Zelfs als een Gehaakte oma-vierkanten is het enige ding dat u kunt haak zijn er tonnen van de dingen die je met dat één item doen kunt. Deze post heeft twintig voorbeelden maar eerst laten we praten een beetje over wat mensen over grannies denken.

Haak vragen van de dag

Dit jaar heb ik de dagelijkse haak vraag van de dag dat ik deed sporadisch via sociale netwerken vorig jaar hervat. Ik ben meer georganiseerd over het dit jaar, Hoewel, dus elke dag zult u kunnen vinden de vraag (en beantwoorden als u wenst) via meerdere kanalen, waaronder Facebook, G en Twitter. De eenvoudigste manier om gelijke tred houden met de dagelijkse vragen is waarschijnlijk te volgen en controleren de Vraag van de dag van bestuur haak dat ik het opzetten van. Ik zeg dit omdat een van de recente vragen mogen mensen om hun gedachten op oma-vierkanten te delen en mensen zeker had wat adviezen!

Wat mensen denken over Granny pleinen?

Alles wat ik vroeg was “Wat is uw mening over oma pleinen?” De antwoorden waren gevarieerd natuurlijk. Een heleboel mensen gezegd dat zij graag oma-vierkanten. Een paar zei dat ze liefhebben. Een paar zei dat ze hen haten. Velen zeiden dat ze hun tanden op oma-vierkanten knippen en dus voel je dat ze hun plaats hebben of dat ze nostalgische voor hen daardoor zijn.

Hier waren enkele van de meest kleurrijke antwoorden van mensen gedeeld:

 • Irene Lundgaard zegt: “Ik hou van oma-vierkanten, ze zijn toegankelijk, herkenbaar en kan geweldig leuk om te maken, met name pret wanneer uitgebreid op het originele thema!”
 • Danielle Branch zegt: “Ik knippen mijn haak tanden op oma-vierkanten; Ik heb genoeg gedaan om te maken het naar de maan en terug! Ik heb onlangs ontdekt dat mijn probleem met oma vierkantjes eigenlijk de verschillende kleur combo is. Een Gehaakte oma-vierkanten met twee of drie verschillende kleuren is op het meest ok!”
 • Vrij kleine zelfgemaakte dingen zegt: “Ik hou van een Gehaakte oma-vierkanten, vooral wanneer ik niet voel me te concentreren op een patroon.”
 • Dana Bincer zegt: “Zeker hebben gemengde gevoelens. In het algemeen…het zij worden gemaakt als een stash-buster…Ik ben niet blij met hen. Maar als ze worden gebruikt in een groot project met mooie kleurselectie…Ik vind mezelf duizeling!”
 • Gina Stroh zegt: “Ze maakt me bang – lol. Het is de toetreding tot die ik ben hysterisch over.” Ik hoor je Gina; Ik haat toetreding tot. Julie A. Rogers het zelfde ding zei, dat ze houdt van Haakvideo hen maar houdt niet van hen samen naaien. Een goede bron om te controleren is Attic 24 Toetreden als je pleinen Tutorial gaat dus ten minste je bent niet toetreden tot een stelletje pleinen ineens aan het einde van een project.
 • Julie E. Pheifer zegt: “Ugh. ongeacht het kleurenpalet, voor mij, ze geven haak een slechte naam.” En Roze peper overeengekomen zeggen: “IMHO, oma pleinen en Afghanen zijn dat de redenen waarom mensen ineenkrimpen wanneer ik hen vertel dat ik haak.”

20 Dingen die je met een Gehaakte oma-vierkanten doen kunt

1. Grote Gehaakte oma-vierkanten deken

oma vierkante haak

Het meest voorkomende item die mensen genoemd was maken met de Gehaakte oma-vierkanten een deken gemaakt van meerdere vierkantjes. Echter, zoals ik hierboven vermeld, Ik ben niet een fan van toetreding tot een veel van de kwadraten zodat verkies ik te maken grote Gehaakte oma-vierkanten dekens. Meestal ik haak een groot vierkant en vervolgens rijen toevoegen aan de boven- en onderkant te maken een rechthoekige deken van de juiste grootte.

2. Gehaakte oma-vierkanten tapijten

oma vierkante haak deken

Ik eerder haakwerk vier grote oma-vierkanten die ik was gebruikt voor tapijten in mijn hal. Gewoon haak ze naar de juiste grootte en voeg vervolgens een neen-slip back-ups maken voor hen.

3. Gehaakte oma-vierkanten Ottomaanse zachte

Haak Ottomaanse

Dit patroon is in Sarah Londense Gehaakte oma-vierkanten liefde Haak boek.

4. Granny pleinen sjaal

Gehaakte sjaal mode

Ik had een bos van double-stranded oma-vierkanten en besloot om te zetten hen in een oma vierkante sjaal.

5. Gehaakte oma-vierkanten Coasters

haken mok tapijt

Één oma pleinen maken grote achtbanen! Maak sets van hen en geven hen als geschenken met wijn glazen of mokken. Twee samen en je hebt een Mok deken zoals dit één die ik heb gemaakt.

