Ik kan niet geloven dat het is bijna het einde van het jaar! Ik kan, echter, denk dat ik heb gezien nog een week van verbazingwekkende haak-gerelateerde posten die zijn allemaal naar boven afgerond voor u hier.

Iets speciaals

Speciale nieuws van deze week is helaas triest nieuws, het nieuws dat @KnitPurlGurl overleed deze week. De meesten van u hebben het al al gehoord, maar ik wilde te erkennen. Ik wist niet dat haar in persoon, maar ik volgde haar online en voelde een gevoel van verlies bij het horen van het nieuws. Veel mensen die haar in persoon wist, zoals Stacey van @FreshStitches, mooie dingen over haar deze week hebben gepost. Mijn hart gaat uit naar haar familie.

Slim in haak

Mooie haak maakt

Hebzuchtige voor kleur gedeelde foto's van haar open studio verkoop set-up en ik hield van elk één ding dat ik zag er.

Theekopje Lane haak wordt toegevoegd aan de nieuwe golf cart.

Ik hou van de combo van heldere kleuren met grijs op deze Gehaakte tas door Facile Cecile

Hoe haak

Haak patronen

Interviews

Video

Hoe Wind garen in een bal via de blog Berroco Design Studio

Garen

Andere Crafty dingen

Speciale haak Bedankt

Hebben een geweldig weekend. Genieten van het lezen van al deze grote artikelen. En vergeet niet te druk op de knop delen als u een van hen zodat anderen hen te zien!

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen

  1. Net inhaalslag op uw berichten en op zoek via de mooie links – Ik realiseerde me dat u zo vriendelijk geweest mijn kleine Kanta tute had opgenomen. Heel hartelijk bedankt – Ik ben vereerd te worden vermeld:)

    • CrochetBlogger Antwoord

      @sparklyjools merci! Het is een grote post en ik ben blij dat je gevangen het. Ik meestal probeer te laten iedereen weet wanneer ik”ve ze gekoppeld maar deze week is gewoon gek geweest zodat ik nog niet om het nog gekregen.

Schrijf een reactie