Ik vind mezelf altijd geïnspireerd door mensen die te maken met moeilijke levensomstandigheden in positieve manieren hebben, vooral natuurlijk haak degenen die zijn met behulp van om hen te helpen. Ik was ontroerd door het verhaal van 83-jaar oude Donna Harrison die award-winnende Afghanen haakpennen als ze copes met blindheid en borstkanker. Ik was ook ontroerd door een fonds dat haar met het garen die ze nodig heeft levert om de praktijk van het vaartuig in hospice.

Crocheter Donna Harrison

83-jaar oude Donna Harrison is gediagnosticeerd met kanker van de borst. Het is een terminal diagnose en leeft ze uit haar dagen in het hospice. Ze worden is wat ze hele dag lang er doet. Ze houdt om Afghanen. Haar handenarbeid heeft gewonnen prijzen op lokale beurzen maar meer dan dat ze is trots van zijnde kundig voor handcraft items voor haar familie zo goed als voor anderen in nood. Ze haakpennen dekens voor andere patiënten in hospice en ook voor donatie aan veteranen. Ze haakpennen ondanks het feit dat ze niet zien; zoals vele crocheters die hebben ervaren tijdelijke of permanente blindheid voelt ze gewoon haar weg langs steek door steek, mooi werk maken.

Voordelen voor de gezondheid van de haak

Natuurlijk ben ik altijd geïnteresseerd in Hoe haak helpt mensen met verschillende gezondheidskwesties zodat ik in op dat deel van verzoet de Nieuwsartikel waar ik leerde over deze crafter. Sommige van de voordelen van de haak voor Donna zijn:

  • Het houdt haar handen drukke. Dit houdt ook haar geest drukke. Ze zegt dat ze gewoon niet over haar terminal diagnose denken; Ze richt zich in plaats daarvan op een steek op een moment.
  • Het voorziet oefening in haar handen, wapens en vingers. Ongeacht wat uw diagnose is het altijd het beste als fysiek actief mogelijk te blijven en dit is een manier dat de bejaarde vrouw dat kan doen.
  • Hierdoor Donna te houden waardoor aan anderen. Dit helpt haar om te voelen nuttig en productief zelfs in het gezicht van een ziekte waarvoor hulp van hospice zorg.
  • Garen verbindt Donna aan de wereld om haar heen. Het gevoel van isolement die aan het einde van het leven komen kan is staved uit omdat crafting voor haar familie en anderen helpt handhaven dat gevoel van verbinding.

Help uit het Oxford gezondheidszorg Hospice Fonds

Donna vermag veel Afghanen haak omdat ze garen steun van het Oxford gezondheidszorg Hospice fonds ontvangt. Dit werpt fonds geld te geven specifiek aan die mensen die in een hospice situatie. Mensen in dit stadium van de ziekte worden vaak geconfronteerd met financiële stress en het fonds helpt te voldoen aan een verscheidenheid van behoeften alsmede dat zij bieden sommige supplementen, zoals garen, die verbetering van de kwaliteit van leven en vreugde voor de patiënt.

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

  1. Pingback: 15+ Inspirerende blinde Crocheters en visueel gehandicapten die haak |

  2. Pingback: Haak geneest: Interview met Andrea over kanker en Haak |

Schrijf een reactie