk ik kan niet anders te hebben gespot en dat werk te delen met mijn andere lezers. Ik was blij te horen onlangs van Pamela Westin die niet alleen gedeeld enkele van haar grote haak werk maar ook een gratis haak patroon met u deelt! Aan het einde van de post zal ik ook delen links naar enkele andere gratis gehaakte hoed patronen voor peuters.

De haak-Bunny

Bailey's haak Bunny

Voordat we naar de gehaakte muts en haar patroon, Ik wilde delen met u de haak bunny die Pamela als haar gebruikt FB avatar. Pamela heeft een grote grand-dochter genaamd Bailey dat ze houdt van items voor haak. Ze haakwerk een grote Konijntje voor Bailey's eerste verjaardag. De bunny was een patroon dat ze had gezien op Pinterest – de Blauwe Bunny haak patroon van FaveCrafts en een beetje aangepast. Ze veranderde het kleurenschema van blauw naar geel met roze details voor Bailey's bunny. Bailey noemt haar “unny”. Ze veranderde ook de ogen van de veiligheid in het FaveCrafts-patroon voor de twee grote knop ogen aan Bailey's grote blauwe ogen.

Bailey's gehaakte muts

Gehaakte hoed van de peuter

Pamela ook haakwerk een Christmas stocking hoed voor Bailey onlangs. Zij deelde: “Na Haakvideo voor 43 jaar en is niet vinden van een patroon voor een 18 maand oud, Ik dacht dat “oude gal, Schrijf gewoon een!” Dus dat is wat ze deed, en hier zijn de resultaten:

Gehaakte hoed patroon

Pamela heeft royaal gekozen het patroon gratis haak met ons te delen. Hier is het. Ik moet opmerken dat ik heb niet het patroon getest nog mezelf, maar ik ben van plan om dit te doen binnen de komende weken dus ik zal het delen van de hoed ik maken met u dan! UPDATE: Ik heb het patroon nu getest en er waren enkele eigenaardigheden. Ik heb een bericht tonen de hypothesen te maken dit patroon werken geschreven en die post krijgt u de beste gratis gehaakte hoed patroon. Vind het hier.

Materialen:

Medium #4 witte garen of elke gewenste kleur
H Hook

Gratis gehaakte hoed patroon, voor 18 - maand oud

Beginnen met een magische cirkel, dus u kunt trek strak na rij twee. Chain 4 joins met HV.

Rij 1: maken 12 HDC bij tweede keten van haak. (12)

Rij 2: 2 HDC in elk van 12 HDC in rij aangebrachte 1 (24)

Rij 3: 1 HDC in elk (24)

Rij 4: 2 HDC in elk (48)

Rij 5: 1 HDC in elk (48)

Rij 6: 2 HDC in elk (96)

Rij 7: 1 DC in elke hdc (96 DC)

Rij 8: 1 SC in elke dc (96 SC)

Rij 9: 1 SC in elke sc

Rij 10: DC 2tog elke 10 steken (87)

Rij 11: Herhaal nld 10 (79)

Rijen 13, 14, 15 DC in elke steek

Rij 17: SC in fp

Rij 18: SC in bp

Rij 19: HV helemaal rond, afmaken, weven in uiteinden.

Pamela’s Note: don’t worry if rows 10 en 11 are off by 1, it won’t hurt the hat.

Other Free Toddler Crochet Hat Patterns

It’s so great that Pamela has shared this free crochet hat pattern for us. Echter, I should point out that there are other crochet hat patterns for 18-month olds / toddlers even though Pamela found it tough to find them. If you’re looking for additional options I’d check out:

toddler crochet hat pattern

Alli Crafts offers lots of free crochet hat patterns for babies and kids including toddler crochet hats. Dit is de deeply textured hat.

Gehaakte hoed van de peuter

Dit is Linda Permann zusje hoed, een gratis Craftsy haak patroon. Foto krediet: Brandy Fortune.

Haak cloche hoed

Veel gehaakte hoed patronen zijn geschreven voor meerdere leeftijden van baby 's. Dit is Baby's eerste Cloche Hat door @crochetkitten en is geschreven voor mewborn door middel van 2 jaar.

Gehaakte hoed van de aap

Er zijn een heleboel haak dierlijke hoeden voor peuters, Als dit Gehaakte hoed van de aap dat is een gratis patroon aangeboden van gemakkelijk maakt Me gelukkig.

Hebt u een favoriete gehaakte hoed patroon voor een 18-maand-oude meisje?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. Pingback: Veronderstellingen die bij het lezen van een haak patroon — haak wellust

Schrijf een reactie