Een beetje terwijl terug hoorde ik over een iPad app gevuld met kleurrijke personages die oorspronkelijk zijn gemaakt in haak. Ik was nieuwsgierig over maar ik heb geen een iPad dus ik soort van hem in de rug van mijn geest. Ik besliste enkel te lezen meer over het en het blijkt dat er nu sprake zijn van versies voor iPhone en iPod. Ik heb een iPod en het is alleen 99 cent te downloaden, dus ik dat ik zou check it besloot out.

De haak karakter App

De app die ik heb het over is BassieK verloren zijn sla. Het is een interactieve verhaal boek voor kinderen met dertig verschillende pagina's van beelden. U kunt kiezen om het lezen voor u te hebben of om te lezen het zelf. Ik heb geselecteerd om te lezen het bij mezelf en het bood me een keuze van “gemakkelijk, middellange en harde” versies. De app bevat ook zes verschillende spellen die je kunt spelen, waaronder ook deze verschillende opties.

In principe is het verhaal dat van Loopy de slak die langs vergadering verschillende personages reist als hij voor zijn verloren Sla kijkt. U de apparaten functies gebruiken, zoals tilt, bepaalde onderdelen van het verhaal langs verplaatst als hij kijkt voor zijn sla. Loopy en de andere bewegende beelden werden gemaakt met behulp van de haak. Zelfs op de kleine iPhone ziet u de details van het werk van de haak en het garen details (net als in het gras). Als een haak minnaar vind ik dit volledig netjes.

Alle van de Gehaakte wezens voor dit boek werden gemaakt door Australische crafter Gem van de winkel Twizzlez. Gem houdt vooral uniek draagbare kunst maken voor mensen, maar in dit geval ze vrije haak gebruikt voor het maken van kindvriendelijke tekens en instellingen voor het verhaal Adresboek.

Andere haak Apps

Leren over wat meer haak en het garen apps hier.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Schrijf een reactie