Ik leerde over Yokoo wanneer haar Chunky gehaakte ketting kettingen werden gekenmerkt op ontwerp melk. Nu hebben haar Etsy winkels gecontroleerd, videowerk en meer heb ik soort van gedaald in liefde met wat ze doet.

Over Yokoo Gibran

Meestal is dit waar ik een heleboel dingen schrijven over de kunstenaar, maar in dit geval ik denk dat een video door Yokoo zelf is de beste introductie:

Deze video werd gekenmerkt op de Etsy blog waar ik leerde dat de Atlanta-based kunstenaar ongeveer vijftien uur dagelijks haakpennen, runnen van een bedrijf solopreneur uit binnen- en dat ze echt houdt van het gehele proces van start tot finish haak. Enkele van de mooie dingen ze in de video hierboven zegt dat ik hou van omvatten:

  • “Het is belangrijk voor mensen om te maken hun eigen werelden.”
  • “Wanneer het idee raakt u dat u in controle van uw leven bent is het bijna als het openen van een venster in een verstopte kamer.”
  • “Ik handgemaakte 1582 hoeden en sjaals met mijn eigen twee handen. Dat is zo'n prachtig ding.”
  • “Er is niet een beter gevoel in de wereld dan kunnend worden goed in wat je doet.”
  • “Ik hou van hardcore.”
  • “U bent hier plaatst als u wilt maken.”
In het algemeen hou ik van haar Androgynie, gebruik van oversized accessoires, unieke stijl de sluwe gevoel voor humor in haar stukken. Ik hou ook van dat ze slaagt er in om een zes figuur inkomen haak off van haar Etsy werk.

Yokoo gehaakte ketting sjaals

Yokoo maakt deze cool keten link sjaals. Ik hou van de stevige groten die kreeg ontwerp melk aandacht maar ik ook graag de kleine juwelen stukken:

Andere Yokoo haak sjaals

Naast haar gehaakte ketting sjaals, enkele van de andere haak sjaals en rookkanalen die ze maakt omvatten:

Yokoo haak hoofddeksels

Yokoo verkoopt ook haak hoeden en hoofdbanden in haar Etsy winkel. Mijn faves omvatten:

Andere Yokoo kunst

Yokoo verkoopt haar werk van de haak in de belangrijkste Yokoo Etsy winkel. Ze heeft ook een andere Etsy winkel genaamd xMOTHERx voor haar hand genaaid items die van kragen tot jumpers variëren. Ik hou van het gevoel van stijl hier en ook liefde die het paar niet-haak items n de belangrijkste Yokoo Etsy winkel zoals deze houten ketting die Yokoo droeg opgenomen toen ze werd gekenmerkt in buste Magazine:

Yokoo deelt ook verschillende illustraties op Flickr.

Andere vergelijkbare haak artiesten

Werk van de keten van de haak van de Yokoo herinnerde onmiddellijk me aan Abinocoe

Ik werd ook herinnerd aan de oversized haak sjaals die ik featured in mijn roundup van een aantal 100 Unieke haak sjaals, met inbegrip van dit uit Fibrehood

En ik ben herinnerd aan de oversized haak sjaals door Marc Jacobs

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

6 Opmerkingen

  1. Pingback: 2012 in haak: Haak kunst en kunstenaars — haak wellust

  2. Pingback: 100 Unieke haak sjaals — Haak wellust

  3. Pingback: Yokoo Gibraan |

  4. Pingback: Geek Chic: Hot stijl in glazen en haaknld — haak wellust

Schrijf een reactie