BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

In een van mijn recente link liefde razzia die ik een post van deelde CraftGossip in welke blogger vraagt JD over de voors en tegens van het gebruik van eReaders als een crocheter. Ik gebruik geen Kindle of iets dergelijks, maar ik soms gewoon haak patronen online lezen … steeds vaker, Hoewel, Ik heb de neiging om af te drukken op de patronen en er zijn pros en cons. aan die. Ik dacht dat ik zou delen enkele tips over het onderwerp vandaag.

Pr0s- en -cons. van afdrukken haak patronen

Ik niet haak patronen volgen naar de brief dat alles vaak maar soms ik gebruik de patronen als inspiratie of als een gids te krijgen steek nummers correct wanneer ik ben het maken van iets. En met zo veel grote betaalde en gratis haak patronen daar ik zeker ze gebruiken soms. Wanneer kan ik ze gebruiken?, het is vrij normaal dat ik hen zal uitprinten.

De voordelen van afdrukken haak patronen opnemen:

 • Het patroon is vervolgens gemakkelijk draagbaar. Ik kan het lezen terwijl Haakvideo in bed, Neem het met me haak in een huis waar ik petsitting ben of reizen met het patroon. Een paar stukken van papier kunnen gaan met je zowat overal overwegende dat sommige van de meer geavanceerde technologie is niet zo handig.
 • Ik kan gemakkelijk maken merken op het patroon. Ik kan notities bij mezelf maken over waar ik op in het patroon ben, wat ik heb veranderd zoals ik het heb aangepast, enz. Ik ben mij ervan bewust dat er zijn manieren om dit te doen in een aantal van de eReaders, maar ik vind het vooral eenvoudig om te doen het gewoon op een stuk papier. Men zaak die mij zoals is dat ik twee of drie exemplaren ter gelegenheid van verschillende wijzigingen voor verschillende aanpassingen die ik heb geprobeerd kunt uitprinten.
 • Je kunt de tekst zo groot of klein maken als u wilt. Als u nodig hebt een groot lettertype om te lezen het patroon gemakkelijker kunt dan u dat doen voor jezelf. Ik moet er rekening mee dat u op mobiele apparaten zo goed inzoomen kunt, Hoewel.
Enkele van de nadelen die ik gevonden heb om afdrukken van haak patronen in tegenstelling tot alleen het lezen van hen op mijn computer zijn:
 • De kosten van computer inkt / toner, alsmede papier. Plus er is het milieu afval te overwegen van dit aspect van het afdrukken van de haak patronen. De Inkt industrie Blog heeft een grote infographic weergegeven: de levenscyclus van een tonercartridge dat kan geven sommige perspectief op dit.
 • Soms vergeet ik waar het patroon oorspronkelijk vandaan. Als ik wil om het te vinden weer online of krijgen meer details dan ik nodig om te doen wat zoeken. Het is meestal niet te moeilijk om erachter te komen, maar soms is het een ergernis.
 • Meerdere pagina's afdrukken krijgen soms ongeorganiseerd. Ik heb gekend om te verliezen van pagina's en meng ze omhoog in het verleden, mezelf veroorzaken ernstige frustratie in proberen te volgen van een haak patroon!
 • Lezing uitgeprint haak patronen vermindert computer vermoeide ogen. Ik ben op mijn computer voor een groot percentage van elke dag. Als ik ben Haakvideo wil ik niet mijn ogen gericht op een scherm van welke aard.
 • Sommige mensen gebruiken afdrukken auteursrechtelijk beschermde haak patronen met anderen delen. Als een ontwerper vraagt u om te betalen voor een haak patroon dan moet dat respecteren en niet delen met anderen die niet betaald voor het!
 • “Ik kan draai en draai het patroon elke gewenste aan hoe ik heb mijn stuk werken.” Ik had niet gedacht van deze, maar het werd genoemd door een commenter op de post van CraftGossip en it's so true … u kunt een betere visuele krijgen als u de manier waarop u een patroon zien en dat is moeilijk op mobiele apparaten die automatisch zich heroriënteren toen kan manipuleren!