6. Gehaakte oma-vierkanten Wrap

Haak mode

Zet twee Gehaakte oma-vierkanten rug aan rug. Ze samen met enkele haak … of sommige rijen van haak tussen de twee stukken te maken een rechthoek toevoegen. Je hebt een oma wrap!

7. Granny pleinen Cowl

Haak

Dezelfde techniek gebruikt te maken van de oma wikkel kun ook een cowl; alleen kleiner maken.

8. Gehaakte oma-vierkanten kruk Cover

oma vierkante krukken

Ik heb een heleboel mensen maken Gehaakte oma-vierkanten covers voor krukken laatste tijd, met inbegrip van vintage krukken en IKEA krukken. Mijn Rose Valley heeft een Haak tutorial voor degene hierboven.

9. Stoelhoes

Gehaakte oma-vierkanten

Kunt u een Gehaakte oma-vierkanten een seat cover voor een stoel, zolang je er de juiste grootte. U kunt lint banden gebruiken om ervoor te zorgen dat de Stoelhoes de stoel niet glijden.

10.. Rearview spiegel charme

oma-vierkanten

Een kleine oma vierkante van uw rearview spiegel om te vieren uw liefde voor de haak hangen (ervan uitgaande dat u levend in een staat waar het je toegestaan om dingen opknoping van de achteruitkijkspiegel!)

11. Gehaakte oma-vierkanten kussens

oma vierkante kussens

Ik haak een grote Gehaakte oma-vierkanten, dan Vouw de hoeken in zichzelf en naad hen sluiten rond een kussen.

12. Haak enveloppen of geschenk zakken

Haak

Ik gebruik te maken van kussens hetzelfde proces kan worden gemaakt zonder vulling maken een oma vierkante envelop of geschenk tas.

13. Doggie trui

huisdier haak

De Haak hond trui Ik heb gemaakt voor Betty, een Lion merk gratis haak patroon, is eigenlijk slechts twee grote oma-vierkanten.

14. Gehaakte oma-vierkanten stoffen

Gehaakte tas

De Gehaakte oma-vierkanten kan worden gebruikt als een stoffen op een ander item / project. Hier is het decor op een enkele haak tas die ik heb gemaakt.

15. Haak Wandklok

oma vierkante klok

Deze oma vierkante muurklok is één van vele haak klokken door crocheTime. Zie 20 sensationele haak klokken hier.

16. Gehaakte oma-vierkanten handschoenen

oma-square-handschoenen

Ik denk dat deze oma vierkante handschoenen verrassend schattig zijn. Ze zijn een patroon in het boek Haak in een handomdraai door Melody Griffiths.

17. Gehaakte oma-vierkanten vaatdoek

Een element dat natuurlijk vierkante is geweldig voor een oma vierkante patroon!

18. Gehaakte oma-vierkanten portemonnee

oma square purse

Twee oma pleinen en een riem maken een oma tote of een beurs. Dit is een gratis haak patroon van Jo-Ann. Er is een ander gratis patroon op Ravelry laten zien een kortere riem.

19. Gehaakte oma-vierkanten Shirt

oma vierkante shirt

Gratie mijn Chaos heeft een gratis haak patroon voor dit schattige oma vierkant top.

20. Gehaakte oma-vierkanten kunst

zwart, witte en rode grote oma vierkante

Ik ben een grote fan van draaien elke haak die u aanbrengt in opknoping kunst op doek, frame art of vloerkunst. Dit was het begin van een van mijn Haak kunstprojecten. Maar zelfs alleen maar een enkele oma vierkante ingelijst op een interessante papier achtergrond kan een groot stuk van de kunst voor de crocheter huis!

Andere artikelen van de Gehaakte oma-vierkanten van belang

Dus, Ik zal opnieuw vragen voor degenen die nog niet hebt beantwoord of mensen die willen ingaan op hun vorige gedachten, Wat denkt u van de Gehaakte oma-vierkanten?

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

11 Opmerkingen

 1. Great post en wat prachtige projecten die je hebt gevonden om hen voor te gebruiken! Bedankt voor me te citeren! Gewaardeerd!

 2. Dat oma vierkante shirt (#20) is mijn favoriet! Groot artikel! Bedankt voor het delen van deze ideeën. Zal zeker op mijn oma vierkant bord pin.

 3. Hoop dat ik ben niet dubbele posten. Wilde zeggen dat mijn favoriet is #19, de oma vierkante shirt. Groot artikel! Zal zeker op mijn oma vierkant bord pin.

 4. undergroundcrafter Antwoord

  Ik hou van motieven en grannies zijn enkele van mijn favorieten. Ik denk dat de combinatie van kleur, garen gewicht, en patroon kan het verschil tussen maken “egads” en “Wow, dat is mooi!”

 5. Pingback: Iedereen houdt van haak! — Haak wellust

 6. Pingback: Video: Gehaakte oma-vierkanten in actie — haak wellust

 7. Pingback: 10 Pretty Nieuwe patronen voor Crochet Blocks en Squares |

 8. Pingback: Oma-vierkanten - naadloze Sea

 9. Pingback: Alles wat je ooit wilde weten over Crochet Granny Squares |

Schrijf een reactie