Drie van de haak-artiesten die ik hier heb geprofileerd op de blog in het verleden hebben elk onlangs aangekondigd hun eigen spannend nieuws.

Kate Jenkins van Cardigan

Proficiat aan Haak artiest Kate Jenkins Wie heeft een Toon openen in New York morgen.

Zegt ze op haar blog:

“Volgende week ziet de opening van mijn eerste solo in New York weergeven De Rebecca Hossack Gallery 262 Mott Street, NYC. Ik heb voor deze tentoonstelling genomen inspiratie uit verschillende Amerikaanse eetgelegenheden in New York en gemaakt van mijn eigen versie haakwerk in lamsvacht met veel van komische raakt aan veel van de stukken.”

Dit New York haak kunst Exposeren opent op 5 December en loopt voor bijna een volledige maand.

Helle Jorgensen (Kippenvel)

Proficiat aan Haak kunstenaar rillingen die ook heeft een show deze maand op de Tweed rivier Art Gallery.

Van de gallery-website:

“De entropie-collectie: Helle Jorgensen de definitie van entropie, in eenvoudige termen, is de meting van wanorde in een gesloten maar veranderen van systeem. Hoewel het concept is ontstaan in de thermodynamica, in dag tot dag leven manifesteert het in de staat van chaos wanneer inspanning is niet gedaan om te houden van dingen in orde. Voordat hij een kunstenaar, Jorgensen opgeleid in de biologie en werkte in wetenschappelijk onderzoek, observeren van de buitengewone structurele schoonheid van de natuurlijke wereld. Elk van haar kunstwerken is een experiment in vorm en textuur; produceren met fouten en de variaties in het proces van maken onverwachte permutaties. Haar medium is overwegend afgedankte materialen en haar methode is haak. Jorgensen zegt, "Mijn wetenschappelijke achtergrond; de collectie en beperkingen van gevonden materialen; het sculpturale potentieel van een traditionele ambachtelijke techniek hebt ingesteld “spelregels”. Door middel van de “spelregels” Ik heb plezier en geluk in het omzetten van afval in verzamelingen van objecten, het overwegen waard. Ik hoop dat ik is gebleken dat de volgorde die kan worden gemaakt van afval en detritus."

De show opende vorige week. De kunstenaar zal zijn bezig met een presentatie onderwijsmensen hoe haak met gerecycleerde materialen op 16 December.

Mandy Greer

Proficiat aan Haak kunstenaar Mandy Greer die heeft onlangs een nieuw boek van de portefeuille van haar werk. Het is een verzameling van foto's van haar recente werk, met inbegrip van haak werk, van de afgelopen jaren. Voorbeeld het hele boek op Blurb.

Proficiat aan deze awesome haak kunstenaars voor hun prestaties, verwezenlijkingen en groei!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie