BEKIJK ONZE IN HUIS, HAND geverfde garen

Marinke, die deelt haar verhaal over Haakvideo om te helen in mijn boek Haak mijn leven gered, behandeld van Asperger syndroom, die maakt deel uit van het autismespectrum. Wanneer zij deelde haar verhaal met mij, ze ook een video die iemand had gemaakt waarin wordt uitgelegd wat autisme is als voor degenen onder ons die niet hebt gedeeld. Ze deelde het weer in haar overzicht van mijn leven gered haak en ik wilde het hier delen.

Marinke zei ook tegen mij (en in verschillende woorden in haar eigen post):

“Aan het einde van de video vraagt de verteller wat je doet om te gaan met autisme. En voor mij, het haak! Haak maakt de geluiden die bijna volledig naar de achtergrond verdwijnen, maakt het gemakkelijker om te gaan met mijn leven.”

In haak mijn leven gered, Marinke legt uit dat de herhaling in haak haar een kans om te ontspannen en creƫren een gevoel van stroom gedurende de dag biedt, zodat ze via stressvolle situaties krijgen kunnen. Op hetzelfde moment, het is een gerichte activiteit die niet saai en in feite kan creativiteit, die is geweldig voor mensen op het autismespectrum hebben vaak een verhoogd gevoel van hun creatieve kant.

Lezen van de andere verhalen in mijn leven gered haak bleek Marinke dat ze was niet alleen. Ze zei in haar review:

“Ik hield van lezen van dit boek. Ik had geen idee dat er iets zo eenvoudig als je handen bezig houden zoveel vrouwen helpt, over de hele wereld!”

Betrokken Post: Gewogen haak dekens voor kinderen met sensorische integratie stoornis

Auteur

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen

  1. Ik heb het eens. Ik ben ook een Aspie (Ik niet “hebben” Aangezien het bekabelde mijn zenuwstelsel en maakte me wie ik ben, en ik zeker niet “lijden” Hieruit–alleen vanuit een lawaaierige planeet! :) ). Ik heb al Haakvideo voor 27 jaar, en het is soms het enige waardoor meltdowns.
    Ik denk dat haak uitgezonderd mijn leven te! Zo blij dat ik vond uw blog!

  2. Pingback: Schok, Verdriet, Angst ... Denken over u Wink (Een creatieve wezen) |

  3. Pingback: Alles wat die je wilt misschien weten over hoe haak mensen geneest |

Schrijf een reactie