Tips voor het afdrukken van de haak patronen

Als u iemand die graag uitprinten haak patronen maar wil verlagen de negatieven van doen, Ik heb een paar tips. Laten we beginnen met tips die zal u helpen verminderen de verspilling van computer inkt / Toner, alsmede papier:

 • Print alleen de pagina's die u daadwerkelijk gaat gebruiken. Vaak heeft de eerste of laatste bladzijde duidelijk overbodige informatie die u niet hoeft af te drukken. Kijk goed voordat u de pagina's af te drukken.
 • Beperken van het aantal foto's dat u uitprinten. U kunt één of twee om te onthouden wat het patroon is maar als het patroon veel foto's daarin heeft kan u wilt selecteren niet aan alle van hen om te redden computer inkt, alsmede papier afdrukken.
 • Afdrukken bij een lagere resolutie. U hoeft niet super hoge kwaliteit om te lezen de meeste gedrukte haak patronen dus ga je gang en de resolutie verlagen. De bovengenoemde infographic van de inkt industrie Blog zegt dat verlaging van de standaard resolutie van 1200 dpi tot 600 dpi kan verhogen de levensduur van een inktcartridge door 15% en geven je ook 10% meer inkt uit de cartridge.
 • Inktcartridges in plaats van gooien ze uit en kopen gloednieuwe bijvullen. Dit is een geweldige manier om geld te besparen en de aarde te redden.
 • Papierbesparende technieken gebruiken bij het afdrukken van haak patronen. U kunt op beide zijden van het papier afdrukken of afdrukken op gerecycleerd papier, bijvoorbeeld.
Hier volgen enkele extra tips die u kan nuttig zijn bij het afdrukken van de haak patronen:
 • Zorg ervoor dat u onmiddellijk de bron van het patroon op het papier schrijft als het niet duidelijk is dus dat als je wilt om het te vinden u opnieuw zult kunnen doen.
 • Slimme tech tips om te gebruiken verminderen van vermoeide ogen als lezing haak patronen op computers of mobiele apparaten.
 • Nummer van de pagina's van de afdruk. U kunt ook, nietje of paperclip ze samen om niet te vermengen de paginavolgorde.

Alternatieven voor afdrukken haak patronen

De meest voorkomende alternatieven voor het afdrukken van een haak patroon zijn:

 • Lees de haak patroon online. Dit is het alternatief dat ik soms gebruik. Bijvoorbeeld, Ik bezoek een blog die een gratis haak patroon biedt en ik zal gewoon haak rechtstreeks uit het lezen van het patroon er. Dit werkt alleen als ik toegang tot een computer met internettoegang voor de duur van het patroon Haakvideo.
 • Downloaden van de haak patroon om te lezen op mijn laptop. Dit kan ik toegang krijgen tot de haak patroon van mijn draagbare computer, ongeacht of of niet ik heb een Internet-verbinding. Ik download Ravelry patronen en gebruik ze op deze manier soms. Ik doe dit vaak als ik alleen wilt gebruiken van een klein gedeelte van het patroon en niet het gevoel dat ik nodig om af te drukken op het hele ding (bijvoorbeeld, Als ik gewoon wilt de instructies voor een specifieke steek herhalen).
 • Downloaden van de haak patroon naar een mobiel apparaat. De Kindle, Nook, iPad, mobiele telefoons, enz. zijn alle opties voor het lezen van de haak patronen. Dit is ook een manier om volledige haak boeken aangeboden in ebook versie te kopen, evenals, Natuurlijk. Hoewel ik niet heb een Kindle mezelf, Ik maakte mijn eigen boek (Haak mijn leven gered) beschikbaar om lezers te ontsteken, omdat ik weet dat dit zo'n een populaire keuze met mensen vandaag is. Veel van de mensen die commentaar op JD's post op CraftGossip werden liefdevolle hun verschillende mobiele apparaten voor het lezen van de haak patronen, boeken en tijdschriften (Hoewel zij opmerking die opmaak is soms af).
 • Koop het boek. Haak boeken en haak tijdschriften zijn nog steeds een geweldige manier om een heleboel patronen op één plaats. Ze hebben hun voor- en nadelen alsmede, Natuurlijk, maar zeker moet worden beschouwd als een optie om haak patronen.

Zijn er opties die ik ben hier met uitzicht op? Ze delen in de reacties hieronder!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

9 Opmerkingen

 1. Ik graag gratis patronen aanbieden naar Word kopiëren & opnieuw formatteren van een pagina met twee-kolom. Ik kopieer de url naar de bovenkant van het patroon & de naam van de blog of ontwerper. Wijzigen, foto's verwijderen & hyperlinks verwijderen helpt ruimte besparen. Het is gemakkelijk om extra spaties verwijderen of toevoegen sommige voor de duidelijkheid & een 14 lettertype maakt voor een betere leesbaarheid. Meeste patronen kunnen worden beperkt tot 1 of 2 pagina 's. Deze bestanden volgens het type patroon in de haak of Knit categorie.

  • Ik doe de dezelfde Karen @KarenBower… Ik ook kopiëren zodat ik harde kopie in put patronen in plastic hoes in een map in relevante mappen hebt… Petten/mutsen, sjaals enz… dan neem ik gewoon de plastic hoes met patroon die ik wil uit… eenvoudig te houden in mijn tas OHW…

 2. InkTechnologies Antwoord

  Thanks so much voor de vermelding van onze infographic Kathryn! Hoop dat die we krijgen om te praten met u snel weer! Grote post!

  Inkt technologieën

 3. Ik heb gedaan wat KarenBower suggereert boven. Ik heb ook veel gebruik van de scanner. Ik kan een pagina scannen en knippen en plakken van secties die ik wil, met inbegrip van een afbeelding in een word processor of pagina ontwerp program als uitgever en het aantal pagina's vergroten of verkleinen diagrammen enz. Ik ook een koppeling plakken of schrijven van de bron van de patroon en paginanummers onmiddellijk, met inbegrip van het totale aantal pagina's, zodat dat als ik pagina verliezen 4 van 4 Ik zal realiseren wanneer ik aan pagina 3 van 4 en er is niet meer!
  Zoals hierboven BethelCallin, Ik graag bestand afgedrukte pagina's in kunststof mouwen en vervolgens mappen volgens type van project. De kunststof mouwen zijn handig voor het bijhouden van stalen op dossier of zelfs resten van het garen, dus ik heb een monster te herinneren wat ik gebruikt of houden genoeg overblijfselen klaar voor het geval het project moet in de toekomst herstellen.
  Één nadeel van afgedrukte patronen is dat niet alle printerinkt waterdicht is. Als uw patroon natte krijgt, de inkt wordt uitgevoerd.
  Tot slot, Ik ben het eens met u over het kopen van het boek. Het is meestal veel goedkoper om te kopen van een boek van patronen dan te kopen elk patroon individueel. Een bonus van het hebben van het boek is de extra informatie die het zoals tips bevatten kan, Tips, advies over nieuwe technieken. Het is een stuk sneller gaan naar de plank en oprapen om te verwijzen naar het dan om te gaan naar de schrijftafel, schoen opwaarts naar de computer, wacht tot het laarzen, dan krijg aan het on line bestand….in de tijd die het duurt om de computer er, Ik kan verwijzen naar het boek en terug opnieuw worden haak!

 4. Grote ideeën. Wanneer afdrukken patronen van een blog, Ik gebruik vaak van Print Friendly of Printliminator, gratis bookmarklets waarmee wil verwijderen overtollige foto's of informatie die ik niet nodig om te verwijzen naar.

 5. Ik download een kopie naar mijn computer. Ik kan hen gunstig bestand. Wanneer ik ga om het te maken, Ik kopieer het patroon naar een e-mail dan mijn telefoon of iPad gebruiken om te lezen het patroon wanneer out.

Schrijf een reactie